Şimdi Ara

araç muaynesi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aracımın son muayne tarihi 13.07.2015, ancak hgs kaçak geçiş ve trafik cezası ve mtv cezalarım var, biraz ihmal ettim aracı satarken öderim diye düşünüyordum ancak bunlar ödenmeden de muayne yapılamıyormuş, eylül ayında da düğünüm olacak biraz sıkışık durumdayım 1500 lira gibi bir rakamı da şu an ödemek istemiyorum acıkcası, sormak istediğim şu, muaynesiz aracı hemen bağlıyolar mı yoksa muayne yaptırmam için süre tanıyolar mı ? eğer süre tanıyolarsa risk alıp eylüle kadar bu şekilde gezicem , yardımcı olursanız sevinirim.

• daha önce satın aldığım aracın eski sahibi aracın muayenesiz olduğu için polis tarafından bağlanıp trafikten çekildiğini ve trafiğe tekrar çıkarabilmek için bir sürü formalite ile uğraştığını söylemişti
  • BatuKır B kullanıcısına yanıt
    hocam araç bağlanıyor onda bir sıkıntı yok, ama ben de 2.seferde bağlandığını duydum sanırım süre veriyolar o süre içerisinde muaynesiz yine yakalanırsan bağlanıyor diye duymuştum eğer öyleyse risk alıcam , kaldı ki şu an aracı muayne ettirecek gücüm de yok ilk seferde de bağlasalar yine de muayne ettiremeyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.