Şimdi Ara

Araç seçimi Palio - accent -mondeo -primera -almera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafam çok karıştı çok araç baktım. 2-3 hafta içinde bir araca ihtiyacım var aileye yeni üye katılacak malum ihtiyaç çok da uzmanı değilim bu işlerin . Kafama takılan ve F/P olarak kafama yatan araçları aşağıda yazıyorum ekstra önerisi olan bu bütçe aralığında belirtebilirsiniz. Bütçe 20-30 bin bandında . Yerimde olsanız tercihiniz ne olurdu bilmek isterim . Teşekkürler

-1.3 multijet Palio
    - 2.0 98 md. Ford mondeo
    -1.5 hyundai accent gls (yumurta kasa )
    -1.5 benzin Nissan almera tekna
    -1.6 benzin Nissan primera tekna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.2 16 valf Palio daha ideal olur o yaştaki dizel Palio kendisi kadar masraf açma potansiyeline sahiptir

• 1.2 performans açısından çok geride kalır diye düşünüyorum.uzun yol vs. Gitme durumunda olabilir belki Kardeşim. Teşekkürler

• Alternatifler bekliyorum arkadaşlar yukarıdaki araçlarla ilgili de yorum yapabilirsiniz siz olsanız tercihiniz ne olur çocuk geliyor bütçe kısıtlı fiyat performans aracı lazım açıkçası.

• Opel Omega / Mondeo
    quote:

Bütçe 20-30 bin bandında . Yerimde olsanız tercihiniz ne olurdu bilmek isterim
  • 1.3 dizel Albea 150 k civarı rahatlıkla alinabilir. temiz kullanıcıdan alırsanız ciddi bir masrafı olmaz.

• Bunlar içinde seni en memnun edecek araç almera bence.

Donanım güvenlik dayanıklılık konfor vs. Halihazırda 10 aydır kullandığım aracım almera 2005 tekna. Her türlü sorunuza seve seve yardımcı olurum.

2. Olarak en azindan milenyum kasa accent bakınız. Admire kasa da olabilir. Dizel olmamak şartıyla. Yine hb kardeşi getz de alınabilir. Eski aracım. Düşünürseniz yine yardımcı olurum.

Primera ise o kasalar biraz problemli olarak biliyorum. 2000-2002 arası olanlarıda daha once kullandim. Kesinlikle memnun eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20-30 bin bandında bir araç alacak olsaydım kesinlikle şunlara öncelik verirdim.

1- Yüksek model
    2- Düşük km
    3- Yaygın usta, kolay ve ucuz yedek parça bulabilme imkanı
    4- 2. elde tutulma oranı
    5- Genişlik ve konfor

Şimdi sizin kafanızdaki modellere bakalım:

-1.3 multijet Palio : Bu 5 kriterden 4 tanesini karşılıyor
    - 2.0 98 md. Ford mondeo : Bu 5 kriterden 1 tanesini karşılıyor
    -1.5 hyundai accent gls (yumurta kasa ) : Bu 5 kriterden 2 tanesini karşılıyor
    -1.5 benzin Nissan almera tekna : Bu 5 kriterden 0,5 tanesini karşılıyor
    -1.6 benzin Nissan primera tekna : Bu 5 kriterden 1 tanesini karşılıyor

Dolayısıyla mantık olarak benim 1. tercihim Palio, 2 . tercihim ise Accent olurdu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Almera öneririm iyi

• Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için bunlarahat benim kafamdaki araçlar tabi sizin ekstra farklı önerileriniz varsa yazabilirsiniz.

• Almera alın geçin. Motor ve şase temizse sanayiye uğratmaz. 2 yıldır Almeramız var. Ben Haziranda babama devrettim ama hala bizde sayılır. Motor tarafından yana hiç sanayiye gitmedik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • temiz volvo s40 lpg
  • Tabi ki Alfa Romeo 147'yi incelemelisin. Kendi listene göre seçim yapmak gerekirse Palio ama daha önce de önerildiği gibi 1.2 benzinli daha rahat ettirecektir. bir depo ile şehir içi 500-550 uzunyolda 600-700 km gidebilirsin. Performans konusunda da kullanmadan karar verme derim, tek sıkıntısı güvenlik. Bu aracı ani frenlemede sabit tutmak hayli zor. Aracın kapısını bile açmamış arkadaşlar yerine 200,000 km kullanmış birini dinlersin umarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.