Şimdi Ara

Araç Kokpit (Ön konsol) Malzemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • jeremy clarkson bir yazısında beetlein dünyanın en kötü aracı olabileceğini kaleme almıştı.... çok eğlenceli bir yazıydı top gear dergisinde okumuştum....
    bir bölümde içeride kullanılan döşemenin yapıldığı malzeme itibariyle kanserojen etkili olduğundan bahsetmiş....

Aslında pekte önemli görünmeyen detaylar insan hayatını bile etkileyebiliyor. Zaten kanser vakalarının artışını bu yazıdaki detaydan sonra çok daha iyi anladım. parfümler, telefonlar , gıdalar , hava v.s. her şey o kadar doğal değil ki insanın yapısı da elbet bozuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Güzel kıvırdınız, tebrik ederim.

Seni öyle bi kıvırırımki bütün DH tebrik eder.

Ahlak ve Diyalog Adabı eksik birisiyle zaten en UFAK tartışmaya girmem.

Yoluna bak kardeşim..Allah kolaylık versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Güzel kıvırdınız, tebrik ederim.

Seni öyle bi kıvırırımki bütün DH tebrik eder.

Ahlak ve Diyalog Adabı eksik birisiyle zaten en UFAK tartışmaya girmem.

Yoluna bak kardeşim..Allah kolaylık versin.

Bilmeyip de biliyormuş gibi davrananlarla diyaloğa girince elimde olmadan çirkinleşebiliyorum.

Çünkü forumun içine ettiniz.

Allah kolaylık versin.
  • bomb has been planted

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sert plastik kötü müdür?İyi malzeme plastik olmaz mı? Bana göre kötüdür en kötü araçlarda olan bir plastik bir pahalı araçta hiç sert plastik gördünüz mü ? hayır o zaman bana göre dandiktir.
  • yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar..
  • hangisi iyi hangisi kötü, malzeme mühendisi değilseniz ve labaratuvar sonuçları elinizde yoksa bilmenize imkan yok.

algılanabilir kalite olarak hangisi iyi derseniz hangisi sizi iyi hissettiriyorsa o iyidir, gerisi boş laf.
  • golfün malzeme kalitesi c sınıfında en iyisidir bu bir gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scribble

bomb has been planted

Biraz geç oldu ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakaltmfb

quote:

Orijinalden alıntı: scribble

bomb has been planted

Biraz geç oldu ama

Hayret patlamamış halbuki çok ümitliydim :)
  • Bence yıllar geçtikçe sıcak ve soğuk havanın,güneş ışınlarının etkisiyle çatlamayan çizilmeyen rengi atmayan en iyi malzemedir.Ayrıca konsolun yumuşak olması da herşey değildir kanımca.Sonuçta konsolun üzerinde yatmıyoruz.
  • Dokunduğunda içe doğru esneme yapan ve ses çıkartmayan idealdir bence. Birde vurduğun zaman çıt çıt ses çıkarmaması lazım ilerde problem çıkartabilir....
  • Sert plastiğin avantajı kolay kolay çatlama yapmaması yıllarca dayanıklı olması ve renk atmamasıdır. Dezavantajı ise zamanla tıkırtı v.b. seslere yol açması ve kalitesiz bir görüntü sergilemesidir.

Yumuşak plastiğin avantajı görüntü ve dokunuş olarak kalite hissi vermesi, kolay kolay tıkırtı yapmamasıdır. Dezavantajı ise eğer iyi bakılmaz ve güneşten korunmazsa zamanla renk atması ve çatlamasıdır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.