Şimdi Ara

ARAÇ RUHSATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERABA. YENİ Bİ ARAÇ ALDIM (PALİO 1.2 EL ) NOTERDE SATIŞ SÖZLEŞMESİ YAPTIK AMA RUHSAT İŞLEMİNİ KENDİM HALLETMEK İSTİYORUM. GEREKLİ OLAN EVRAKLARI BİLİYORMUSUNUZ? İNTERNETTEN Bİ'TAKIM ŞEYLER İNDİRDİM AMA KAYIT TESCİL BELGESİ DİYOR ONU NEREDEN HALLETMEM GEREKLİ VE DİĞER İŞLEMLER İÇİN YARDIMINIZI BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM .

• herhangi bir emniyet müdürlüğüne gidip oradan öğrenin buradan edineceğiniz bilgiler yanıltıcı olur
  • SAĞOL
  • eminiyetin sitesinde gereken bilgiler vardı..
    Ordaki bilgilere göre gerekenleri yapabilirsiniz..
    Aslında vaktiniz varsa aracıya para kaptırmadan kendi işlemlerinizi kendinizin halletmesi en güzeli çünkü emniyette tanıdıkları olduğu için adamlar hiç uğraşmadan para alıyorlar
  • MERABALAR ARKADAŞLAR..
    BENİM ŞU RUHSAT İŞİNİ BUGÜN HALLETTİM GİBİ BİŞEY. ASLINDA HİÇBİŞEYİ YOKMUŞ . RUHSAT+SATIŞ SÖZ.+T.SİG. 'INI ALDIM GİTTİM İKİDAKKADA VERDİM İÇERİYE YARIN GEL AL DEDİLER ( Bİ SORUN ÇIKMAZ İNŞALLAH ) . İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER
  • Hayırlı olsun!
  • BU ARADA BENİM ARABA ( PALİO 1.2 EL ) ORTALAMA 0,25 YKR YAKIYOR. BANA ÇOK GELDİ SİZCE NASIL ? Bİ TAMİRCİYE GÖSTERSEMMİ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aabdullah

BU ARADA BENİM ARABA ( PALİO 1.2 EL ) ORTALAMA 0,25 YKR YAKIYOR. BANA ÇOK GELDİ SİZCE NASIL ? Bİ TAMİRCİYE GÖSTERSEMMİ.

1.2 için fazla bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.