Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.278
Cevap
327
Favori
493.504
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

site üzerinden toplam ucretin %20 sini ödüyorsunuz.

daha sonra size konfirme emaili geliyor. hangi şirketten kiraladığını , ne kadar ödeme yapılacağı o emailde yazıyor.

araç size teslim ediliyor , kredi kart ve ehliyet bilginiz alınıyor. daha sonra aracı aldığınız yerde teslim ediyorsunuz.

bu site sadece aracı bir site.herhangi bir problem olduğunda neler oluyor bilemiyorum.

%20 ön ödemeyi yapmadan önce hangi şirketten kiraladığınızı görmek isterseniz momondo.com.tr ye bakabilirsiniz. fakat economycarrental e göre %15 daha pahalı.
  • Yukarıda belirtilen araç fiyatları izmir bölgesinde sadece
    www.viaydirentacar.com
    http://www.viaydirentacar.com
    da var web sayfasına girip bakarsanız izmir araç kiralama alanında en iyi fiyatları sunduğunu görebilirsiniz.Ayrıca

Adana araç kiralama için :
    www.erturrentacar.net
    Adana Havalimanı Araç Kiralama ve Oto Kiralama - Ertur Rent a Car
    http://www.erturrentacar.net

Antalya araç kiralama için:
    www.antalyaarmarentacar.com
    Antalya Rent A Car & Araç Kiralama Hizmetleri
    http://www.antalyaarmarentacar.com

50 TL ye araçları o firmalardan kiralamanız mümkün değil.

• mayıs ayında bir hafta 3 kişi için araç kiralamayı düşünüyorum.
    sıcak fırsat var mı?
    küçükçekmeceden kiralayacağım OTORENTO.com adrese teslim ücretsiz kiralama yapıyor.
    600-700KM yol yaparız. ilk defa kiralayacağım.

i20, fiesta 1.2 benzinli mi (55TL) VS dizel mi (70TL) dersiniz.
    bir de far, lastik sigortası var günlük 10TL tercih etmelimiyim acaba?
  • Ankara Enterprise a car'dan 1 günlük araç kiraladım. Deneyimlerimi aktarayım;

- Satıcılar güleryüzlü, ilgili ve sahtekar duruşu yok. 500 TL provizyon bedeli, 10 TL isterseniz sigorta yaptırıyorsunuz. 129'a geldi.

- Ben toyota corolla kiralamıştım adam Jetta vereyim dedi, eyvallah dedim.

- Arabayı full depo teslim alıp öyle teslim ettim, bir sıkıntı yaşamadım. 550 kilometrede 115 TL yakıt yaktık. Arabayı teslim alırken şöyle genel baktı tamamdır sıkıntı yok dedi.

Fiyatları Avis'e nazaran çok daha uygun. Ben sıkıntı yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

mayıs ayında bir hafta 3 kişi için araç kiralamayı düşünüyorum.
    sıcak fırsat var mı?
    küçükçekmeceden kiralayacağım OTORENTO.com adrese teslim ücretsiz kiralama yapıyor.
    600-700KM yol yaparız. ilk defa kiralayacağım.

i20, fiesta 1.2 benzinli mi (55TL) VS dizel mi (70TL) dersiniz.
    bir de far, lastik sigortası var günlük 10TL tercih etmelimiyim acaba?
    Merhaba Adana araç kiralam için adana Havalimanında teslimat yapıyorum bu firma?güvenilir mi çünkü karttan bloke falan olayında ihtilaf yaşamayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordneon06 -- 21 Mart 2015; 11:52:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • afanesavo A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle dizel kirala hocam aradaki fark bir şey değil ama akaryakt parası belini büker ben sana söyleyeyim. Dediğin yerden hiç kiralamadım ama bana soracak olursan avis, enterprise, budget gibi büyük ve kurumsal firmalardan şaşma. Özellikle avisin bir çok kampanyası oluyor defalarca kiraladım aviste hiç sorun yaşamadım
  • Kiralama formlarında çeşit çeşit sigortalar var hangisini ekletmek gerekir? Yazın ara ara 2şer gün kiralama yapacağım şimdiden araştırıp öğrenim diyorum.

Bu arada World karta %25 indirim ve %3 puan var fiyatlar iyi gibi en azından yoyo gibi sistemlerden daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLiNeRoN

Yoyo Rent A Car, maximum kart sahipleri için üyelik ücretini 19 liraya indirip, ilk kiralamalarında da %50 indirim kampanyası yapmış. Son tarih 31 mart.

http://www.driveyoyo.com/prices#div_campaign

Bunlarda (yoyo vb) kaza falan oldu mu iş bayağı çirkinleşiyormuş.. Tam kasko yok sanırım.. Yoksa pratik ve uygun bunlar ama güvenilir değil işte

• İstanbulda 20sini doldurmuş kişiye araç kiralayan kiralama firması biliyor musunuz arkadaşlar? Böyle bir şeye denk gelen oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neselihayalet

İstanbulda 20sini doldurmuş kişiye araç kiralayan kiralama firması biliyor musunuz arkadaşlar? Böyle bir şeye denk gelen oldu mu?

kiralama yaparlar ama ekstra ücret alırlar. genel olarak 21 yaş ve 2 yıllık ehliyet istiyorlar.
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    Evet farkettim. Yarın arayıp bilgi alacağım bakalım, teşekkürler cevabınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

quote:

Orijinalden alıntı: neselihayalet

İstanbulda 20sini doldurmuş kişiye araç kiralayan kiralama firması biliyor musunuz arkadaşlar? Böyle bir şeye denk gelen oldu mu?

kiralama yaparlar ama ekstra ücret alırlar. genel olarak 21 yaş ve 2 yıllık ehliyet istiyorlar.

Aynen arkadasın dediği gibi kurumsal firmalar 2 yıllık ehliyet isterler 20 yas icin kiralıcan araçlar b Sınıfı araclardır clıo fiesra punto gibi .
    üst sınıf araçlar icin yas Sınırı Vardir alfa Romeo , passat vs gibi araçlar 25 yas ister. Mercedes Bmw icin 27 yas sixde 30 yastı galiba yanılmıyosam ama dert etme genç yas sürücü sigortası alıyosun 40 lira bi ucreti var istediğin aracı alabilirsin ama Hatırladığım oncelikle min 2 yada 3yıllık ehliyetin olması sart

• circular car hire 'dan kiralayan oldu mu? sanırım aracı firma. seçtiğim tarihlerde en uygun teklifi o veriyor?
  • Merhaba,

Şirket olarak 1 yıllık araç kiralayacağız. araç sedan yada fiat doblo gibi arkası geniş olabilir.
    En uygun fiyat nerden alabiliriz.yer İstanbul.
  • belo3 kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 adet icin ne olur bilmiyorum ama bildiğim intercitye ait olan aravimin aylik kirasi 900 +kdv (14 Linea)

• quote:

Orijinalden alıntı: zenmavi

Hocam 1 adet icin ne olur bilmiyorum ama bildiğim intercitye ait olan aravimin aylik kirasi 900 +kdv (14 Linea)

Nasıl bilgi alicaz telefon verirmisin. Bide firmada ilgilenen kişi.

• Daha önce bir kaç defa yazdım forumda yine yazayım belki biri dikkate alır da faydam olur. Araç kiralama işinin sıcak fırsatı olmaz arkadaşlar. Türkiye de araç kiralanacak iki üç firma var hali hazırda bunlarda da fiyatlar aşağı yukarı aynıdır. Bu firmalar harici bedava araç verseler almayın arkadaşlar. Araç kiralama işi parayı verdim arabayı aldım işi değildir. Sıcak fırsat ürün almaya benzemez... üçün besin hesabını yapan araç kiralamasın ağrımayan başını ağrıtmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesNBirK34 -- 26 Mart 2015; 16:45:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BesNBirK34

Daha önce bir kaç defa yazdım forumda yine yazayım belki biri dikkate alır da faydam olur. Araç kiralama işinin sıcak fırsatı olmaz arkadaşlar. Türkiye de araç kiralanacak iki üç firma var hali hazırda bunlarda da fiyatlar aşağı yukarı aynıdır. Bu firmalar harici bedava araç verseler almayın arkadaşlar. Araç kiralama işi parayı verdim arabayı aldım işi değildir. Sıcak fırsat ürün almaya benzemez... üçün besin hesabını yapan araç kiralamasın ağrımayan başını ağrıtmasın...

doğru söylüyorsun
    da,
    deli gönül uslanmıyor, sıcak fırsat arıyor.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    adamlar mecbur kalınca kiralayacaklar napsınlar başka dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BesNBirK34

Daha önce bir kaç defa yazdım forumda yine yazayım belki biri dikkate alır da faydam olur. Araç kiralama işinin sıcak fırsatı olmaz arkadaşlar. Türkiye de araç kiralanacak iki üç firma var hali hazırda bunlarda da fiyatlar aşağı yukarı aynıdır. Bu firmalar harici bedava araç verseler almayın arkadaşlar. Araç kiralama işi parayı verdim arabayı aldım işi değildir. Sıcak fırsat ürün almaya benzemez... üçün besin hesabını yapan araç kiralamasın ağrımayan başını ağrıtmasın...

Cok haklisiniz hatta bazi kiralama sirketleri sigortasiz araba kiralayip bilerek kaza yaptiriyorlarmis diye duymuştum. En iyisi bilindik yerlerden kiralamak ama tabiki sicak firsat da olabilir mesela gecen europcar firsati gormustum linea 55 liraya geliyordu.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.