Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.278
Cevap
326
Favori
493.533
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arabasevdası

central 4 gün dizel linea ya full mini onarım dahil 400tl fiyat verdi bence çok iyi bir fiyat ,mahalle arası rent a car fiyatında resmen

Bu fiyatın nesi iyi hocam.

Peugeot 208 Full 2014 Model aracın günlüğünü ben 65e kiralıyorum air rent a cardan siz linea ya 100 tl bedava diyorsunuz.
  • Sixt rent a car Mercedes a180 benzinli günlük 125 TL , turkcell profesyonellere de %25 indirimi var, hiç kiralamadım ama denemeye karar verdim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

quote:

central 4 gün dizel linea ya full mini onarım dahil 400tl fiyat verdi bence çok iyi bir fiyat ,mahalle arası rent a car fiyatında resmen

Peugeot 208 Full 2014 Model aracın günlüğünü ben 65e kiralıyorum air rent a cardan siz linea ya 100 tl bedava diyorsunuz.

Air ile Central bir değil Central hemen hemen her yerde var ama Air İstanbul ve Trabzonda.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

quote:

fiyat iyi olmayabilir haklısınız da central ile diğer firmaları kıyaslamaya gerek yok. garenta ve central şu an piyasada benzeri bulunmayan firmalar kullanıcı açısından.

air dediğiniz firma ise sadece istanbulda bulunan bir firma dolayısı ile kıyaslamak için çok kısıtlı kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSK_istayfa -- 7 Haziran 2015; 13:34:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emren33

Sixt rent a car Mercedes a180 benzinli günlük 125 TL , turkcell profesyonellere de %25 indirimi var, hiç kiralamadım ama denemeye karar verdim...

200 kusur lira gozukuyor hocam izmir merkezden kiralayinca? Siz nerden kiraladiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

quote:

Sixt rent a car Mercedes a180 benzinli günlük 125 TL , turkcell profesyonellere de %25 indirimi var, hiç kiralamadım ama denemeye karar verdim...

200 kusur lira gozukuyor hocam izmir merkezden kiralayinca? Siz nerden kiraladiniz acaba?

İnternet sitesinden...

• Benim arkadaş araç kiralayıp taksiye çıkıyor. Günlük 100-200 arası kazanıyor ilgili ölücülere duyurulur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

quote:

İnternet sitesinden...

hangi lokasyon hocam acaba?
  • Merhabalar,

Bende bugün ki Garenta deneyimimi paylaşmak istedim.
    Birkaç haftadır takip ediyordum fiyatları internetten ödeme ile almayı planlıyordum 10-20 TL daha düşük olarak fakat nasip olmadı işler nedeniyle kesinleşince Atatürk H.'dan gidip '2015 Citroen Cactus 1.6 HDi Otomatik Full+Full' kiraladım.Araç 5600km'de idi.(İstediğim araçtı şans eseride boştaymış.)

Büro'daki arkadaş biraz ilgisiz gibidiydi ama işini tamamıyla yaptı.10-15dk bekledim araç kontrolü vs.Telefonla aynı gün sabahında rezerv. etmiştim Konfor Plus grubundan aracı 131 TL'ye.Büro'ya gittiğimde rezerv. kontrolü yapıldı bilgiler alındı araç durumundan dolayı bekleme süresi oldu fakat rahatça ve kasılmadan güvenerek kiraladım.Ekstra olarak full kasko paketi yaptırdım iyice rahat olmak adına onada +20 TL alındı.Toplam araç bana 151 TL'ye geldi.Shuttle servisi ile işlem bittikten sonra otoparklarına gittik.Bazı araçlarını görme fırsatım oldu çoğu sıfır araçlar ve araç kategorileri,model,markaları vs. oldukça fazlaydı.

Ben gittiğimde aracım park edilmiş şekilde hazırdı.Selamlaştıktan sonra araç ile ve firma bilgilerinden bahsettiler araç başında güler yüzlü ve samimi arkadaşlardı sağolsunlar.Araç tertemiz yıkatılmış iç-dış olarak muazzamdı.Form alışverişinden sonra aracın sağındaki solundaki çizikleri ve ufak temasları not düşürttüm ve imzalayıp arabayı full depo olarak aldım.

Arac teslimimde aynı şekilde hızlı ve güvenli şekilde gerçekleşti 205 km yaptım araçla performans mod ve klima kullandım.Dur kalklarda önüm boş olunca ani kalkışlar yapmama rağmen araç 100km'de 8 lt yaktı(170km'den fazlası ş.içi/İstanbul trafiği) .Havaalanına girmeden 16 lt fulleyip aracı teslime götürdüm.Teslimde aynı şekilde hızlı ve güvenilir şekilde oldu.Çalışan arkadaş uzaktan dışarıya baktı ve aracın içine geçti kontrolünü sağladı anahtarı takıp depoyu kontrolünü yaptı ve imzalar altı araç teslim edildi.(Bu kadar hızlı ve sorunsuz olmasının nedeni sanırım full kasko almam diye düşünüyorum.)1-2 dk teslim işleminden sorna shuttle ile bırakıldım ve memnun olarak ayrıldım.

Garenta'yı sizlere tavsiye ederim.Araçlar ve personel bakımından.Kiralamayı 07.06-08.06' arasında yaptım ve tekrarda yapmayı düşünüyorum.

NOT : Provizyon ücreti telefonda ve büroda 500 TL denildi bana fakat şuan kartımdan 300 TL çekilmiş.Şans mı desek ne desek bilemedim.Herşey yolunda gitti ve mutlu ayrıldım.

• beyler ben budgetten kiralamayı düşünüyorumda benim hopi paracıklarımda var
    şimdi firmanın redlilelere yüzde indirim kapmyası varmış sanırım ben hem bu yüzde elli indirimden hemde hopiden yararlanabilirmiyim bilen var mı acaba?
    üstelik 20 paracık 3 kat değerli ben baktım en düşük araç 13 tl civarı bana bu şekilde olursa bedavaya gelmiş gibi birşey olacak yani
  • Garenta umarımkalıteyı düşürmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r__kara

beyler ben budgetten kiralamayı düşünüyorumda benim hopi paracıklarımda var
    şimdi firmanın redlilelere yüzde indirim kapmyası varmış sanırım ben hem bu yüzde elli indirimden hemde hopiden yararlanabilirmiyim bilen var mı acaba?
    üstelik 20 paracık 3 kat değerli ben baktım en düşük araç 13 tl civarı bana bu şekilde olursa bedavaya gelmiş gibi birşey olacak yani

Merhaba, hopi kullanmak istediğinizde firmanın indirimsiz liste fiyatları geçerli oluyor. Hopi'nin kampanya şartlarında başka kampanyalarla birleştirilemez ibaresi var zaten..
  • Budget 118 lira gösteriyordu şimdi 148 tl olmuş ekonomi sınıfı

• Buradaki yorumları da dikakte alarak Gaziantep için haftasonu central dan 214TL ye dizel otomatik polo kiraladım, ek olarak 30 TL de mini onarım aldım. Daha önce hayatımda hiç araç kiralamamıştım, umarım bir sorun çıkmaz. Avis avea indirimi dahil 228 TL'ye benzinli otomatik fiesta, micra, clio, fiat 500 den hangisi denk gelirse dedi. ben de central ı tercih ettim.
  • Bu araçlar kaskolu olmuyor mu? Allah korusun benden kaynaklı bir hatadan araç pert olursa biz mi sorumluyuz? Eğer öyle değilse ekstra para alınarak hasar sigortaları ne demek?

• Will Graham kullanıcısına yanıt
    Evet kaskolu oluyor,hatta kaskonuza bakabilir miyim diye sorunuz,kaza sonrası araç kaç günde tamir oluyorsa o kadar günlük kirası alınıyor,kiralarken bildik yerlerden kiralamak lazım,
  • Bu kampanya yurtdışı için de geçerli midir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: bianca

Buradaki yorumları da dikakte alarak Gaziantep için haftasonu central dan 214TL ye dizel otomatik polo kiraladım, ek olarak 30 TL de mini onarım aldım. Daha önce hayatımda hiç araç kiralamamıştım, umarım bir sorun çıkmaz. Avis avea indirimi dahil 228 TL'ye benzinli otomatik fiesta, micra, clio, fiat 500 den hangisi denk gelirse dedi. ben de central ı tercih ettim.

bir hafta önce adana centraldan polo almıştım 2 günlüğüne. araç 500 kmdeydi ve hız sabitleyici/park sensörü haricinde full bir araçtı hatta ekstra olarak sunroofta vardı. hem performanslı hemde düşük yakıt tüketimi ile aracı epey beğendim provizyon dönüşünde diğer firmalar gibi direkt dönmek yerine faks ile dönüyorlar ilk başta biraz sorun olsa da ücreti 2 gün sonra hesabımda görünce rahatladım.

• Kiralik araclarda neden se park sensoru yok. Sanki bilerek koymuyorlar.

• Vodafone Red ile kiralama yapan oldu mu? İsme özel mi oluyor, yoksa başkasının koduyla kiralama yapabiliyor muyuz?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.