Şimdi Ara

ARAÇ SİGORTASI MASRAFLARI KARŞILAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen gün kaza yaptık kaza şu şekilde oluştu.
    Ana yoldan ilerlerken ara yoldan araç direk ana yola fırladı ve bize sol far üzerine güzelce daldı. Aracımız emanetti 91 model şahin sigortası var. Biz aracı almak zorunda kaldık neyse bize vuran araç kaçtı jandarma tutanak yazmış ama hala ulaşamadık neyse. Tutanağa göre biz haklı olursak ve diğer araba hala bulunmadıysa trafik sigortamız masraflarımızı öder mi. Kime sorduysam ayrı şeyler söylüyor lütfen yardımcı olur musunuz.
     ARAÇ SİGORTASI MASRAFLARI KARŞILAR MI?

• trafik sigortası karşı tarafın zararını öder. yani kaçan aracın sigortası sizin aracın zararını öderdi. bu şekilde kaskonuz yoksa ve kaçan araç yakalanmazsa ne yazık ki siz üstleneceksiniz masrafı.
  • Kaçan araç bulunur geçmiş olsun.
    Maalesef sigorta karşılamaz kaskonuz olması gerekir.

Siz çevre kameralara bakabilirsiniz çarpıp kaçan araç belli olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köy yeri zaten fazla kamera yok olanlara baktım çalışmıyor ne yazıkki.
    Babamın arkadaşı kendi sigortan 25.000TL ye kadar öder diye iddaa etmiş o yüzden araştırayım dedim.
  • Sizin trafik sigortası sizin masrafınızı ödemez.
    Kaçan aracın plakasını alabildiniz mi? aldıysanız o araç bulunur, o aracın trafik sigortası sizin masrafınızı öder.

Eğer o aracın da sigortası yoksa, mahkeme yoluyla talep edebileceksiniz.

Çok geçmiş olsun.
  • İnşallah araç bulunur, plaka tam alamamışlar 35 H gerisi yok. Renault Toros beyaz başba bilgi yok. İnşallah buluruz ha o aracında sigortası olmadığını düşünüyorum çünkü köy yerlerinde pek yapmıyorlar. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.