Şimdi Ara

araç kredisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaf 2 sene evvel bir kredi kartımı kırıp atmıstım ve karti iptal ettirdiğimi saniyordum 100ytl borcu varmıs ve 3 ay sonra adliyelik olmuş borc otomatikman ve ben bankalarin kara listesine 100ytl borc yuzunden 2 seneden beri girmiş bulunmaktayim.. Tüketici kredisi çekip araba almayi planliyordum kredi vermediler 2700YTL aylik kazancım var bunun 2100 YTL'si bordro ile belgelenebiliyo üstelik TR'nin köklü firmalarından birinde çalişiyorum ve 6 yılı aşkındı aynı firmada çalişmaktayim.. Sizce 100YTL'lik borc yuzunden tum kredibilitemin bitmesi doğalmidir? ?? veya arac kredisine basvursam tüketici kredisine göre dahamı verme sanslari yüksek aracı hipotek ettikleri için?

Birde son olaraktan aracın %100'une kredi kullanabiliyorrmuyuz yani hiç peşinat vermeden araba alma şansımız nedir? bi ara gazetelerde görmüştüm bu tip kampanyalar ama sonradan hiç göremedim nedense krediyle araba satan galerici veya Hyundai bayisi arkadaslar aramizdaysa kredi basvurusu konusunda bana yardimci olurlarsa sevinirim.. Almak istediğim araba Hyundai FX Coupe 1.6 (bu arabanın ikinci elini istiyorum aslında rutuşlu kasası hiç hoşuma gitmiyor)

şimdiden çok teşekkürler

• Merhaba, bankadaki bireysel müşteri temsilcisi ile olayı ayrıntılarıyla görüşün bence eğer görüştüyseniz bankalar arası genel portföyde bu borcun sebebi görülmektedir. Aracın tamamına kredi kullanılmıyor mutlaka %20 si nakit ödeniyor.
  • Valla sizin o borçtan dolayı artık Merkez bankası datalarında iziniz kalıyor.Her banka kredi onaylamadan önce bu datalara bakar.Sanırım 2 sene kadar orda iziniz kalıcak.Tam emin de değilim kesin süresinden.Artık biraz banka şube müdürünün insafına kalıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taşıt Kredisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.