Kurumsal firmalarda araç kiralarken kredi notuna bakılıyormuş ve benim findeks kredi notum 1379. Kredi kartı limitim 1300 TL. Kiralamak için kredi notum ve kart limitim yeterli olur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araç kiralamada kredi kartı
-
-
Minimum 800 puan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anca bir gün kiralaya bilirsin, zaten en az 500 TL provizyon çekecek karttan, ayrıca vermeyede bilirler.
Çünkü, ceza yada Allah korusun bir kazada o limiti düşük görebilirler. Ama yinede vermezler demiyorum. Şans
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kiralama ücretini ayrı ödeyeceğim, 1300 TL limitten 500 TL provizyon ücreti çekilecek sadece. Sanırım kredi notu yetiyor ama limit sorun olur mu acaba diyorum. Para var ama öğrenci olduğum için banka daha fazla limit vermiyor
quote:
Orijinalden alıntı: -AlEr-Kiralama ücretini ayrı ödeyeceğim, 1300 TL limitten 500 TL provizyon ücreti çekilecek sadece. Sanırım kredi notu yetiyor ama limit sorun olur mu acaba diyorum. Para var ama öğrenci olduğum için banka daha fazla limit vermiyor
Firmaya göre değişir dün başıma geldi Bodrum novacar da kart da 5 bin falan boşluk var evleniyorum kartlar patlak en az 10 bin boşluk olacakmış kart da ilk defa böyle birşey başıma geldi puanım da 1800 küsür olmasına rağmen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuzrek -- 3 Ekim 2021; 18:34:3 >
Ya işte böyle şeyler oluyor..!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaç günlük kiralamıştınız?
Limitin düşük diye vermeyebilirler 1300 öğrenci limiti çünkü ordan anlıyolar öğrenci olduğunu.
Geçen hafta Antalyada araç kiraladım avec diye bi firma vardı windycar vardı windycar 1500 kkb istiyodu reno clio araç için avec te ya ehliyet ya kimlik yeni olacak diyodu bende central diye başka bi firmadan clio 5 dizel manuel kiraladım 800 kkb istyodu benim 1430 lu bişey olduğu için kabul ettiler 500 tl provizyon çektiler dönüşte çocukla konuları konuştuk araç zaten perte çıksa o provizyon parasından çekmiyor onu kaskodan karşılıyormuş yoksa siz gidip senet imzalayıp günlüğü 100 liraya da antalya içinden araç bulabilirdiniz diyo velhasılı kelam 2 güne 500 ödedim 100 de lastik mini hasar 600 e tamam oldu. Temiz kullandıktan sonra bir problem yaşanmasını olası görmüyorum araç durduğu yerde hasar alırsa ona da tutanak tutmak gerekiyormuş ama başıma gelmedi şükür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kredi kartına provizyon tutarı kadar + bakiye yatırırsınız, limit sorunu çözülür. Kiralayan sizin limitinizi bilmez, çekeceği provizyon tutarını girdiğinde işlemin onaylanmasına bakar.
-
Teşekkürler bilgi için
Bilgi için teşekkürler, o zaman önemli olan şey kredi notu sanırım.
Up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X