Şimdi Ara

ARAÇ KOLTUK DEĞİŞİMİ OLURMU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koltuk sökülüp takılabilen bir şey büyük ihtimal sökülüp takılır da sizin araca.

Ama maliyeti fazla olacaktır.

Bir de iyi bir montaj yapılmassa sorun çıkarabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Koltuk sökülüp takılabilen bir şey büyük ihtimal sökülüp takılır da sizin araca.

Ama maliyeti fazla olacaktır.

Bir de iyi bir montaj yapılmassa sorun çıkarabilir.

servis yaparmı acaba ? malum servis dışında bu koltuğu temin edilemez sanrm piyasada hiç yok tahminen 3 bin lira falandır ?
  • Tanesi 3.000TL olabilir hatta daha fazla.

Bence düşünceniz varsa Avrupa'da tanıdık vs. mesela Almanya oraya araçla gidip gelip daha uyguna mal edilebilir.

Hem de gezmiş olunur.

Burada da yapılır ama servis yapar mı? Bilmiyorum ama en azından koltuğu temin edebilirsiniz servis aracılığı ile.

Ama koltuk dışında emniyet kemerine de bir ayarlama gerekebilir ona da dikkat edin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 22 Eylül 2014; 0:04:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Tanesi 3.000TL olabilir hatta daha fazla.

Bence düşünceniz varsa Avrupa'da tanıdık vs. mesela Almanya oraya araçla gidip gelip daha uyguna mal edilebilir.

Hem de gezmiş olunur.

Burada da yapılır ama servis yapar mı? Bilmiyorum ama en azından koltuğu temin edebilirsiniz servis aracılığı ile.

Ama koltuk dışında emniyet kemerine de bir ayarlama gerekebilir ona da dikkat edin derim.

sanmyrm zaten R serisinin koltuğu scirocco kasa aynı kasa 2 farklı koltuk seçeneği gelmiş 2015 modellere 2012 mode scirocco arabayada birebir uyar tahminimce
  • Bence orjinalliğini bozmaya değmez çünkü sakıncalı bir iş koltuk araç için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbiwa

Bence orjinalliğini bozmaya değmez çünkü sakıncalı bir iş koltuk araç için

orjinalide leş gibi valla insan biraz spor yapar 2015 koltuğu ferrari koltuğu gibi aşırı beğendim ama alamıcam galba koltuk için 5.000 tl vercek kadar zengin değilim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: incitmemeli

Ben de fiestaya fusion koltuğu takmıştım.

sizce kaça patlar scirocco r koltuğu yeni seri 2 tane
  • Konu hort.

Mevcur aracın koltuklarında orijinal airbag var, sırtlıkları çok kısa olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum. Orijinal airbag yeni koltuğa sorunsuz biçimde aktarılır mı?

• profesyonel koltuk kaplama/deri döşeme yapan yerler bilebilir, artcar gibi...

• Hava yastığı aktarılamaz, aktarılmamalı.

Koltuk değişiminde saçma sapan levhalar, plakalar ve yükselticiler kullanılmamalı. Orijinal yuvalarına oturmuyorsa kullanılmamalı.

Koltuk değişimi kesinlikle tork anahtarı vasıtası ile torklanarak yapılmalı. Aksi takdirde sonuçları çok ağır olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.