Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.278
Cevap
326
Favori
493.533
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

genç sürücü 23 yaşına kadar düşüyor sen 22 yaşında oldugun için corolla golf a3 kiralayamazsın 23 doldur 24 den gün alınca genç sürücü alıp kiralayabilirsin ek sürücü olsa bile o kişide şartları yerine getirmek zorunda bizde passat alacaktık babam alıp bni ek sürücü yapacaktı ama firmaya sordum ek sürücününde şartları karşılaması gerekiyor dedi sen linea clio polo kiralayabilirsin rahat araba istiyorsan avis veya budgete bakacaksın ordan genç sürücü alırsan tam sigorta + mini sigortada dahl oluyor ve yaş sınırı 21 e düşüyor bütün arabaları kiralayabilirsin ama günlük ücreti avis 36 budget 40 tl ona göre bu firmaların ücretleri biraz daha yüksektir ama avea veya vodafone hattın varsa %30 indirimli kiralarsın vodafone red olursa budget %50 indirim kullanırsın

Zaten genç sürücü ücretinden kaçmayı düşünmüyoruz ki. Sormak istediğim ek sürücü için tekrar aynı ücreti ödememiz gerekiyor mu ? 1 adet alınmış genç sürücü paketi yeterli mi ?

Central yada budgettan kiralama yapacağım bu sorunun cevabına göre.

• KSK_istayfa kullanıcısına yanıt
    yazdıgım mesajı tekrar oku cevabın zaten orda
  • araç kiralama için avis de indirim yaptırabilirim pm sınırlı bir hakkım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo224

araç kiralama için avis de indirim yaptırabilirim pm sınırlı bir hakkım var

Yüzde kaç indirim hocam birde liste fiyatı üzerinden mi;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 haziran cumartesi alis 23 haziran pazartesi Teslim olmak uzere,sabiha gokcenden 2 adet arac rezervasyonum var ancak, yaptigim planlar o tarihe tutmadi. Bende iptlini saglamadim,benim olan rezervasyonu platinum uyeligim sayensinde farkli bir kisinin uzerine devir yapabilirim. ihtiyaci olan arkadaslar varsa bana pm den ulassin araci teslim alicagi gun onlarin uzerine devir yapicam, araclarin her ikiside BMV 1.16 dizel manuel digeri ise benzin otomatik, toplam tutar maksimum guvence dahil 254 tl dir.Firma Sixt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR.U -- 2 Haziran 2015; 23:18:44 >
  • merhaba,

teslim alış: 2ağustos sabahı
    teslim ediliş: 4ağustos sabahı
    yer: antalya şehir merkezi
    araç tipi: caravelle yada vito tipi araç (8kişi olacağız)

yardımcı olabilecek arkadaşlardan msj bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR.U

20 haziran cumartesi alis 23 haziran pazartesi Teslim olmak uzere,sabiha gokcenden 2 adet arac rezervasyonum var ancak, yaptigim planlar o tarihe tutmadi. Bende iptlini saglamadim,benim olan rezervasyonu platinum uyeligim sayensinde farkli bir kisinin uzerine devir yapabilirim. ihtiyaci olan arkadaslar varsa bana pm den ulassin araci teslim alicagi gun onlarin uzerine devir yapicam, araclarin her ikiside BMV 1.16 dizel manuel digeri ise benzin otomatik, toplam tutar maksimum guvence dahil 254 tl dir.Firma Sixt

hocam haziran ayı dahilinde farklı günlerde istanbul sabiha gökçene geliyorum.

gün değişimi yapabilirseniz görüşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR.U

20 haziran cumartesi alis 23 haziran pazartesi Teslim olmak uzere,sabiha gokcenden 2 adet arac rezervasyonum var ancak, yaptigim planlar o tarihe tutmadi. Bende iptlini saglamadim,benim olan rezervasyonu platinum uyeligim sayensinde farkli bir kisinin uzerine devir yapabilirim. ihtiyaci olan arkadaslar varsa bana pm den ulassin araci teslim alicagi gun onlarin uzerine devir yapicam, araclarin her ikiside BMV 1.16 dizel manuel digeri ise benzin otomatik, toplam tutar maksimum guvence dahil 254 tl dir.Firma Sixt

hocam haziran ayı dahilinde farklı günlerde istanbul sabiha gökçene geliyorum.

gün değişimi yapabilirseniz görüşelim.

merhaba,tarihler degisir ancak ayni fiyat uzerinden olmaz bilginiz olsun vede o tarihte hangi arac gurubu varsa.o arac gurubundan verilir sizlere.

• 12 haziran
    15 haziran arasi dizel bir arac lazim

Arkadaslar En uygun nereden kiralayabiliriz

İstanbul -avrupa yakasi

• 16 haziran da üst sinif bir arac kiralamak istyorum.Bmw 3 serisi veya mercedes c180 klasmaninda en uyguna nereden kiralayabilirim acaba?

Bu arada 23 yaşında olduğum için çoğu firma için genç sürücü paketiyle almak zorunda kalıyorum.Bu da ekstra 40 lira maliyet oluyor.Siz nereyi onerirsiniz bu durumda?

Örnek avis 250 lira fiyat çıkardı.Bana cok geldi daha uyguna bulabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

16 haziran da üst sinif bir arac kiralamak istyorum.Bmw 3 serisi veya mercedes c180 klasmaninda en uyguna nereden kiralayabilirim acaba?

Bu arada 23 yaşında olduğum için çoğu firma için genç sürücü paketiyle almak zorunda kalıyorum.Bu da ekstra 40 lira maliyet oluyor.Siz nereyi onerirsiniz bu durumda?

yaştan dolayı sana yüksek çıkıyor.
    sana tavsiyem üst gruplardan seçme , o kadar para verme.
    bizim şirketin avisle kurumsal sözleşmesi var. bahsettiğin 3serisi veya c180 1-3 gün arası 170 lira , 7 gün üzeri 150 lira.. bence yine yüksek ama orta ve ekonomi sınıflarında avis gerçekten uygun...
    birde şahıslardan üst gruplarda çift kredi kartı ve 1000 tl gibi bir provizyon çekebiliyor haberin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnkrc

12 haziran
    15 haziran arasi dizel bir arac lazim

Arkadaslar En uygun nereden kiralayabiliriz

İstanbul -avrupa yakasi

avea kullanıyorsan , avisin kampanyasından yararlanabilrisin.
    dizel otomatik fiesta veya fiat500l günlüğü 115 liraya geliyor.aynı grupta nissan micrada var.
    3 araçtan birini verirler ama ben illa şunu istiyorum dersen o tarifte boşsa vermeyiz demezler.
    500L öneririm. 3 kez o gruptan 500L kiraladım grubun en iyi aracı.

• Hocam budget Vodafonered % 50 indirimi var
    Bende sms yuksek cikiyor fiyati

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Tek özel bir gun olacagi icin oyle dusundum ama gercekten yakiti falan derken 300 u bulcak orta sinif cok daha makul olcak bu gidisle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

16 haziran da üst sinif bir arac kiralamak istyorum.Bmw 3 serisi veya mercedes c180 klasmaninda en uyguna nereden kiralayabilirim acaba?

isterseniz aviste 30 hazirana kadar indirim kodu veriyor bana AVEA prime olduğum için. %40'a kadar indirim sağlayabiliyorsunuz. Pmden ulaşın kodu atayım.

Bende avisten kiralamayı düşünüyorum. Bmw cla 180 , bende genç sürücü ile kiralayacağım para sorun olmucakta işte gidip gelme sorun olucak. Çünkü izmirden almak zorundayım.

• Arkadaşlar 19-21 haziran ankarada c serisi mercedes ya da bmw kiralamak istiyorum, nereyi tavsiye edersiniz yaş 32...

• Budget da sıradan avea hattımızla bir indirim elde edebiliyor muyuz?

• artık yaz sezonu başladı uygun fiyata araba bulma devri bitti bu ay belki buluna bilir ama ekime kadar artık indirim beklemeyin avea vodafone indirimi ile uygun olur
  • central 4 gün dizel linea ya full mini onarım dahil 400tl fiyat verdi bence çok iyi bir fiyat ,mahalle arası rent a car fiyatında resmen
  • Will Graham kullanıcısına yanıt
    avis avea budget vodafone anlaşması var bunun dışında farklı değişim yapılamaz
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.