Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.278
Cevap
326
Favori
493.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam maalesef ki kimle iletisime geçeceğinizi bilmiyorum bizimkileri sirket ayarladi biz gittik teslim aldık sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmavi

Hocam maalesef ki kimle iletisime geçeceğinizi bilmiyorum bizimkileri sirket ayarladi biz gittik teslim aldık sadece

Sağolasın. Hallettik bugün. Reno symbol kiraladik. 1100 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

adamlar mecbur kalınca kiralayacaklar napsınlar başka dostum?

adios kart çıkarırsın, banka puanları ile indirimli alınabilir, ya da diğer banka kartları ile

• Tek yön ücreti almadan kiralayan firma var mı ki? Ya da 3 gün üstüne ücretsiz tek yön gibi.Bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim.Teşekkürler.
  • Avis den indirim yapabilirim isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: selo224

Avis den indirim yapabilirim isterseniz.

Nasıl ve ne kadar indirim? World ve avea indirimlerinin harici mi?

Bir de genel soru avis için

YKB kartına %25 avea ya %30 indirim falan var bu sitede gördüğümüz fiyattan doğrudan düşebiliyor muyuz? Online ödemede herhangibir promosyon yeri göremedim, sadece ofis ödemesinde bu indirimler oluyorsa anlamı kalmaz çünkü ön ödeme ve ofis ödemesi arasında çok fark var..

Diğer sorum, full kasko için ek ücret ödemek gerekiyor bunun günlük ücreti nedir ve yukarıdaki indirimler bu ek ürünlerde de kullanılabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mulanbu

Tek yön ücreti almadan kiralayan firma var mı ki? Ya da 3 gün üstüne ücretsiz tek yön gibi.Bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim.Teşekkürler.

Aynı şehir içerisinde teslim etmek şartıyla garenta ücret almıyor diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

Orijinalden alıntı: mulanbu

Tek yön ücreti almadan kiralayan firma var mı ki? Ya da 3 gün üstüne ücretsiz tek yön gibi.Bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim.Teşekkürler.

Aynı şehir içerisinde teslim etmek şartıyla garenta ücret almıyor diye biliyorum

Teşekkürler hocam.Bana farkı şehirler lazım.Örneğin Adana'dan alıcam -Gaziantep'de bırakıcam.
  • mulanbu kullanıcısına yanıt
    Adana'da araç kiralayıp farklı şehirde iade edecekseniz tüm oto kiralama şirketleri fiyat farkı uygulayacaklardır.Ancak
    www.erturrentacar.net
    Adana Havalimanı Araç Kiralama ve Oto Kiralama - Ertur Rent a Car
    http://www.erturrentacar.net
    sayfasına bakarsan,uygun fiyatlardan model markaları adana'da kiralayabilirsin.Diğer şehirler için fiyatları sormalısın.
  • Avis yada başka bir firmadan bugün ankara esonboga 19.30 3 günlüğüne uygun fiyatlı araç ayarlayabilecek varmı..

• Avis yada başka bir firmadan bugün ankara esonboga 19.30 3 günlüğüne uygun fiyatlı araç ayarlayabilecek varmı..

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

YKB kartına %25 avea ya %30 indirim falan var bu sitede gördüğümüz fiyattan doğrudan düşebiliyor muyuz? Online ödemede herhangibir promosyon yeri göremedim, sadece ofis ödemesinde bu indirimler oluyorsa anlamı kalmaz çünkü ön ödeme ve ofis ödemesi arasında çok fark var..

Diğer sorum, full kasko için ek ücret ödemek gerekiyor bunun günlük ücreti nedir ve yukarıdaki indirimler bu ek ürünlerde de kullanılabilir mi?

Tum sorularin cevaplarini merakla bekliyorum.

• Avis için Avea ve Adios kampanyaları birleştirilebiliyor mu? Çünkü Avea için kupon kodu isteniyor. Adios içinse alışveriş yapılıp sonrasında hesaba indirim yansıyacak gibi anladım.

Bir de yukarıda online kiralama ve ofis ücretleri farklı denmiş. Bu nasıl oluyor? Hiçbir sektörde böyle birşey görmedim, çok garibime gitti o yüzden soruyorum.
  • Skyscanner Araç Kiralama uygulaması üzerinden arama yaptığımda Argus Car Hire ın uygun teklifler verdiğini gördüm. Firma hakkında bilgisi olan ya da daha önce kiralama yapmış olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

Avis için Avea ve Adios kampanyaları birleştirilebiliyor mu? Çünkü Avea için kupon kodu isteniyor. Adios içinse alışveriş yapılıp sonrasında hesaba indirim yansıyacak gibi anladım.

Bir de yukarıda online kiralama ve ofis ücretleri farklı denmiş. Bu nasıl oluyor? Hiçbir sektörde böyle birşey görmedim, çok garibime gitti o yüzden soruyorum.

birleştirmezler.. hiç zannetmem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

quote:

Orijinalden alıntı: hceb

yurtdışı için broker firmalardan kiralanabilir.

burası uygun fiyatlar veriyor : http://www.economycarrentals.com/

yurtiçi de güzel fiyatlar çıkıyor fakat hangi kiralama şirketinden kiralandığı konfirmeden sonra belli oluyor.

rentalcars.com üzerinden yaptım ben bu sefer kiralamamı sıfır sorumluluk içeriyor fiyatlar o açıdan güzel oluyor.

Bu arada 15ine kadardı kampanya ama erken bitirmiş garenta dizel otomatik 75ten 99 a çıkmış.

Sıfır sorumluluk derken?

• quote:

quote:

dün avisden parafly puanlarımızla günlük 80 tl den 2 gün 160 tl ye kiraladım..
    avisde geçerli avea yada başka ind geçerli olmaz, puanla alınıyorsa.. normal alımlarda o ind ler yarar..

bu normal rentacar kaskolu kiralama..
    500 tl lik minik hasar sig. için günlük 10 tl... 1000 tl lik mini hasarsızlık sig. için günlük 20 ödersiniz.. bu haliyle ful kaskolu deniyormuş..
    ama ben daha da özel ferdi kaza sig.ve hırsızlık vb. sig. da istiyorum derseniz onları da yaparlar.. fiyatını bilmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

quote:

quote:

avisde geçerli avea yada başka ind geçerli olmaz, puanla alınıyorsa.. normal alımlarda o ind ler yarar..

500 tl lik minik hasar sig. için günlük 10 tl... 1000 tl lik mini hasarsızlık sig. için günlük 20 ödersiniz.. bu haliyle ful kaskolu deniyormuş..
    ama ben daha da özel ferdi kaza sig.ve hırsızlık vb. sig. da istiyorum derseniz onları da yaparlar.. fiyatını bilmiyorum..

Sanırım kampanyalar birleşmiyor ama genel olarak fiyatlar iyi. Ferdi kaza değilde herhangi bir kaza ya da çalışma durumunda tek kuruş ödemeden kurtulmak totalde günlük ek 20-30 tl sanırım..

Bir de şu 20 küsür km içinde araç teslim ve iade alma hizmeti varmış sitede okudum cidden süper bir şey ama pratikte var mı?

• Merhaba arkadaşlar. Bu ayın 17si gibi 2 günlük araç kiralamayı düşünüyorum, İstanbul Avrupa yakasındayım. Nereyi tavsiye edersiniz acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

quote:

quote:

Sanırım kampanyalar birleşmiyor ama genel olarak fiyatlar iyi. Ferdi kaza değilde herhangi bir kaza ya da çalışma durumunda tek kuruş ödemeden kurtulmak totalde günlük ek 20-30 tl sanırım..

Bir de şu 20 küsür km içinde araç teslim ve iade alma hizmeti varmış sitede okudum cidden süper bir şey ama pratikte var mı?

havalimanından teslim alıp bıraktıgımız için o işi hiç sormadım.. ama sanırım mesela şehir içinde ofis yok sadece havalimanında varsa otogara getirin denildği zaman otogara getirilir otagarda bırakılır.. mesela taksim avis ofisine gidip alacağımıza adresimize getirilmesini isteyebiliriz. tabiherhangi bir avis şubeyi arayıp bu işlemlerin nasıl oldugunu 1 dk içinde öğrenebiliriz.. beni belirttiklerim eksik olabilir

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.