Şimdi Ara

Araç satışı ile ilgili yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimdeki aracı satmak için müşteri ile anlaştım.Yarın satışı yapacağım ancak daha önce hiç yapmadığım için tecrubesizim.İstanbul da oturuyorum ve burada satacağım arabayı.Bana işleyiş hakkında bilgi verebilirmisiniz?Nereye gitmem nerede ne yapmam lazım?Dikkat etmem gereken noktalar neler?
    Hepinize teşekkürler...
    Saygılar...

• borcu yoktur kağıdını al vergi dairesinden..parayı aldıktan sonra notere git ve satışı yap...bukadar...eğer adamı yeni tanıyosan paranı almadan satışı yapma sonradan bişeyler çıkmasın..
  • Acaba herhangi bir vergi dairesinden mi alacağım bu yazıyı.Yoksa ruhsatta kayıtl olduğu yerden mi almam lazım?Bir de ruhsatta alıcının ismi olarak değişmesi germiyor mu?İlginize teşekkürler...
  • herhangi bir vergi dairesinden alınabilir diye biliyorum ama ruhsatta yazaner yakınsa ordan al..sen satışı paranı alıp satışı yaptıktan sonra senin işin bitiyor..gerisi adama kalmış trafiğe gidip ruhsatı kendi adına çıkartacak bunun içinde satıştan itibaren 30 veya 40 gün süresi olması lazım..kısacası sen paranı al noterden satışını yap ve arabanla vedalaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

borcu yoktur kağıdını al vergi dairesinden..parayı aldıktan sonra notere git ve satışı yap...bukadar...eğer adamı yeni tanıyosan paranı almadan satışı yapma sonradan bişeyler çıkmasın..

Peki arabayı alan adam da aynı mantıkla düşünüp önce noter satışını alıp parayı ondan sonra vermek isterse?
  • quote:

Orjinalden alıntı: crein

quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

borcu yoktur kağıdını al vergi dairesinden..parayı aldıktan sonra notere git ve satışı yap...bukadar...eğer adamı yeni tanıyosan paranı almadan satışı yapma sonradan bişeyler çıkmasın..

Peki arabayı alan adam da aynı mantıkla düşünüp önce noter satışını alıp parayı ondan sonra vermek isterse?

walla güven meselesi bu işler ama genelde böyle oluyor..veya parayı noterde devir sırasında noterde verilebilir..
  • Tekrar teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.