Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.278
Cevap
326
Favori
493.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar istanbulda 4x4 arac kiralayacagim yillik olarak. Dusundugum arac Vw Amarok. Tavsiye edebileceginiz bir firma var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta sonu resmi olarak ilk def garentadan kiraladim pazar gunu icin .
    cuma gununden atirttigim icin fiyat 110 tl di dizel otomatik polo. araci teslim almak icin gittigimde polo kalmadigini bunun yerine ust sinif olan corolla verdiler ayni fiyata. Verdikleri corolla daha 5 km deydi ve aracin pda kontrolu yapilmadan kiralamaya koymuslar bazi aksamlari calismiyordu . araci geri iade ettim ve yerine seat teolada verdiler. Musteri danismanlarinin tavirlari cok guzeldi surekli ilgilendiler. O kadar olumsuzluga ragmen birdaha kiralasam gene garentadan kiralarim..

• Arkadaşlar 7 temmuz-15 temmuz tarihleri arası bodrum araç gerekli. Hangi firma uygun olur ve hangisini tavsiye edersiniz?
  • Hertz 31 mayısa kadar 1 ay araç kiralayin avrupa gidiş sonuç uçak bileti kazanın yazıyordu sabiha gökçen de

• quote:

Orijinalden alıntı: Anvial

Arkadaslar istanbulda 4x4 arac kiralayacagim yillik olarak. Dusundugum arac Vw Amarok. Tavsiye edebileceginiz bir firma var mi?

Yok mu tavsiyesi olan?

• Arkadaslar internet üzerinden arac kirlayacagim odeme yaptigim kredi karti sahibiyle, sürücünün ayni kisi mi olmasi gerekiyor?

Dipnot: aracı yurtdışından kiralayacağım. Daha önce kiralamadığım için yardımcı olabiecek bir arkadaş varsa şimdiden çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkalli

Bu hafta sonu resmi olarak ilk def garentadan kiraladim pazar gunu icin .
    cuma gununden atirttigim icin fiyat 110 tl di dizel otomatik polo. araci teslim almak icin gittigimde polo kalmadigini bunun yerine ust sinif olan corolla verdiler ayni fiyata. Verdikleri corolla daha 5 km deydi ve aracin pda kontrolu yapilmadan kiralamaya koymuslar bazi aksamlari calismiyordu . araci geri iade ettim ve yerine seat teolada verdiler. Musteri danismanlarinin tavirlari cok guzeldi surekli ilgilendiler. O kadar olumsuzluga ragmen birdaha kiralasam gene garentadan kiralarim..

''aracın pda kontrolü'' derken??
  • Arac kiralamanin sicak firsati olmaz diyen arkadasa katiliyorum. Mardin'de avis pahali diye dandik bir yerden arac kiraladim. Frenler zayifti ve baski balata bitikti.

• Arkadaslar Kocaeli icin 1 gunluk doblo tarzi arac lazim? Uygun giyatli yer biliyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell Profesyoneller Kulüp Üyeleri Sixt'ten yapacakları günlük araç kiralamalarında %25 indirim kazanıyor.

Avis e kıyasla daha uygun çıktı birkaç modelde.

Kampanya Sayfası:
    www.sixt.com.tr
    Sixt rent a car Türkiye | Araç Kiralamanın En Akıllı Yolu
    http://www.sixt.com.tr/bilgi-merkezi/firsatlar-ve-kampanyalar/turkcell-profesyoneller-kulubu-yuzde-25-indirim

• 25 Nisan için Alsancak Garenta dan 1 günlük rezervasyon yaptırdım bugün. Dizel Polo manuel vites süper kasko ile 106 tl ye geldi. İzlenimlerimi paylaşırım.

• Mayıs ayında Ankara esenboğadan sabah 08.00 de alıp 18.00 de bırakacağım tam bir gün bile olmayacak en uygun nerden kiralayabilirim havalimanı yakın olsa taksi kullanacaktım.

• merhaba bende 7-10 gün arası dizel araba kiralamayı düşünüorum ama hangi firma hangi araba karar veremiyorum sizce hangi firma

avis focus ve benzeri şimdi öde 1269 tl

garenta focus fluence jetta dizel manuel sigortalar dahil 1050 tl

central polo tdi dsg 1000 tl
  • Yillik arac kiralamada B sinifi dizel araclarin fiyatlari nasil oluyor bilgisi olan var mi

• budgetten fiyat aldım belki yararlanmak isteyen olabilir arabalar 2014 2015 modelmiş

aşağıdaki fiyata ek olarak daha uygun fiyata volvo s60 alabilirsiniz

bmw 3.20d ve benzeri

full kasko + mini sigorta + genç sürücü sigorta

vodafone indirmi ile 7 gün 1976 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 26 Nisan 2015; 17:28:48 >
  • Merhaba Arkadaşlar,
    2 Ay boyunca araç kiralayacağım.
    Bunun için firma tavsiyesi ve kampanya bilginiz varmı?
    Araç şehir içinde kullanılacak.
    Ekonomik olması tercihim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cersav

25 Nisan için Alsancak Garenta dan 1 günlük rezervasyon yaptırdım bugün. Dizel Polo manuel vites süper kasko ile 106 tl ye geldi. İzlenimlerimi paylaşırım.

Cumartesi günü aracı teslim aldım. İlgili arkadaşlar güler yüzlü ve nazikti. Manuel vites rezerve etmiştim, otomatik teklif ettiler, kabul ettim. Hızlı bir şekilde işlemleri gerçekleştirdiler. 15 binde, full depo, tertemiz bir araç geldi. İki su ve iki de ıslak mendil koymuşlar araca, ince bir düşünce. Teslimat da yine hızlı ve sorunsuz oldu ( 2 dk bile sürmedi). Ben memnun kaldım, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cersav -- 27 Nisan 2015; 12:23:37 >
  • arkadaş bana 8 10 günlük araba lazım araştırmalarım sonucu uygun fiyatlı bulamadım sizin bildiğiniz uygun fiyatlı araba var mı garenta dan alacaktım
    ama marka donanım garatisi vermediği için kararsız kaldım marka donanım garantisi veren tek firma central gördüm

corolla 1.4 d4d 8 gün 1340 tl sigorta + genç sürücü dahil garenta da aynı özellik 1240 tl budgete baktım dizel otomatik istediğim araba bulamadım
  • garenta kupon kodu nasıl bulabilirim ? ne kadarlık bir indirim sağlıyor bilmiyorum ama 3 haftalık bir araç kiralamayı düşünüyorum düzgün bir araç için de fiyatlar gerçekten çok yüksek. teşekkürler.
  • Yok mu gercekten iyi bi kampanya bende 4-5 gun kiralicam

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.