Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.278
Cevap
326
Favori
493.535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aytürk

Vodafone Red ile kiralama yapan oldu mu? İsme özel mi oluyor, yoksa başkasının koduyla kiralama yapabiliyor muyuz?

başkasının koduyla olmuyor.sistemde eşleşmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Hat sahibi ile kiralayan eşleşmeli, doğru mu?

• quote:

doğru hocam.
    avisin avea prime sorun olmadı ama budgetın vodafone sorun çıkarttı.
    ikisi de koçun ama budgetın saçma sapan sebepleri olabiliyor. aynı araca avis 25yaş isterken budget 27 yaş isteyebiliyor. abuk subuk bir yer budget, ben bi ısınamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

doğru hocam.
    ikisi de koçun ama budgetın saçma sapan sebepleri olabiliyor. aynı araca avis 25yaş isterken budget 27 yaş isteyebiliyor. abuk subuk bir yer budget, ben bi ısınamadım

Bir de şu anda Avis'in Avea (prime olmayan) kampanyası var. Fakat onda da ofiste rezervasyon yapılırsa indirim var. Web'den yaptırmıyorlar. Ben gidip araba mı bekleyeceğim havaalanında, saçmalık...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

doğru hocam.

Bir de şu anda Avis'in Avea (prime olmayan) kampanyası var. Fakat onda da ofiste rezervasyon yapılırsa indirim var. Web'den yaptırmıyorlar. Ben gidip araba mı bekleyeceğim havaalanında, saçmalık...

prime olmayan yani yüzde 30 indirim için burdan rezervasyon yap hocam.

http://www.avisworld.com/avisonline/tr/IBE.nsf/ReservationStep1?OpenForm&MST=27A6869B49B411AAC1257B9D003FD7BF

araç konusuna gelirsek grup seçiyorsun zaten , hangisi müsaitse veriyorlar. daha önce kiralamışlıgın varsa araç ayırma da yardımcı olurlar.

Burda indirim kodunu girecek herhangi bir yer bulamadım :/
  • quote:

Burda indirim kodunu girecek herhangi bir yer bulamadım :/

Hocam orası zaten normal fiyatin yuzde 30 una indirim yapar rezervasyonu tamamlar. Atiyorum normalde 100 liraysa. Rezervasyonun 70 lira olarak tamamlanir. Araci almaya gittigin zaman rezervasyonuna bakarlar , senden kod isterler. Avis yazar 5060 a gonderirsin. Gelen kodu orda soylersin 70 lirayi karttan cekerler. Sistem bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Rezervasyon 93 lira. Buna indirim mi yapacaklar yoksa direkt bu tutar mı çekilecek? Çünkü standart ücret zaten bu.

• quote:

Rezervasyon 93 lira. Buna indirim mi yapacaklar yoksa direkt bu tutar mı çekilecek? Çünkü standart ücret zaten bu.

İndirimli hali odur. Hocam bi de avisin normal sitesinden rezervasyon yapmaya calis fiyatin normalde o olmadigini goreceksin

106 lira normal rezervasyon.

• quote:

106 lira normal rezervasyon.

Normalde internet rezarvasyonu da indirimli. Telden rezervasyon yaparsan veya ofisten o netteki rakam daha da artar. Avea indirimi telden rezervasyon yapiliyormuş gibi indirim uyguluyor. Durum
    Bu hocam

Anladım, çok teşekkürler başını ağrıttım gece gece

• 2-6 Temmuz arası İzmir Adnan Menderes İç Hatlar'dan araç kiralayacağım. Enterprise, ek sürücü ve 750 TL'na kadar mini hasar sigortası dahil dizel Fiesta ve benzeri sınıf için 396 lira ücret hesapladı.

Birinci sorum; Enterprise, firma olarak güvenilir midir? Daha uygun fiyatlı ve güvenilir firma tavsiyesi varsa alabilirim.

İkincisi; bu mini hasar sigortasının olayı nedir? Araçlarda rent a car kaskosu yok mu zaten?

@Aytürk Hocam seni de etiketleyeyim yetkili bir abiye benziyorsun
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Mini hasar 1000 tl ye kadar Oluşan küçük hasarlarda polis çağırmadan sadece beyan ederek onarım olabilir. Diğer türlü polis alkol testi vs. Gerekiyor. Garenta da bu şekilde başka firmalarda da benzer bir uygulamadır herhalde.

• Gozunu kirpma enterpriseden araba kirala asla pisman olmazsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: frtmr

Mini hasar 1000 tl ye kadar Oluşan küçük hasarlarda polis çağırmadan sadece beyan ederek onarım olabilir. Diğer türlü polis alkol testi vs. Gerekiyor. Garenta da bu şekilde başka firmalarda da benzer bir uygulamadır herhalde.

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Bu 750 liralık hasar da tek taraflı olacak sanırım. Direğe sürtme, kaldırıma çıkma, lastik patlaması vs.
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Ben olumsuz bir yorum görmedim Enterprise hakkında. Parafly varsa %33 indirim yapıyor.

• quote:

Ben olumsuz bir yorum görmedim Enterprise hakkında. Parafly varsa %33 indirim yapıyor.

Tamamdır hocam, Enterprise'da karar kıldım. Şimdilik tek korkum Fiesta yerine Symbol vermeleri
  • Aklıma gelmişken affınıza sığınarak bişey daha sormak istiyorum.

Ek sürücü sıfatındaki sürücü, asıl kiracı araçta olmaksızın seyir halinde iken bir sıkıntı olursa bunun herhangi bir yasal handikapı olmuyor değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Aklıma gelmişken affınıza sığınarak bişey daha sormak istiyorum.

Ek sürücü sıfatındaki sürücü, asıl kiracı araçta olmaksızın seyir halinde iken bir sıkıntı olursa bunun herhangi bir yasal handikapı olmuyor değil mi?

Hayır. İki kişinin de bağımsız olarak kullanma hakkı var.

Bugün Avis'ten 15.000 km'de Fiesta TDCI kiraladım. Mini hasar ile beraber bir günlüğü 103 liraya geldi. Alış ve teslim ofisleri farklı olduğu için tek yön fiyat farkı alabilirlerdi ama almadılar. Araç gayet iyi.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.