Sevgili arkadaşlar yarın yaklaşık 1000 km teperek bir araç alacağım. Aracın markası BMW, bugün internetten aracı sorgulattığımda; Renk 1 : Siyah Renk 2: Gri ( Metalik ) yazıyordu. Ben de satıcı arkadaşı aradım neden iki renk var diye. O da şöyle bir açıklama getirdi. Araç borusan faturalı ve sedefli siyah renginde, sedefli siyah yazamadıkları için iki renk yazıyorlarmış. Ben aracı internette gördüm. 2002 model ve rengi siyah. Aracın her tarafı siyah farklı en ufak bir renk yok. Satıcının bu açıklaması beni tam tatmin etmedi. Konu hakkında bilgisi olan biri varsa acilen bir cevaba ihtiyacım var. Teşekkürler...
Benim aracımın rengide kül gri ama aracımı sorgulattığım zaman 2 renk cıkıyor.Birincisinde "gri" yazıyor, 2. sinde ise "gri(kül)" yazıyor.Sizin almak istediğiniz aracında durumu bu şekilde olabilir veya farklı bir durumda olabilir, BMW bayilerine sorabilirsiniz; sedefli siyah renk araç sorgulamalarında nasıl bir durum var diye. siz iyi bir şekilde araştırıp içinize sinerek gidin arabayı almaya