Şimdi Ara

araç mı kiralayayım yoksa kendi benzinli aracımla mı gideyim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucak + arac kiralama 100-200 tl pahali olsa bile arac kirala.Aracin eski yolda basina is acabilir.Yolun kaza riski uykusuzluk yorgunluk vs hic basini agritma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucavuss

Ucak + arac kiralama 100-200 tl pahali olsa bile arac kirala.Aracin eski yolda basina is acabilir.Yolun kaza riski uykusuzluk yorgunluk vs hic basini agritma.

50-100tl oynuyor uçak dahil
  • O yol biter mi be kardeş, uçak falan daha bir makul sanki, insan uzun yolda gerçekten yoruluyor hele birde araç konforsuz ise işkenceye dönüşür, iyi düşün derim ihtimalleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçak+ Kurumsal firmadan dizel araç en mantıklı seçim olacaktır. Maddi boyut olarak aşağı yukarı eşdeğer rakamlar, işin bir de yorgunluk ve uzun yol kısmı var. Yol yorgunluğu ve stresi yüzünden keyfiniz bile kaçar tatilde. Giderken belki yol gözünüze gelmez ama dönüşte o yorgunlukla canınız çıkar. Uçakla Antalyadan dönüşte ekstrem bir durum olmazsa 3 saat içerisinde evinizde olursunuz. İyi tatiller
  • Ben olsam 1300 TL paraya LPG taktırır kendi arabamla giderdim. Kiralık araçla falan uğraşmazdım.
  • Aman Hocam Antalyadan Mersine geçicek isen sakın yani o eski araba maraba bulaşma iş açar başına falan Türkiyede herhalde adam gibi yapılmayan tek o yol var(Antalya-Mersin) bide kiralık araba ile de dikkatli ol o yolda

Yani uçak+kiralama yap taa istanbuldan gelcen bide dönüşü var bu işi

Tam aklımda değil şuan da daha yeni o yollardan geldik tatilden 150-200km yi 6 satte falanmı ne geldik.Dağların kenarından yanın uçurum falan Virajlı çok yorucu bir yol Antalya-Mersin arası
    Kalın sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorgeous-Freeman -- 26 Mayıs 2017; 17:8:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorgeous-Freeman

Aman Hocam Antalyadan Mersine geçicek isen sakın araba maraba bulaşma Türkiyede herhalde adam gibi yapılmayan tek o yol var(Antalya-Mersin) bide kiralık araba falan o yolda başın ağrır

Tam aklımda değil şuan da daha yeni o yollardan geldik tatilden 150-200km yi 6 satte falanmı ne geldik.Dağların kenarından yanın uçurum falan Virajlı çok yorucu bir yol Antalya-Mersin arası

2000den beri gidiyorum :D
  • beybiger B kullanıcısına yanıt
    Hocam helal olsun be yani çok kötü bir yol alışık iseniz bişey diyemeyeceğim :P

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorgeous-Freeman

Hocam helal olsun be yani çok kötü bir yol alışık iseniz bişey diyemeyeceğim :P

bence zevkli
  • Git gel o yol çekmek yerine yeni bir araci kiralayip rahat rahat gezersiniz. Hem olabilecek olumsuzluklar düşünüldüğünde kasko sigorta bakım açısından tam bir aracla gezmiş olacaksiniz.

Ancak kurumsal firma olmasi cok onemli neler okuyoruz forumlarda, sözlüklerde.

Kurumsaldan sasmayin bana uçak+kira daha mantıklı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Git gel o yol çekmek yerine yeni bir araci kiralayip rahat rahat gezersiniz. Hem olabilecek olumsuzluklar düşünüldüğünde kasko sigorta bakım açısından tam bir aracla gezmiş olacaksiniz.

hertz nasıl
  • forumu kullanıcısına yanıt
    Hayatinda hic arac kiralamamissin demek ki:)

• Esas soru 18 yaşındaki marea'da neden hala benzin kullanıyorsunuz, olmalı bence. Kiralamaya vereceğiniz bütçenin üstüne az daha koyun, lpg taktırın hem gelecekteki tüketimden de kazanmış olursunuz. Onun haricinde kiralama opsiyonu daha mantıklı. Bir de çoğu firmada günlük 400 km sınırı oluyor, 7 gün 2800 km eder onu aşmak da ekstra para demek. Şahsen lpg taktırır kendi aracımla giderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beybiger

quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Git gel o yol çekmek yerine yeni bir araci kiralayip rahat rahat gezersiniz. Hem olabilecek olumsuzluklar düşünüldüğünde kasko sigorta bakım açısından tam bir aracla gezmiş olacaksiniz.

hertz nasıl

Pek ilgilenmedigim için ilk defa duydum ama dünya çapında bir sirket baktigim kadariyla. Sorun olacağını zannetmiyorum.

• Kendi cevabınızı vermişsiniz zaten, uçakla gidiş dönüş yapın, indiğiniz yerden dizel bir araç kiralayın o kadar, üçe beşe bakmayın, o yolu gitmek ölüm olur, bir de 18 yaşında arabayla yani.. Kmsi de artmamış olur. En mantıklısı uçak+kiralık araç. Fazla kafa yormayın..

• Uçakla git havaalanından kurumsal bi firmadan ihtiyacın varsa!! Araç kirala. İstanbuldan mersine arabayla gidlir mi uçak dururken? Şaşkın

• 3000 kmde 1500 tl yakmasi icin kmde 50 krs yakman lazim. İstanbul-mersin arasi 1000 km zaten.

• Araban varken araba kiralamak güzelmiş
  • yerinde olsam 18 yasinda arabayla uzun yol yapmayi tercih etmeyecegim icin ucak +kiralama uzerinden giderim. 100 fazla olsun 20p fazla olsun kafam rahat eder.

• en sağlamı kendi aracınızla gitmeniz bence,ancak o kadar yol mareayla çekilir mi orası biraz size bağlı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.