Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.278
Cevap
326
Favori
493.535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi sms geldi;

Paraf ile Enterprise da %45 Indirim ayricaligi! Enterprise merkez ofisleri, enterprise.com.tr ve 4444937 rezervasyonlarinizda gecerlidir. Bilgi parafcard.com.tr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok sik kullandigimdan takipde olalim

• 19-21 haziran tarihleri arasında garentadan 2 günük araç kiraladım 2015 linea günlüğü 77 liradan 154 lira verdim 300 lira da provizyon çektiler araç 11 bin km de idi 1200 km yol yaptık full klima ile 270 lira mazot yakmışız bence ideal çünkü klima full açıktı izmir sıcağı malum ve bursa sıcağı ordan ayvalık cunda manisa ve izmire geri döndük çeşme yaptık sorunsuz ve kullanılabilirliği son derece mükemmeldi..

kiralayacak olan arkadaşlar varsa düşüncem pozitif yönde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

Şimdi sms geldi;

Paraf ile Enterprise da %45 Indirim ayricaligi! Enterprise merkez ofisleri, enterprise.com.tr ve 4444937 rezervasyonlarinizda gecerlidir. Bilgi parafcard.com.tr

Parafı olmayanların günahı ne,

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

19-21 haziran tarihleri arasında garentadan 2 günük araç kiraladım 2015 linea günlüğü 77 liradan 154 lira verdim 300 lira da provizyon çektiler araç 11 bin km de idi 1200 km yol yaptık full klima ile 270 lira mazot yakmışız bence ideal çünkü klima full açıktı izmir sıcağı malum ve bursa sıcağı ordan ayvalık cunda manisa ve izmire geri döndük çeşme yaptık sorunsuz ve kullanılabilirliği son derece mükemmeldi..

Garenta Linea günlük 83 lira demişler, 4 gün seçince şubede ödeme 384, şimdi ödeme 332 lira tutuyor.

Ek sürücü ve maksimum güvence paketlerini dahil edince 440 lira şimdi öde fiyatı çıkardı. Fakat sitenin giriş sayfasında Bonus kartlara %10 indirim ve 5 taksit imkanı olduğu yazıyor. Şimdi öde opsiyonunda yok sanırım bu haklar...

• Ek olarak Garenta'da provizyon tutarı, limiti düşürme olarak değil direkt harcama olarak düşülüyormuş karttan. Daha sonra parayı geri yatırıyorlarmış. Bu arada kartın hesap kesim tarihi geçerse bankaya provizyon miktarını ödemek durumunda kalıyorsunuz.

Aslı astarı nedir bu işin? 300 lira dediğiniz provizyon limit blokesi mi yoksa harcama mı oluyor?

Günlerdir otel rezervasyonu ve kiralık araç peşinde koşuyorum beynim pelte oldu artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolceVita. -- 26 Haziran 2015; 12:16:59 >
  • Paraf enterprise isi tam muamma sitede 89 olan araci 114 mus normalde ondan disuyor 74 mini hasarla 89 gunluk. Sadece kulagi terstern gosterme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 26 Haziran 2015; 15:24:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Hat sahibi ile kiralayan eşleşmeli, doğru mu?

doğru hocam.
    avisin avea prime sorun olmadı ama budgetın vodafone sorun çıkarttı.
    ikisi de koçun ama budgetın saçma sapan sebepleri olabiliyor. aynı araca avis 25yaş isterken budget 27 yaş isteyebiliyor. abuk subuk bir yer budget, ben bi ısınamadım

hocam avea prime var. avisin sitede avea ile ilgili duyuru sayfasından gittiğimde %30 indirimle 315 tl'e b segment araba veriyor fiesta sanırım. diğer sitelerde indirimsiz 290-320 aralığında araçlar bulmak mümkün nasıl indirim bu? ağustos için şimdiden rezervasyon yapmak istiyorum.

• hocam ne yaptınız kiraladınız mı araç? bende avea prime müşteriyim avis pek uygun fiyat vermedi siz ne yaptınız?

normalde 360 dediği araç %30 indirimle 250 küsür olur ama 315 tl diyor. ki o fiyata ve hatta daha uyguna araç var zaten.
  • sixt te turkcell e %25 indirim var
  • quote:

19-21 haziran tarihleri arasında garentadan 2 günük araç kiraladım 2015 linea günlüğü 77 liradan 154 lira verdim 300 lira da provizyon çektiler araç 11 bin km de idi 1200 km yol yaptık full klima ile 270 lira mazot yakmışız bence ideal çünkü klima full açıktı izmir sıcağı malum ve bursa sıcağı ordan ayvalık cunda manisa ve izmire geri döndük çeşme yaptık sorunsuz ve kullanılabilirliği son derece mükemmeldi..

Günlük kilometre Sınırı yokmuydu? Avis te 400km.Normal şartlarda 400km fazladan yapmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Günlük kilometre Sınırı yokmuydu? Avis te 400km.Normal şartlarda 400km fazladan yapmışsın.

acaba size hangi araçlarda günlük km sınırı var dediler? ben bugüne kadar sınır duymadım

• quote:

quote:

genelde bazı firmalarda oluyor onu özellikle sordum yok dediler benim de işime geldi normalde 300 km oluyor sınır ama yok dedi

sen misin yok diyen diye ben de biraz suyunu çıkardım açık konuşmak gerekirse

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Ek olarak Garenta'da provizyon tutarı, limiti düşürme olarak değil direkt harcama olarak düşülüyormuş karttan. Daha sonra parayı geri yatırıyorlarmış. Bu arada kartın hesap kesim tarihi geçerse bankaya provizyon miktarını ödemek durumunda kalıyorsunuz.

Aslı astarı nedir bu işin? 300 lira dediğiniz provizyon limit blokesi mi yoksa harcama mı oluyor?

Günlerdir otel rezervasyonu ve kiralık araç peşinde koşuyorum beynim pelte oldu artık

aynen öyle hocam 300 lirayı karttan çekiyor hatta puanı bile yansıyor teslim ettikten sonra iade ediyor hemen fakat banka 4 iş günü içerisinde iptalini sağlıyor işlemin bu sebepten dolayı hesap kesim tarihine denk gelirse o 300 lirayı ödüyorsun o ay gelecek ay borcundan 300 lira düşüyor mantık bu..

benim kartta hesap kesim tarihi 13 ü olduğu için böyle bi sıkıntı olmadı ama hesap kesim tarihi haftasında kiralama yaparsanız banka muhtemelen 4. günün sonunu bekleyip iade eder o da ekstreye yansır..

• quote:

quote:

quote:

acaba size hangi araçlarda günlük km sınırı var dediler? ben bugüne kadar sınır duymadım

Avis ten kiraladigim bütün araclarda gunluk kilometre siniri vardi.Sinirsiz diye lanse ediliyor ama gunluk sinir 400km.Ornegin 3gunluk kiralamada 3*400=1200 km yapabilirsiniz.Bu limit gecildiginde belirli bir oranla km carpilarak ek ucret aliniyor provizyon cekilen karttan.

Sadece bir kere bu duruma dustum ve yaklasik 100km lik fazla km bedeli kartimdan cekilmisti arac tesliminden 2-3 gün sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 26 Haziran 2015; 15:19:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Avis ten kiraladigim bütün araclarda gunluk kilometre siniri vardi.Sinirsiz diye lanse ediliyor ama gunluk sinir 400km.Ornegin 3gunluk kiralamada 3*400=1200 km yapabilirsiniz.Bu limit gecildiginde belirli bir oranla km carpilarak ek ucret aliniyor provizyon cekilen karttan.

Sadece bir kere bu duruma dustum ve yaklasik 100km lik fazla km bedeli kartimdan cekilmisti arac tesliminden 2-3 gün sonra.

Geçmiş olsun kardeş , büyük ihtimalle franchising ofise düştün sen.
    avisle çok fazla sayıda araç kiraladım , adana , ankara böyle bir ücreti talep etmedi.
    telefon ile sordum kesinlikle sınır yok dediler.
    sitelerinde de yazmakta :

http://www.avis.com.tr/Genel-Kiralama-Sigorta-Kosul

Fiyatlara araçların sınırsız kilometrede kullanım hakkı, Hasar Sorumluluk Güvencesi, Hırsızlık Güvencesi ile %18 Katma Değer Vergisi dahildir. Akaryakıt, Ferdi Kaza Güvencesi, Mini Hasar Güvencesi, İhtiyari Mali Mesuliyet Güvencesi, Tek -Yön Ücreti, Teslim Etme / Teslim Alma Ücreti(0-26 km arası), Bebek Koltuğu Ücreti, Navigasyon Cihazı, Ek Sürücü Ücreti, Köprü ve Otoyol Geçiş Cihaz- Kart Kullanım Ücreti ayrıca hesaplanır. Araçların müşteriye teslimi tam dolu depo benzin ile yapılır. Eksik veya boş depo benzin ile iade edilen araçlarda, yakıt farkı, hizmet ücreti ile birlikte alınır. Aylık kiralamalarda kilometre sınırı araç grubuna göre 3000- 4000 km arasında değişkenlik göstermektedir. Kilometre aşım ücreti grup bazında değişiklik göstermektedir. Detaylı bilgiyi kiralama ofislerimizden alabilirsiniz.

sadece aylık sınır varmış.

telefondaki bayan da böyle bir ücret alındı ise genel merkez ile iletişime geçilsin ücreti iade edelim dedi.
    ankarada 3 ofisle de aram iyi aradım onları da kesinlikle yok dediler. ki olsaydı benden muhakkak kesilirdi parası.
    sen hangi ofislerden rezervasyon yaptırdın da kesildi ?

• Hocam ben Konya Ofisinden kiralarim genelde.Çoğunlukla bu limite dikkat ederek kiraliyordum.Zaten her defasında uyarırlar bu konuda.Kendileri pek esnek değillerdir bu tür konularda.
    Zaten sitedeki kiralama koşullarında da genelde, kiralama yapılan ofisten detaylı bilgi alınız yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 26 Haziran 2015; 15:39:42 >
  • quote:

Hocam ben Konya Ofisinden kiralarim genelde.Genelde bu limite dikkat ederek kiraliyordum.Zaten her defasında uyarırlar bu konuda.Kendileri pek esnek değillerdir bu tür konularda.

anladım demek ki franchise şubesi , şanlıurfa ofisi de öyledir. ama ankarada istanbulda adana da böyle değil.
    atlayın trene gelin ankaradan araç alın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

sixt te turkcell e %25 indirim var

SIXT Turkcell'de işkazan yada Profesyoneller kulübü üyesi iseniz indirim veriyor.

ama diğer sitelere nazaran indirimsizde sixt güzel fiyat verdi. opel astra sedan 2015 3 gün 313 tl'ye kiraladım az önce. normalde bu fiata fiesta hyundai veya pego 301 falan bulmuştum. astraya değer bence
  • Kampanya ofis kiralamasına göre uygun ama internet rezervasyonuna göre uygun değil. Ben dizel Fiesta kiraladım bir günlük, 93 liraya geldi.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.