Şimdi Ara

araç takip sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araç takip sistemleri hakkında bilgisi olan, daha ziyade kullanan ve bizimle tecrübesini paylaşacak olan arkadaşımız var mı?

• tığım araştırmaları sizlerle paylaşaıyım.Ama bein daha ziyade kullanalardan görüşe ihtiyacım var.
    iki tür takip sistemi var. 1-gprs kontrollü harita üzerinden olan.Bunda aylık 12 usd ödemesi var, cihaz kurulumuda 250 eur civarında.Aracın yerini çok düşük bir sapka ile (5-10 metre) saptayabiliyor, ani fren, nerede durdu, hızı neydi gibi bilgileri raporlayabiliyor.
    2-GSM kontrollü olanlar.Bu cihazlar 340-400 ytl arası.Aracın yerini birebir değil ama baz istasyonuna göre ısa mesajla gönderiyor.Bu diğerine göre dezavantaj zira baz istasyonları bazen 20-30 km ye kadar pasama alanını içeriyor. Ancak bu sistemde aracın içersindeki sisteme sms göndererek aracın ilk durduğu yerde motoru bloke edip çalıştırılamaması, korna çaldırma, flaşörleir yakma, araç kapısı açıldığında telefonunuza sms gönderme gibi özellikleri mevcutmuş.Birincisi aylık ödeme gerektirdiğinden ve motoru bloke etme imkanı vermediğinden benikinci sistemi düşünüyorum.Bu sistemi kullanan veya benim anlattıklarım haricinde bilgisi olan varsa paylaşalım ltf

• ehliyet kurslarında araç takip mesafesi hakkında verilen bilgi araç takip mesafesi hız bölü ikidir yani 100km hızla giderken önünüzdeki aracı 50metrelik bir ara mesafeden takip edeceksiniz günümüz otomobilleride bu tezi doğrrulamaktadır 100km hızla giden bir araç ortalama 35 ila 40 metrede durmaktadır (istisnalar hariç)
    eğer hepimiz bu kurala uysak bu tip donanım ıvır zıvırına gerek kalmaz..

TRAFİK KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM VE BİLGİLENDİRELİM..
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

ehliyet kurslarında araç takip mesafesi hakkında verilen bilgi araç takip mesafesi hız bölü ikidir yani 100km hızla giderken önünüzdeki aracı 50metrelik bir ara mesafeden takip edeceksiniz günümüz otomobilleride bu tezi doğrrulamaktadır 100km hızla giden bir araç ortalama 35 ila 40 metrede durmaktadır (istisnalar hariç)
    eğer hepimiz bu kurala uysak bu tip donanım ıvır zıvırına gerek kalmaz..

TRAFİK KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM VE BİLGİLENDİRELİM..

kardeşşş sen iyimisin...Ben diyorum "uçak geldi geçti" sen anlıyorsun "bıçak deldi geçti".Ben önümüzdeki araçla aramızdaki takip mesafesinden bahsetmiyorum.Aracın çalınma ihtimalinen karşı gprs veya baz istasonlarına göre aracının nerede olduğunu bildiren takip sistemlerinden bahsediyorum.kapişş

• DALGINLIK BAŞKA İŞLE UĞRAŞIRKEN NEYSE BU ARADA BUD BİR BİLGİ OLSUN..SAYGILARIMLA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 27 Ocak 2007; 19:04:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.