Şimdi Ara

Araç Şarjı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arabamda cep telefonumu (Avea InTouch 3) şarj edebilmek için çakmak veya 12V soketinde çalışacak bir cihaz tavsiyesi istiyorum. Aslında bende ucuz olanlardan bir tane var. Ancak şöyle bir durum söz konusu: Geçen Android telefonuma Ampere diye bir program kurdum. Telefon şarjda iken elektrik değerini, pilin durumunu, sıcaklığını falan gösteriyor. Orjinal şarj cihazı duvar prizinde takılı iken sürekli 630 mA değerinde şarj ediyor gösterdi. Bendeki araç şarjında ise 630'dan başladı sürekli olarak onar onar düştü, yaklaşık 3 dakika sonra 550 civarında iken çektim bataryayı bozacak diye. Yani düzenli elektrik veremiyor. Bu durum aynı şarj cihazının duvar aparatında da geçerli.

Kısaca, sizlerin kullanıp memnun kaldığı, fiyatı 50 TL'yi geçmeyecek bir araç şarjı arıyorum. Taşınabilir cihazları tavsiye etmeyin, çünkü satış sitelerinde yorumlara baktığımda çok da verimli olmadıklarını gördüm.

Birkaç model örnek vereyim:

Vpw BTC-9 Universal 9 In 1 Şarj Seti
    Energizer LCHEHC1UMC2
    Energizer LCHEHC2UMC4
    Energizer DC1UHMC2
    NOKIA DC-20
    Philips DLP2259/10
    Philips DLV2201/17
    Tunçmatik TSK4542

Case 4U, Codegen, S-Link, Belkin, TTec, Trust gibi markalar da var, ancak güvenemiyorum. Ayrıca yukarıda zaten modelleri yazmışsın gibi yorumlar da yapmayın lütfen, çünkü kullanıcı tecrübelerine ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkürler...

• Lütfen acil yardım. Yoksa şarjsız kalacağım :)
  • mecbur kalmadıkça araç şarj cihazı kullanmamanızı öneririm. ama günümüz şartlarında zaman zaman kullanmak gerekeceği için de mutlaka bilindik kaliteli bir şarj cihazı alın aracınıza. Nereden biliyorsun derseniz , piyasa malı adi bir araç şarj çihazı yüzünden bir Iphone pert ettim de ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: airporter

mecbur kalmadıkça araç şarj cihazı kullanmamanızı öneririm. ama günümüz şartlarında zaman zaman kullanmak gerekeceği için de mutlaka bilindik kaliteli bir şarj cihazı alın aracınıza. Nereden biliyorsun derseniz , piyasa malı adi bir araç şarj çihazı yüzünden bir Iphone pert ettim de ondan

İlginiz için teşekkür ederim. Zaten ben de mecbur kaldığım durumlar için istiyordum. Telefon ve diğer cihazların şarjına azami özen gösteririm. Bir kaç kez ihtiyacım olduğundan araştırma yapıyordum.

Daha sonra Sony marka bir şarj cihazı aldım. Yeniden teşekkür ederim.

Bu arada iphone içinde üzüldüm. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulugol -- 27 Şubat 2017; 20:11:22 >
  • Aukey hızlı şarj destekli 2.1 amper cihazını kullanıyorum.
    3000 mah bataryayı 10 dakikada %10-15 civarı dolduruyor.
    Tavsiye ederim, kaliteli markadır.
    Ben Aliexpressten aldım, n11'de falan da bulunuyor sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç tavsiye
    7 ay önce açıldı
    Araç kamerası önerisi?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.