Şimdi Ara

araç kiralamada yakıt sorunu Acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 2012 clio symbol diesel kiraladık. yaklaşık 250 300km yol yaptık edirneye. yakıt ikazı yanmaya başladı. 53litre yakıt aldık doldu depo. şimdi bunlar bana yarım depomu verdi bakmadık da alırken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 53 litre mi --53 tl mi ?
  • Bombos depo vermisler iste. Depoyu bitir oyle teslim et

• Sümbül sakin kullanimda 800-850 km menzil sunuyor. Siz 300 km yapinca ışık yandiysa ( sakin kullanimda )) yaklaşık deponun yüzde 30 u dolu olmuş olur. Bu çok kaba bir hesap olmakla birlikte sürüş sekli vb durumlara göre değişiklik gösterebilir.kesin değer veremeyiz lakin muneccim de değiliz.

Ya da km de kac kuruş yakıyor muhabbetine göre hareket edersiniz. 25 kuruş derseniz yaptığınız km yi çarpıp bulursunuz...

• 53 küsur litre aldım. Şimdi baktım araç teslim formuna adam 26m yazmış yakıt hanesine. yazısı da okunmuyo m olmayabilir acaba 26lt mi yazmak istemiş? Bi de symbolüm o dijital göstergesinde kalan yakıtı nasıl gösterebilirim onu bilen var mı?

• Merdiven altı gayri ciddi firmadan kiraladınız her halde. Ciddi firmalar depoyu ful teslim eder, ful geri alır. Kimsenin hakkı başkasına geçmez.
  • Arabayi alirken ne kadar mazot var bakmadiniz mi? Ayrica sembolun deposu zaten 45 litre nasil o kadar mazot almayi basardin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arıza kodu yardım Cruze
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • havaalanından kiraladım. 53.89lt mazot almışım 250tl ödedim. Heralde 26lt vardı aldığımda. Bide şugöstergeyi çözebilsem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.