Şimdi Ara

araç satışı-alıcının direk notere gitmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
6.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı adamlar var Tofaş ı Reno yu uzaktan gördümü yetiyor. Bende ilk Şahin arabamı alacağım zaman bir taksi ile gittim almaya, adamla sohbet muhabbet dedim araba alacam oraya gidiyorum neyse adamda benle geldi arabaya baktı beni kenara çekti alma dedi bu araba çıkma ama ben adamı dinlemeyip arabayı yine aldım sonuç araba baştan aşağı yapılmış toplanmış meğersem taksici eskiden kaportacı ve motor ustasıymış herif arabanın hiç bir yerine bakmadan gördüğü anda teşhisi koymuştu. O arabanın problemlerine bir Şahin parası daha harcamıştım.
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    1 yılı geçti kardeşim
  • Daha önce arkadaşıma Fiat Bravo aldık. Aracın sahibi Ankara' da Merkez Bankası' ndan emekli yaşlı bir amca. İlana torunu vermiş. Araç sitenin otoparkında. Bakım kayıtları mevcut. Trameri sorgulayıp, aracı çıplak gözle inceledikten sonra götürmeden notere gittik. Araç düşük km idi. Sorunsuz bindi ve sonra sattı, düğününü yaptı.

Ben karşımdaki insanı biraz tarttıktan sonra güvenmeyi tercih ederim. İnsanlara güvenmek lazım.
  • yigitkerem kullanıcısına yanıt
    abi gözünü seveyım insan ailesını tanıyamıyor yerı gelınce , vallahı cesaret işi
  • Sen ciddi misin ? :) ya ben senin actigin konuyu dun gibi hatirliyorum.. Zaman su gibi akiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    37 ye almıştım sanırım 41 e gitti
  • MArka ve mdeli nedir hocam 41.000 ye
    geçen sene mayıs ayında almıştım , yıne mayısta sattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilis_gs

MArka ve mdeli nedir hocam 41.000 ye

fiesta 2014
  • Dizel miydi hocam ve km sı neydı? Birde araçtan memnun muydunuz benımde seçenemklerım arasında
  • anilis_gs A kullanıcısına yanıt
    benzınlıydı , fena değil kardeşim , senın araçtan beklentılerıne bağlı hersey
  • 2013 yılında bende aynı şekilde aracımı sattım. Adam geldi sadece telefonda görüşüp resimlerden beğendiği arabanın etrafında bir tur attı sonra döndü en yakın noter nerede dedi aldı ve gitti

Bugünde kullandığım güncel toyota yarisimi sattım. Alıcak abi sağolsun pırkalamadığı yeri kalmadı 2 günün sonunda aldı ve gitti. Hayırlısı be gülüm dedim bende ardından

• deliyürek_116 kullanıcısına yanıt
    aynen dediğin gibi oldu 1 tur çevresınde attılar -sanayıye gidelim dedım noter nerde dediler
  • Hocam demek ki araban harbiden temiz ve bakımlıymış. Yukarıdaki arkadaşlarında dediği gibi öyle proflar var ki motorun sesini dinleyip sürmeden çözüyolar. Alanlarada sanada hayırlı olsun

• yigitkerem kullanıcısına yanıt

Bu video geldi aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliyürek_116

Hocam demek ki araban harbiden temiz ve bakımlıymış. Yukarıdaki arkadaşlarında dediği gibi öyle proflar var ki motorun sesini dinleyip sürmeden çözüyolar. Alanlarada sanada hayırlı olsun

13 bindeydı,sağolasın,satıştan sonra çarşıda bide kazı kazan oynadım 10 tl çıktı :D para parayı çekıyor abı
  • hahahhahaa, güzeldi
  • Ahaha bende sattım 33.500 e aracımı bugün bende oynasam bi 8 lira cıkartırız o zaman

• Benim aracta beraber notere gittik araci suremiyordu adam ben gotrdum :) imzalar paralar falan :) goderken iki damla goz yasi. Simdi olsa 50-55egiderdi beyaz güvercinim. 42,500e vermistim..

Boyle satislae da okuyor yani :)

• böyle çok araba aldım sattım

en son expertize götürdüm 200 lira bayıldım, ee sonu ne oldu araba su eksiltiyor?

bidahakine yine kendim bakıcam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.