iyi forumlar arkadaşlar ben ehliyetimi yeni aldım ve direksiyontrafik vs geliştirmek amaçlı araç almak istiyorum şuan 2 adet aracımız var sedan ve hb focus bunları kullanmak istemiyorum tam öğrenene kadar şimdi bir bmw 3.18 var araç takla yemiş şasede yamuk varmı bilinmiyor ama bir dostta araç kontrol etme baktırma geçmişini öğrenme şansımız var fiyat 10 11 bin tl arası alabiliriz ama takla yemesi kafamızı karıştırıyor birde samara alalım diyorum 5 6 bin arasında ucuz saglam araç öğrenir kendi arabamıza geçeriz bir de benim hoşuma giden efsane egg kasa civicler var 93-94 model hb olcak fiyatları 12 den kapı açıyorlar japondan hiç anlamıyoruz nelerine dikkat etmek gerekir bilemiyoruz sizlerden yardım istiyorum bu üçü arasında hangisini seçmek mantıklı olur bmw alırsak bir süre binmeyi planlıyorum civic alırsamda biraz modifiye etmeyi düşünüyorum samaraya hiç bir şey yapmayı düşünmüyoruz yorumlarını benim için degerlidir şimdiden teşekkür ediyorum. bu üç aracıda baya araştırdım güncel konu pek bulamadım o yüzden yeni konu açma gereksinimi duydum google yaz araştır dicekler yorum yapmassa sevinirim.
bmw nin modelini yazmayı unutmuşum kusura bakmayın 95 model araç samarada 95 97 arası düşünüyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: aligs1806
bmw nin modelini yazmayı unutmuşum kusura bakmayın 95 model araç samarada 95 97 arası düşünüyoruz
ben aralarından sadece samarayı bilirim diğer ikisine ne sahip oldum ne kullandım,
benim samara 2000 model 7500e bırakmayı düşünüyorum,
masrafsız rahat kullanılıcak iyi arabalardır.
quote:
Orijinalden alıntı: jac0B0
ben aralarından sadece samarayı bilirim diğer ikisine ne sahip oldum ne kullandım,
benim samara 2000 model 7500e bırakmayı düşünüyorum,
masrafsız rahat kullanılıcak iyi arabalardır.
Alıntıları Göster
Civic işinizi görür samaranın nereden ne çıkaracağı belli olmaz ha temizini bulursun o ayrı.. Ben olsam civic alır güzel bi bakım yapar paşa paşa binerdim kolay kolay sıkıntı yapmayan araçlardır
Lada vega'larada bakın derim.
quote:
Orijinalden alıntı: bedaesoldier
Lada vega'larada bakın derim.
focus varken neden eskilerle uğraşıyosun ki
quote:
Orijinalden alıntı: o.lut03
focus varken neden eskilerle uğraşıyosun ki
Alıntıları Göster
Brodway al geç hocam , samara filan bırak , olmadı clio broadway düşün 2000 modellerde , parçası da servisi de uğraştırmaz.
Açıkçası baskın tarafim o BMW sorun suz olsaydı onda karar kilmistik fiyatları çok uçuk ama egg civiclerin 13 15 ona verene kadar corsa aklıma giriyor 2003 1.7 dti ler çünkü model olarak daha yuksek fakat parası pahalı bununda
o.lut03O
kullanıcısına yanıt
Focus daha yeni sıfır onları ezmek istemiyorum yeni şoför olduğum için küçük çaplı suretle vsvs gibi sorunlar olacak bunları eski bi araçta atmak istiyorum
DrMobile
kullanıcısına yanıt
Brodway dusunmuyorum hocam nedeni ise ben kendi capimda kucuk modifikasyonlar yapmak istiyorum brodway benim iateklerimi karşılamaz o yonden
quote:
Focus daha yeni sıfır onları ezmek istemiyorum yeni şoför olduğum için küçük çaplı suretle vsvs gibi sorunlar olacak bunları eski bi araçta atmak istiyorum
broadway istemediğini söylemişsin ama broadway karbratörlü ve çok basit motoru ile oynamya müsait ve gerçekten temiz bir broadway oldukça iyi performans veriyor zaten çeyrek gaz ile 120 140 yapan broadway sahipleri var ve sesini çok beğeneceksiniz isterseniz youtubede kanalım var oradan sesini dinleyin 2. boğazı açınca sesi kalınlaşıyor çok güzel oluyor
Bmw üstüne kalabilir, samara yaşına gitmez, sana rn mantıklı araba civic. Ama hali hazırda araç varsa onlardada acemiliğini atarsın, acemilik işini çok abartıyoruz bence.
CyberBot
kullanıcısına yanıt
ne şekilde başlamamı önerirsiniz dur kalk vs sorun yok park etmedede sıkıntım yok bir çok kişiye göre iyi park yapıyorum tek korktugum taraf trafik trafikte nasıl şeylerle karşılaşabilirim reflekslerimin gelişmesi gerekiyor galiba trafik için biraz da.
o.lut03O
kullanıcısına yanıt
motor sesine takılmıyorum şuan için kısa süreli kullanıp satcagım için modifikasyondan kastım dış görüşünüş içindi tampon film jant sticker vs basit modifikasyon link verirseniz inceleyebilirim kanalınızı
quote:
motor sesine takılmıyorum şuan için kısa süreli kullanıp satcagım için modifikasyondan kastım dış görüşünüş içindi tampon film jant sticker vs basit modifikasyon link verirseniz inceleyebilirim kanalınızı
ne şekilde başlamamı önerirsiniz dur kalk vs sorun yok park etmedede sıkıntım yok bir çok kişiye göre iyi park yapıyorum tek korktugum taraf trafik trafikte nasıl şeylerle karşılaşabilirim reflekslerimin gelişmesi gerekiyor galiba trafik için biraz da.
Araba kullanırken aynalara bakman gerek, sinyallere dikkat etmen lazım, vites değişimi yaparken direksiyon hakimiyetini de korumalısın. Zamanla oluşur bunlar. Trafiğin çok yoğun olduğu yerlerde ziyade, sakin alternatif yollar varsa onları kullan. Ama acemilik atmak için düşük model araba almaya gerek yok bence. Ona vereceğin parayı elindeki focusa kasko yaptır, benzin/mazot al gez daha iyi
bedaesoldier
kullanıcısına yanıt
aslında hiç aklıma gelmemişti onlarıda araçtırcam.
CyberBot
kullanıcısına yanıt
az önce direksiyon dersinden geldim akan trafikte sürdük gayet normal heyecanlanmadan sürdüm araba bile solladım sorun yoktu bide eve dönerken bana verdi adam al götür diye tanıdık kurs gelirken trafik vardı biraz yine 80 90 yaptım sorun olmadı hız sınırı 82 sürdügüm yolda kendi aracımızı açıkcası çekiniyorum araç sıfır daha bişey olursa sogurum diye sorun olmaz derseniz onun üzerine yogunlaşcam yada civic bakıyım diyorum temizinden.teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.