Şimdi Ara

ARAÇ MUAYENE İŞLEMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımın muayene tarihi geldi ve zam yılbaşında geçerli olacağı için yılbaşından önce yaptırmak istiyorum. Aklımda takılın bazı sorular var yakın zamanda muayene ye giden yaptıran olduysa sorularıma yardımcı olursa teşekkür ederim.

1- Cam filmi şuan belirsiz bir konu aracımda cam filmi var muayeneden şuan için geçiyor mu söktürüp mü gitmeliyim.

2- Aracım lpg li ve aracın altında lpg depo girişi bunu tampona vermek zorunlu mu?.
    3- Muayene ücretleri kredi kartı ile ödeniyor mu yoksa sadece nakit mi alıyorlar.

• Ödemeler nakit. Cam filmi geçiyor. Lpg olayını bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toygun_ank kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
  • 1- Cam filmi geçiyor fakat renk burada önemli bir farktör. Zindan siyahları bırakırlar.

2- Lpg'de dolum yeri egzozun yakınında olmayacak. Alttan geçen lpg boru ve kablolarında "spiral" denilen plastik hortum olmayacak. Lpg tankının altında köpük benzeri genellikle gri renkli şilte olması gerekli

3- Ücretler keş para şeklinde ödeniyor. Yılbaşından önce yaptırın yine zam geldi maalesef.

Aracınızda ikaz lambalarının, emniyet kemerlerinin, farların çalıştığından emin olun. Egzoz emisyon testini önceden yaptırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddsmurat kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler hazırlıkları yapıp gidicem bakalım ne diyecekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Araç Plaka İşlemleri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.