Şimdi Ara

Araç Takip Sistemleri Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracıma kişisel olarak kullanmak amacıyla takip cihazı koymak istedim. Fakat yurtiçi hatları IMEI kaydı olmadığından çalışmayacak. Yurt dışında satılan ürünlerde satıcılar imei'nin değişmediğini söylüyor. Fakat aynı cihazları Türkiye'de satanlar mevcut. Bunlarda IMEI değiştirmenin bir yolu var mıdır?

Ürün 1

Ürün 2

• Forumda şöyle bir cevap var:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldMasterTekSer

IMEI'yi BTDK üzerinde kayıtlı olmayan tüm cihazlar bir süre sonra kapatılır... pasaport falan varsa kaydederler... o cihazın kayıtlı olduğu bir server bir sistem varsa o cihazın GPS verilerini alıp google map üzerinde görüntülersiniz, fakat burada yerli bir firmanın desteği çok önemli bence yerli versiyonlarını kullanınız.

İlk bağlantıdaki ürünü dün 18 dolara gearbest üzerinden sipariş verdim. Şans eseri forumu bugün incelemeye başladığımda konunu buldum.
    GSM olarakhttp://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/gnctrkcll-ben-yaptim-500?place=popular_packages&source=CMS&order=3 düşünüyorum, IMEI sıkıntısı için bir çözüm bulacağız artık.

Bir de web üzerinden takip var tabii, bunun için de gerekli hazırlıkları yaptım. Özel bir sunucuya kurduğum takip sistemi şimdilik ürünü bekliyor. Ama yardımcı uygulama aracılığı ile iPhone'umun uydu/harita bilgilerini sunucuya gönderebiliyorum.

Maliyet olarak aylık sunucu için 17 lira, sim kart için de 21 lira görünüyor şimdilik.

Ürün geldiğinde kurulum ve test işlemlerini yapacağım, sonuçları buradan bildiririm.

• Merhabalar
    Ben şunu öğrenmek istiyorum. Arvento cihazın geçmiş güzergah bilgileri ne kadar süreyle saklanabiliyor ve eski cihazdan arvento yu yeni gelen araca takınca o eski bilgiler ne oluyor? Saklanıyor ise ne kadar süreyle saklanıyor? Lütfen acil cevap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bakıyordum fakat IMEI'den dolayı vazgeçmiştim
  • motosikletlerin çalınmasını önlemek amacıyla biz çok denedik bunları doğru göstermiyor çoğunu alıp test ettik zamanında. 500 km sapmalı gösterdiğini bilirim.
    benim motorumun artık çalınma ihtimali olmadığı için ihtiyaç duymuyorum ama arkadaşlarımın deneyip memnun kaldığı bi ürünü önereyim sizlere. (kendim deneyip görmedim ama arkadaşlarım memnun bi araştırırsınız)
    http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/turkcell-tam-burada
  • Yaklaşık 3 hafta önce ürün elime ulaştı. Imei olayını çözdüm. Kullanımını beğendim. Harita koordinatlarını tam olarak veriyor. Şuan sadece sms modunu kullanıyorum ve gayet kullanışlı olduğu görüşündeyim. Henüz araca bağlamadım şarj ederek kullandım. Kullanacak arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deneyimlerini bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlakweb

Yaklaşık 3 hafta önce ürün elime ulaştı. Imei olayını çözdüm. Kullanımını beğendim. Harita koordinatlarını tam olarak veriyor. Şuan sadece sms modunu kullanıyorum ve gayet kullanışlı olduğu görüşündeyim. Henüz araca bağlamadım şarj ederek kullandım. Kullanacak arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.

Hangi ürünü aldın? neler yaptın? ayrıntı paylaşabilirmisin?
  • Ben arkadaşa sormuştum, Ürün 2yi almış (iknci linkteki)
    http://urun.n11.com/arac-takip-sistemleri/arac-takip-sistemi-gps-P73056077
  • Evet, linkteki üründen aldım aliexpress'ten. Fakat imei konusunu satın aldığınız kişinin çözmesi gerekiyor. Aksi taktirde bunu yapmanız mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlakweb -- 27 Mayıs 2016; 22:24:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.