Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.278
Cevap
326
Favori
493.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cerberus92

Yok mu gercekten iyi bi kampanya bende 4-5 gun kiralicam

hopi budget ta %30 paracık veriyor. ama bir üst limiti var mı yazmamışlar.
  • Tesekkur ederim bakayim neymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Avrupa yakasında bir kaç günlüğüne Doblo Fiorino olmadı Station araca ihtiyacım var geniş bagajı olacak. Bildiğiniz güvenilir bir yer varmı. Baktıklarım genelde HB yada sedan araçlar mevcut.
  • Central'ı da ekleyin 60₺/güne golf almıştım geçen sene güzel kampanyalar denk geliyor internetten kiralayınca. Arabalar sıfır ve bakımlıydı.

• Diyarbakır da havaalanında Emir Rent şirketinden 2gunluk fiesta 1.2 benzinli araç kiraladım.. Km de 038 TL yakıt tükettim. Toplam 90+90=180lira ödedim.. Çok ilgili ve iyi aekadaslardi. Tavsiye ederim..

• uyguna araba kiralamak istyen arkadaşlar ..
    değişken kampanyaları takip etmek bulmak kullanmak güzel..
    ama bi parafly veya benzeri işlev gören kartınız olusa puanlarınızla araçları uyguna kiralarsınız

ben parafly kartımla halkbankseyhat hatını arayıp puanlarımın 5 katına araçkiralıyrum çok dauygun oluyor..
    diyelim 80 tl bi araç.. /5 ile o aracı 16 puanım karşılığında kiralıyorum.. 16 çarpı 5= 80 tl araç kiralamamı karşılıyor rahat rahat
  • temmuzda kibrisa gidecegim.
    Trafik ters yonden akmasi ve direksiyonun sagda olmasi beni arac kiralamayip kiralamamam icin dusunduruyor :(

Varmi acaba orda 2 gunluk uygun arac kiralayan yer ?

• takip..
  • Bildiginiz SW doblo fiorino kiralayan saglam firma var mi ?

• merhaba arkadaşlar
    biraz geç oldu ama sizlere fikir olsun diye paylaşayım.
    sixt ten ocak ayında eylül ayı için 2 günlük tam sigortalı dizel otomatik octavia ya da toledo opsiyonlu türkcell indirimiyle 164 tl ye aldım.günlük 82 tl cik.
    ödemeyi eylül ayında aldığımda ödeyeceğim.uçak biletlerim değişmeyeceği için aracı da 9 ay önceden kiraladım.
    şuan aynı tarih aynı araç türkcell indirimiyle 250 tl.

sizlere tavsiyem ileri tarihler için erken rezervasyon çok uyguna geliyor,ben denedim gördüm.87 tl cebime kaldı.
  • [escobar] kullanıcısına yanıt
    askerliğimi kıbrısda yaptım hocam.
    çarşı iznimizde 5 arkadaş pazarlıksız 100 tl ye benzinli otomatik focus kiralamıştık geçen sene nisan ayında gazimagosada merkezde ama adını hatırlamıyorum.
    siz havaalanından alırsınız.
    fiyatlar çok uygun araç kiralamada yakıtta.
    arabasız kıbrıs bir hiç hocam,taksiciler çok fena pahalıya gelir.
    araba kiralamakta çok kolay.
    ehliyet yetiyor.türkiyedeki gibi kredi kartı falan istemiyolar.ikinci şöföründe ehliyetini yazdırıyorsun.
    trafik cezalarıda direk kimliğine geliyor yani arabayı tek parça teslim edersen rent ciyle işin kalmıyor.

trafik olarakta soldan akıyor ondada mantık soldan git sağa bak.
    trafik lambası çok çok az.döner kavşaklarda soldan gelene yol veriyor herkes.
    direksiyonda tersde,ilk başta yadırgıyosun ama biz iki şöför magosa dipkarpaz girne lefkoşe epey bi gezdik.
    her 3-5 km de bir 65 km radarı var.
    radara girersen havaalnında istiyolarmış ceza ücretini.

sonuç olarak hemen adapte oluyosunuz,sadece soldan gidip araçları sağlayacağınızı ve sağdan araba geleceğini bilin yeter.
    birde döner kavşaklarda yavaşlayın dikkat edin gerisi kolay.
    kiralamazsanız pişman olursunuz çünkü toplu ulaşım sıfır.

aracıda şimdiden kiralayın uygun fiyat olur firma bilgim yok ama kesin otomatik olsun yakıt önemli değil.

• Kıbrısta bir iki gün için bir kaç rent a car firmasına sordum en az 3 gün veriyorlar. İngiltere gibi trafik ters akıyor, benzin bize göre çok ucuz. Bol radar var ışık çok az var. Taksiler çok kazık. Havalananı şehir merkezi çalışan yarım otobüsler var onlar uygun sayılır. Otobüs dolmuş hiç denk gelmedim.
  • Bodrum milas havaalani için araç kiralama tavsiyesi var mı arkadaşlar?

• avisden başkası yalan.
    yeni bıraktım 4 günlük aracı.
    dizel otomatik günlüğü 115 e geldi.
    sağlam araba verirler. mafya tiplerle muhattap olmazsın. yardımcı ve anlayışlılar. avisden başkası ile çalışmadım zaten.
    avea ve benzeri kampanyalarla sıcak.
    manuel benzinli veya dizel 75-80e felan geliyor.

• adana havalimanı avisten 4 gün linea manuel dizel kiraladım 89 TL/gün
    geçen haftasonu, araç yesyeni idi, JF plakalı olandı, gerçi asgari 30 tane araçları vardır sanırım aynı model.

460 km mersin ve çevresinde yaptım, yakıt 5.2LT, 93 TL yaktı. 20 kuruş kilometrede.
    Kiralamayı banka kredi kart puanı (adiyos :) ile yapsam 255 TL olacaktı ancak o puanları uçak bileti alırken kullanmak daha mantıklı benim açımdan, o sebeple 356 TL ödedim geçtim.
  • iyigun kullanıcısına yanıt
    Hocam, daha önce adios vb. banka üzerinden avisten araç kiraladınız mı?

Kiraladıysanız aracı alırken ekstra full kasko vb. ücret isteniyor mu?
  • adanadan 2 günlük kiralama yapacağım ekonomi sınıfı için ne kadarlık bir fırsat olabilir ? 700-800 km yapmayı planlıyorum bu yüzden km sınırsız olsa iyi olur.

avis indirime rağmen tuzlu çıktı budget indirimle fena değil. başka bakabileceğimiz firma var mıdır ?
  • KSK_istayfa kullanıcısına yanıt
    central da yeni linea 2015 var ordan alabilirsiniz 2 gün + mini sigorta dahil 186 tl arabada extra olarak türkiye haritalı navigasyon var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cersav

quote:

Orijinalden alıntı: cersav

25 Nisan için Alsancak Garenta dan 1 günlük rezervasyon yaptırdım bugün. Dizel Polo manuel vites süper kasko ile 106 tl ye geldi. İzlenimlerimi paylaşırım.

Cumartesi günü aracı teslim aldım. İlgili arkadaşlar güler yüzlü ve nazikti. Manuel vites rezerve etmiştim, otomatik teklif ettiler, kabul ettim. Hızlı bir şekilde işlemleri gerçekleştirdiler. 15 binde, full depo, tertemiz bir araç geldi. İki su ve iki de ıslak mendil koymuşlar araca, ince bir düşünce. Teslimat da yine hızlı ve sorunsuz oldu ( 2 dk bile sürmedi). Ben memnun kaldım, tavsiye ederim.

Merhaba,

Daha önceden ünv yıllarında bir kaç kez yerel olarak araç kiralamıştık. Böyle büyük firmalardan hiç araç almadım. Soruma gelince,
    Full depo aldım diyorsunuz, geri teslim esnasında yine full mü teslim ediyorsunuz?

Teşekkürler

• Evet hocam full alırsın geri full verirsin

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.