Şimdi Ara

ÖTV SİZ ARAÇ ALIRKEN KREDİ ÇEKEBİLİRMİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
18.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BİZ ÖTV SİZ ARAÇ ALICAZ YANİ KARDEŞİMİN %91 RAPORU VAR VE ARAÇ ALMAK İSTİYORUZ AMA ALMIŞKEN İYİ Bİ ARABA ALALIM DİYORUZ! ONUN İÇİN BİRAZ KREDİ ÇEKMEMİZ LAZIM. BAZI BAYİLER OLMAZ PEŞİN ALMAN GEREKİR DİYOR. BAZISI KREDİ OLUR DİYOR! ANLAMADIM BU TEZAD DURUMU! BU KONUYLA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞIMIZ YARDIMCI OLABİLİR Mİ? TEŞEKKÜR EDERİM!

• Tabi ki çekebilirsiniz.

Bayiler böyle bir şey diyemez,bayi de karışamaz.Bankadan kredinizi çektiğinizde zaten o para bayi için peşin paradır.Sizin kaç senede bankaya ödediğinizi umursamazlar.
  • ÖTV SİZ ARAÇ ALDIGIMIZDA 5 YIL BOYUNCA SATAMIYORUZ. BANKA ONUN İÇİN KREDİ VERMİYORMUŞ. AMA SADECE TOYOTA KREDİ KULLANABİLİRSİNİZ DEDİ.. DİĞER MARKALARIN BAYİLERİ İLE GÖRÜŞTÜM HİÇ BİRİ OLUMLU YANIT VERMEDİ! GÖRÜŞTÜGÜM BAYİLER RENAULT=MEGANE 3 HB VW= JETTA CİTRÖEN = C4 BU ARAÇLARA BAKTIM AMA KREDİ OLMAZ DEDİLER!
  • quote:

Orijinalden alıntı: red007

ÖTV SİZ ARAÇ ALDIGIMIZDA 5 YIL BOYUNCA SATAMIYORUZ. BANKA ONUN İÇİN KREDİ VERMİYORMUŞ. AMA SADECE TOYOTA KREDİ KULLANABİLİRSİNİZ DEDİ.. DİĞER MARKALARIN BAYİLERİ İLE GÖRÜŞTÜM HİÇ BİRİ OLUMLU YANIT VERMEDİ! GÖRÜŞTÜGÜM BAYİLER RENAULT=MEGANE 3 HB VW= JETTA CİTRÖEN = C4 BU ARAÇLARA BAKTIM AMA KREDİ OLMAZ DEDİLER!

Miş le muş la gelmeyin hocam,5 yıl satılamadığını da sizin bildiğinizden çok daha fazlasını da biliyorum bu konuda.Bizzat etrafımda 3 tane bu tarz araç var.

Krediyi Bayiden mi alıyorsunuz,olumlu yanıt vermedi diyorsunuz?Bayilik bir durum yok burada siz KREDİYİ BAYİDEN KULLANMAYACAKSANIZ.Bankaya gidin başvurunuzu yapın.Bankada çıkabilecek tek sorun en fazla satış zorluğundan dolayı,o zorlukta en kötü ihtimalde başka teminatla(ipotek göstererek vs) çözülebiliyor.Ayrıca satılamıyor diye bir şey yok,o günkü şartlardaki ötv miktarı ödendiğinde aracın satışını yapabilirsiniz.

• çok yüklü çekecekseniz vermezler ama illa oto kredisi olacak diye bir şey yok. 10bin tl filan çekecekseniz ihtiyaç kredisi çekin düşün vadeli olunca faiz fazla olmuyor. rehin derdi de yok. uyuz oluyorum bankalara, rehin kaldırmayı unutuyorlar vs. vs.

10-20bin ihtiyaç kredisi de işinizi görebilir sanırım. arabanın büyük bir kısmını kredi çekmek şu devirde çok riskli.

5yıl içinde satmak isterseniz aracın ötv'sini ödemeniz gerekiyor. öyle bir şeyler vardı.
    Yeni kasa astra J 1,6 edition 39,900. sıkı pazarlıkla 38500e bırakırlar. ÖTV de düşülecek. sizin için uygun olabilir. Anladığım kadarıyla dizel bakıyorsunuz ama kredi sorun. 1,6 motor astra lpg olabilir. aracı alıp çelik subab ve iyi bir lpg sistemi ile dizel ayarında kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 30 Mayıs 2012; 15:10:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.