Şimdi Ara

Araç piyasası durgun mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-ogretmenden-boyasiz-sifir-ayarinda-octavia-elegance-elazig-120516226/detay/ ilanlı aracımı bana göre çok uygun fiyata satılığa çıkardım. Daha önce de internetten araç alıp satmıştım ama bu sefer nedense ciddi bir alıcı yok. Sizce genel bir piyasa sıkıntısı mı var. Altın fiyatları mı etkili? Yoksa ilanımda bir sorun mu var?

• piyasa durgun bu arada benzine ragbet yok

200 binde dizel alır 20 binde benzin almaz bide ustune 10 milyar masraf yapar o dizele .
  • Hocam nedense piyasa aşırı durgun bence biraz daha bekleyin
  • 15850 2004 punto ilanı açtım dizel 1-2 teklif dışında ses seda yok galiba durgun
  • Durgundan öte ölü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence altındaki düşüşte piyasada durgunluğa neden oldu, mesela ben arabamı sattım üzerine 100 gr altın bozdurup yeni bir araba alacaktım şuan elim kolum bağlandı. kredi çekmek altını bozdurmaktan daha karlı görünüyor
  • neyse en azından benim araçla ilgili olmadıını anladım çok şükür... inanın proton vardı bizim müdür beyde geçen sene ilana koyduk ona bile bir sürü talep vardı... Her şeyin hayırlısı aracımdan memnunum çk şükür tatili yapar öyle satarız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Katar'da araba fiyatları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • piyasa durgunda niye durgun yav kardeşim elimde 15200tl var araç alacağım bakıyorum adam 2000 model doğru düzgün donaıı olmayan arabaya 14-15000 istiyor asıl düşüncem clio 1.2 authentic almak 2003-2004 model adam 17000 yazmış oha diyorum 2 sene öncesine bakın konulara bakın araç fiyatları neymiş şu anda ne tam rezalet durum araba alıp satılacak bir durum yokki bu fiyatlarla piyasa çamur araçlarla dolu adam temiz aracada hiç km ve yaşına bakmadan manyak paralar istiyorlar
  • Bu yorum benim ilanım için geçerli deildir umarım. Aracı aldığım fiyatın altına üstelik 4 lastiği bir ay önce almışken satıyorum. İhtiyacım olmasa en az 44 isterdim...
  • evet piyasa mevsimine göre durdun ama altından bu hafta yükselişte vuranlar cumaya kadar piyasayı hareketlendirirler. sizin aracın aranmamasının sebebi; rakam yüksek öyle hemen alınıp satılan rakamlar değil ve otomatik vites değil...
  • anlıyorum, teşekkür ederim, herşeyin hayırlısı...
  • Aracımı sattım bu arada...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.