Şimdi Ara

Araç satanların dikkatine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Madde 11gerçekten olmuş şeyler. Yalnız buraya biraz espri katayım diye yazdım. He ama Ben kimim valla ülkenin yarısının düşünemediğini düşünen adamım. Önemliyim bla bla diye gider ne kadar kalbi temiz adam olduğumu yazamam 3-5 forum anca kaldırır.
    Bu arada bir öğretmen adayı olarak söylüyorum. Şu yukarıdaki karaktersizlere. Ben size kanıtlarıyla olaylar sunuyorum. Siz tahminlerle yola çıkıp beni yargılıyorsunuz. Bakın bu ülkenin gelecek nesillerini yani çocuklarınızı kendiniz gibi yetiştirmeyin.
    Haritanın yerini işaretlemiş olabilirsin ama sen bir yer işaretlemesen de haritaya adres mahalle bilgilerini verince o bölgenin ortasına işaret koyuyor. Yani karşıdaki insan kiminle muhattap olduğunu bilmediği için yine bir yanılma payı var. Ana doğru bak bunu kontrol etmeli o konuda haklısın. Birşey demiyorum. Ama bazen emin olmak için de sorulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cdogru33 C kullanıcısına yanıt
    Verdim artını dediğim gibi güzel yazmışsın yarın bir gün bende bu insanlar ile iletişime geçeceğim şimdiden bilgileniyorum işte.

Boşver ülkenin yarısını herkes hakettiğini yaşıyor.Yanlarında bizde yanıyoruz sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 2 Temmuz 2016; 13:25:26 >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Ben ilan veripte adı tekbir olan galericiye ah ederim. Burda hatam varsa düzeltecek birine ahım olmaz
    Adamın adı tekbir. Yani açılımı allahu ekber. Onun da açılımı adını bu şekilde koyacak kadar Allah'a inanan ama terrrrtemiz araç. Kazası direklerde oynaması yok diyecek kadar yalancı, dolandırı üstüne üstlük soru sorunca araba 2016 model değil diyecek kadar yüzsüz. Sanki biz bilmiyoruz arabanın 2016 model olmadığını.

Insanlarin tanidigi ekspsriz yapan yerler var soylediginde haklisin ama ben karsimdakinin yaptirdigi ekspere inanmam bi evrak doldurmak hic zor degil ustelik yasal gecerliligi olmayan o yuzden parasi neyse dustururum guveniyosam alirim hasar cikarsa vermiyicegimi bastan soylerim kabul etmezse zatem baska arav bakarim para benim nasilsa bunuda yazabilirsin bence ama insayatife bagli ben guvenmem baskasi guvenir tabiki

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle ki evet o ekspertiz yanlış olabilir. Ancak en azından fikir verir. Değişen olmuş mu falan. Yoksa siz de ekspertiz yapacaksınız tabi. Ben Mersin'den kalkıp ta Ankara'ya gidip son dakika golü yemek yerine telefonda low class insanlarla muhatap olacağıma (insan ayrımı yapmıyorum bakın soru sormuşum demişim ki boya,değişen,hasar kaydı var mı - cevap araba 2016 model değil) bu benim için arabanın yanına gidene kadar en azından geçerli bir belge olur. Derim ki kendime tamam ekspertiz raporu var motor şöyle, değişen şöyle. Sonuçta eksper o kadar da yalan beyanda bulunamaz. Siz gidince tekrar yapın. Sakın güvenmeyin çünkü ortada güvenilecek bir cisim yok. Kalmamış yani. ben fikir versin adam o kadar mesafeden gelecek arabanızı bir baktırın diyorum. Bir de insan olmaya çalışın diyorum. Her ne kadar Lidyalılardan beri (para bulunduğundan beri) kaybedilse de o söylediğimiz kavram.

• Çağırın o herşeyi yazdım yine de arayıp soruyor diyenleri.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Araç satanların dikkatine

• Madde 3 -

313831488 Nolu ilan şuan 15750 oldu. 10 dakika sonrasının garantisi yok. Allahtan sahibinden.com anlık güncelleme yapmıyor. Yoksa telefonda arama yerine gelene kadar, telefon çalarken, telefon açıldıktan sonra, birde adamla konuşurken hangi araba olduğunu söylediğimiz aşamada fiyat 467 kere değişecek.
    Pislik bir ortam olmuş. Galeriden araba alınmaz diyorlar. Vallahi doğru. Yok mu galericiler odası - sendikası falan. Gelen mailleri de vereyim arayıp adımızı kirletiyorsun desin şuna. Tabiki yoktur. Paratapos olmuş insanlar. Hala iddialarımın arkasındayım. Aşağıda yazan isimler kurgudur.
    Ülke: Paratapanya
    Halk: Paratapos
    Tanrı: Parados
    Bölge: İç Parapatanya
    Sene: P.s 3510 lu yıllar (P.s= Paradan sonra... M.s milattan sonra gibi)

• quote:

Orijinalden alıntı: cdogru33

Arkadaş bakmadığımı nerden biliyorsun da bana direk en sevmediğim insan tipisin diyorsun ve hıyar diyorsun.

Sende zavallısın o yüzden sana sadece şunu söylüyorum ilandaki açıklamara bakıyorum. Yazmıyor donanım ve değişen bilgileri. Ben buraya bu konuyu açmışım hala aşağıya bak orda yazıyordur diyenler var ya. Hay allahım ya.

Lan bakıyoruz bakıyoruz. İlanın her yerine. Aradığım bilgiler yok. Artık öyle bir hale geldim ki görsem de sorasım geliyor. Yukarıda paylaştım bir araba. Darbesi kazası yok dendi. Değişen de işaretli değil.
    Beni sevmeyenler de baksın o resme
    Bir daha paylaşayım beyni olmayanlar için. Ben hasar kaydı var şunlar şunlar değişti demelerine rağmen 5664 yapıp hasar sorgulatıyorum. Bu benim en büyük hobim zaten. Zevk alıyorum hasar kaydı yok denilen arabanın kaydını sorgulamaya. Şunu farkettim nerde karaktersiz Ada'm var muhalefet olmuş.
    Biri arsanın yerini işaretlemiş
    Biri açıklamalara yazmış.
    Biri açıklaması olmayanı aramazmış bana araba yokmuş.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Araç satanların dikkatine

Sana demedim hocam hiyar, sevmedigim insan tipinden bahsettim yanlış anladiniz, hiyarida arayan kisilere dedim.

• CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Pardon ?

• kardeşim kusura bakma da araba satacak olsaydım sana satmazdım sanırım. tamam üç kuruş fazla kazanmak için yalan söyleyen insanlarla dolu piyasa, burada hemfikiriz ama özellikle 11. maddede çok saçmalamışsın..
  • 98 model arac ilanina dalga gecer gibi boya kaza var mi diye sorduysaniz isiniz zor

• Bu kadar takıntılı insanı kaldırmaz bizim piyasa. Bence git sıfır araba al.

Bu arada 11.maddeyi sil. Olmuşsa da söylenemez bu tip olaylar. İmtihanın ağır olur.

Mal mülk için bu kadar takma kafaya.

Hocam arac ney ? 5 binlik kayit bisey degil

• yazinin en sagindan diger satirin sol tarafina gecip okuyamaya devam ederken gozlerim salaklasti.. kardesim bosluk birakarak yazsana. senin igrenc yazi sitilinin sikintisini cekmek zorundamiyiz.

bosluk birak, ayni benim biraktigim gibi.

ayrica senin gibi bir aliciylada muhabbet etmek istemezdim. sen simdi bu boya konusunu dert etmissin ya. sana su kadr soyluyum, piyasada boyasiz araba yok. vallahi yok billahi yok. evdemi sakliyoruz arabayi. elbette bir yerlerde cizilecek.

son olarak ta, dunyada bir tek Turkiyede boya muhabbeti var. Amerikada yasadigim icin diyorum, 5 araba degistirdim, hic birinde boya diye bir muhabbet olmadi. tek birsey soruluyor, araba kazali mi kazasiz mi ? o da zaten aracin satis silipinde belirtiliyor. kagit pembe ise araba temiz, gri ise kazali. bu kadar basit ya.. biktik sizin boya muhabbetinizden
  • Arkadaş herkeste ortalama olması gereken ticaret ahlakından yana dert yanmış eh bu ahlakın olması için bir nebze insanlıkta lazım.

O yüzden 11.madde dahil kınamıyorum kınanmamalıda diyorum.

Satılan mal satıcı için fiyat konusu olduğunda değerli oluyor alıcıya verilecek temel bilgiler söz konusu olunca yan kapının mandalı muamelesi görüyor ise burada arkadaşın suçu yok.

Aslında bu biraz kültür diyeceğim ama tam olarak o değilde aslında temelde aileden yetiştiğiniz çekirdek çevreden aldığınız insanlık, terbiye, eski tabirler adab ile ilgili.

Siz satıcı olarak karşıdakinin insan olduğunu, bu durumda en azından kul-hakkı vebalinizin olduğunu kavrayacak standartta değil de sadece parayı alıp arkanızı dönmek noktasında iseniz

gariplik bunu sorgulayan da değil satıcıdadır.

ek-bunun tersi durumda geçerli yani çakal alıcılar ölücüler simsarlar vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Propertij2931

Ne kadarda ah cektiren bir erkek.

• Adama ulti açtırmayın bir ah alırsa 40 yıl kötürüm kalırsınız haa
  • Galeriden temiz araç almak mı?

Arabada boya değişen yoktur. Not:arabada pert kaydı vardır.

Arabam tamamiyle orjinaldir. (Hasar kaydı toplamı arabanın değerinden fazla)

Nerdeyse yüzlerce bu tür ilan sayabilirim size. Arabanın ful orjinal olduğunu yazıp da telefonda sorunca pert kaydını söyleyenlere zaten diyecek lafım yok.

Nevşehirden bir vicdansızsan yediğim kazıktan sonra uyandım.

Para kolay kazanılmıyor. Tabiki arabanın boyasını da değişenini de defalarca soracağız.

En son iki ay önce 50 bin civarı araç bakıyordum. Çok da araştırdım. Aradım, sordum. Yapılan pislikleri midem kaldırmadı. Borç buldum, kredi çektim 80 bine sıfır araç aldım.

2013 yılında aldığım sıfır clionun satarken kapısı boyalı çıkmıştı. Bu aracı alırken bayide boyayı gösteren aletle heryerini kontrol edip aldım.

Neyse ki müslüman memlekette yaşıyoruz.Herkes Allahtan korkuyor. Ya korkmasalardı?

• sana iki ogudum olacak.

1- yazarken maddelerin arasinda bosluk birak, yani paragraf kullan. rahatca okuyabilelim.

2-turkiyeden ikinci el arac alma. en kotu marka olsun, yine de sifir olsun. turkiyedeki ikinci el satanlarin %99'u uc kagitcigillerdendir.
  • 15-25 yaş aralığındaki araca boya değişen var mı diye sorular soruyorlar ya hayret ediyorum. ben.

20 yaşındaki arabanın ortalama 5 sahibi olur bunlar birisi illaki bir yere sürtmüş aracı boyamıştır yada renk solmasından dolayı komple boyamıştır. 20 yaşındaki arabada boya takıntısı nedir.

ilk aldığım araba 98 model astra cd idi 200k km de idi motoruna yürüyenine baktırdım. arac dıştan diri duruyordu iç kısımda koltuklar, torpito plastik aksam iyi durumdaydı aracı aldım.

aracın motoru iyi durumdaysa km yi 150k düşürse ne farkederki

boya va kaporta işçiliği düzelse değişse ne yazar.

arkadaşımda 20.000 civarında araç bakıyor oda aynı senin gibi

önemli yerde değişen olmayacak az yerinde boya olacak motoru çok iyi olacak ama motor yapılmamış olacak km si 150k dan aşşağı ve olacak ve ucuz olacak.

yok öyle bir araba.

ek: malum sitede tercih ettiğim tek model 2014 2015 model araçların tümünü inceledim ortalama %35 ında boya %10 civarında bir kaç parça değişen var 2 aydır takipteyim 400 araç incelemişimdir. 1-2 yaşındaki araçları için bu örneği referans alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy123 -- 3 Temmuz 2016; 1:58:41 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.