Şimdi Ara

Arac Muayenesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arac muayenesi Ankara da nasil oluyo?
    Ne kadara maal oluyo? Bilen varsa soylerse cok memnun olurum...

• G
    U
    N
    C
    E
    L
  • yenimahellede karayollarının muayene istasyonu var oraya gideceksin fiyatıda 105 ytl gibi birşeydi yanılmıyorsam. Yanlız erken git sonra kalabalık oluyor. Arabanda yangın tüpü çekme halatı ilkyardım çantası gibi şeyleride almayı ihmal etme. Zor bişi yok sadece beklemek insanı sıkıyor kolay gelsin
  • camlarda film varsa sök, bir de orada satılan haritalardan almamazlık yapma işin zorlaşır
  • Aracının elektrik aksamını gözden geçir tüm sinyaller stoplar farlar yansın. İlk yardım çantası ve tüp aracında bulunsun, Tanerin dediği gibi film varsa söktür... Onun dışında eğer ben uğraşamam dersen ve camdaki filmini sökmek istemezsen cam filmine tekrar vereceğin parayı takipçiye verirsin o halleder
  • Benzinli araba aldim. Muayenesi nerdeyse 1 yil gecmisti. Sahibi araci kullanmadigi icin yaptirmami.
    Ben 20 Nisanda yaptirdim. 103,80 YTL karsiligi yaptirabiliyorsun. Yalniz inanilmaz bir sira olmasina ragmen 2,5 saatte cikabildim. Saglik cantasi+yangin tupu mutlaka olmali. Sira olayi da sansiniza 10-15 dk sonra isi bitip cikan arkadaslar var.
  • varlık mahallesinde eski köy işlerinin olduğu alanda hizmet veriyor...arkadaşların da dediği gibi 100-120 ytl civarı...
    nasıl oluyor sorusunu anlayamadımda...gidiyon kontrol edip damgayı basıp parayı alıyorlar 2 sene sonra görüşürüz diyorlar olay bitiyor....daha önce yaptırmadıysan bilmemen normal...

quote:

Orjinalden alıntı: safakm

Arkadaslar slm,

Arac muayenesi Ankara da nasil oluyo?
    Ne kadara maal oluyo? Bilen varsa soylerse cok memnun olurum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    muayenesiz araç kasko
    15 yıl önce açıldı
    İlk araç muayenesi
    7 yıl önce açıldı
    ARABA KASKO
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gitmeden önce dışarıda yetkili bir yerde eksoz muayenesi yaptırmayı da unutma.O da 17 veya 20 ytl bir şey olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.