Şimdi Ara

araç sağa çekiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
55.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sneek

Aracı askıya alıp iki tekerleği de döndürün hızları eşit mi veya zor dönen var mı ona bakın.

Konu eski muhtemelen sorunu çözmüştür
  • Beyler bu sorun bendede var çok eski bir konu ama yinede yardımlarınızı bekliyorum bende ne yaptırdıysam aracım sağa doğru kayıyor lastikler değişti,rot balans yapıldı rot baslari degisti salıncak burclari degisti, lastiklerin yerleri değişti sagi sola solu saga taktım yine aynı yalnız şunu ustaya söylememe rağmen bana şunu dedi yukarıda ki arkadaş resim atmis camurluk ile lastik mesafesine baktığımda birine elim 2 parmak giriyor sol tarafa 3 parmak giriyor bu neden olabilir ? usta ondan değil dedi bence onla alakası var ama onun aynı olması için ne yapmaları lazım yada kime götüreyim aracı, aracı alalı 5 ay oldu ama sorun hala devam ediyor yüksek süratlerde araç çok ciddi sağa kayıyor giderken resmen iki elim direksoyunda sıkıntı yaratıyor ne yapmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedNeX

Beyler bu sorun bendede var çok eski bir konu ama yinede yardımlarınızı bekliyorum bende ne yaptırdıysam aracım sağa doğru kayıyor lastikler değişti,rot balans yapıldı rot baslari degisti salıncak burclari degisti, lastiklerin yerleri değişti sagi sola solu saga taktım yine aynı yalnız şunu ustaya söylememe rağmen bana şunu dedi yukarıda ki arkadaş resim atmis camurluk ile lastik mesafesine baktığımda birine elim 2 parmak giriyor sol tarafa 3 parmak giriyor bu neden olabilir ? usta ondan değil dedi bence onla alakası var ama onun aynı olması için ne yapmaları lazım yada kime götüreyim aracı, aracı alalı 5 ay oldu ama sorun hala devam ediyor yüksek süratlerde araç çok ciddi sağa kayıyor giderken resmen iki elim direksoyunda sıkıntı yaratıyor ne yapmalıyım.
    Tamam tekerleğiniz geride sorun orada. Şüphelenmiştim açtığınız konuda, iyi bir rotçuya girin, size çıktı alıp versin. O çıktı ile şaseciye gidin tekerleği çekiyorlar. Sorununuz bu.

Hatta tahminim sağa daha rahat dönüyordur, direksiyonu da tam ortaya toplamıyordur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.