Şimdi Ara

Araç seçiminde yardımınız lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar nasipse önümüzdeki hafta ilk arabamı alıcam ancak iki araç arasında çıkmazda kaldım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daewoo-tertemiz-bir-arac,kredi-kartina-vade-farksiz-taksit-olabilir-120545839/detay/

ilk ilandaki bu araç 200 bin km de benzinli 2002 yılından beri bir amca kullanıyor. aracın uzun süredir tek kişide olması benzinli olmasından dolayı motorun aşınmamış olma ihtimali, arabanın daha temiz gözükmesi gibi durumlardan dolayı bu araç bana daha mantıklı geliyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daewoo-bakmadan-gecmeyin-84115372/detay/

ikinci ilandaki bu araç ise 160 binde lpg li arkadaş arabayı 2012 nisan ayında almış ortalama 20 gün sonra da satış ilanı vermiş ilan 1,5 senedir yayında. muhtemelen 8 - 8,5 arası aracı aldı biri çıkarsa 9,500 den satar hem nakden kar ederim bindiğimde yanıma kalır düşüncesinde, fiyatı da aşağıya çekmediğinden satamıyor. km düşük, lpg takılı olduğundan araç cazip geliyor ancak şöylede bir durum var aracın kaç kişinin elinden geçtiği belli değil km düşürülmüş olabilir. ve açıkcası biri çıkarsa iteleriz düşüncesindeki o kişi olmak istemiyorum :)

iki araç arasında sizin tercihiniz hangisi olurdu yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim en azından bende de daha net bir fikir oluşacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihatbesik -- 22 Şubat 2014; 23:13:53 >

• ikisini de almam. bu araçlardan birini alırsan SON SAHİBİ SEN OLURSUN.
    ilk aracın için fazla profesyonel araçlar. ilgi ister, bakım ister, araba sektörüne de yabancıysan çok cırmalar durursun.

9-10 arası fiyatlı araçlara bakıyorsun sanırım. Klimasız , hidrolik direksiyonsuz 96-97 corollalara bakabilirsin. Ya da 96-97 model reno 19 lara bak derim. Yaşın kaç bilmiyorum ama benden abi tavsiyesi. ustası ve parçası bol araçla başla ki bu işlerin ne kadar pislik olduğunu anlayasın
  • fiat marea bak derim çok iyi paranızı boşuna çöpe atmayın.
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    daha önce bir arkadaşım almıştı bu araçtan zaten ilk o zaman görmüştüm sürüşü tipi vs. hoşuma gitmişti. son sahibi olunmaz illaki araç satılıyor ama dediğiniz gibi ilgi bakım biraz tırmalamak durumunda kalabilirim.
  • BOŞNAK çocuk B kullanıcısına yanıt
    güzel arabaya benziyorlar ama 10 bin fiyat aralığında bu araçlardan pek yok. düşük bütçeyle araç almakta ne zor işmiş arkadaş
  • hocam bizde 2000 sw vardı uzunyolda falan renaullt 19 falan patlar marea devam eder benden bi tavsiye kesinlikle marea al düşünme .
  • hocam bide aman diyim arabayı bi servise götürüp baktırt usta değil servis biz satarken biraz hor kullandık ama hiç üzmedii bizi akü bitmesi dışında yolda hiç kalmadıkservise göster çünkü biz ustaya gittik arabanın bişeyi yok dedi srvise gittik 5000 lira masrafı çıktı şanzımandı vs vs en sonunda bayi ye bıraktık neyse ama sakın ha sakın servise göstermeden alma yoksa iş alırsın başına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FOCUS için servis önerisi...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.