Şimdi Ara

araç tavsiye 3 seçenek var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar araba almayı düşünüyorum öncelikle öğrenciyim uzun zamandır araştırıp kovalıyorum seçenekleri 3 e kadar indirdik

1)ford fiesta titanyum 2012 52.000 de 18.000 hsar kaydı var ama araba sorunsuz babam araba tamircisi olduğu için sorun yok diyo güveniyorum fiyat:27.000

2)hyundai i 20 jump 2012 59.000 de kaput ve ön çamurluk değişmiş 90 beygir gidiş olarak fiestayla arasında çok fark var mıdır? bu en yeni kasanın bi eskisi fiyat:29.000

3)opel astra 1.3 dizel 2007 125.000de değişen boya bilgim yok ama bu arabada bi tanıdığın olduğu için sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum fiyat:28.000

fiyatlar yakın babam fiesta diyor ama ben kararsız kaldım sizinde düşüncenizi almak isterim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.cihanım -- 1 Nisan 2015; 20:33:35 >

• Fordun hasar kaydı çok fazla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam fazlada işte benide düşündürüyo ama babam takma önemli değil diyo genel olarak baktığımızda hangisi makul 1-2 gün içince bitricez işi
  • Fiesta 1.6 dizelse pazarlıkla bin lira altına alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiesteda i20 de 1.4 dizel
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-2-1.5-sport-sahibinden-191013555/detay aşırı zevkli bir araçtır. bütçene göre bulduğun fiesta ve puntolar işe yaramaz maalesef.

• Araç değilde kitap tavsiyesi yapabilirim.
  • Baban tamirci ise bize neden soruyorsun ki?

Ben olsam i20 alırımen dolusu o ama jump ddeğil sense almalisin.

• ben kullanan vardır falan kafa karışık her tavsiyenin değeri var ondan sordum
  • 22TL ye suzuki swift 1.3 4x2 kovala (abs,esp,airbag standart)

• Dr.cihanım kullanıcısına yanıt
    25-26 ya fiestayo kaçırma, dizelse, direklerde şasede problem yoksa 10 yıl sorunsuzca binersin, aynı paraya i10 nedir, yeni kasası bile değil? Astra belik olur ama o da 2007
  • Ben fiesta derim ama 18bin hasar kaydı ciddi bi rakam inanin bu şaseleriyle oynanmis araçlar güvenli değil gençsin kanın kaynar illa surat yaparsin allah korusun sonu kötü olmasın bende 19 yaşındayım kendimden biliyorum bizim burda 11 bin tl hasar kayıtlı a3 var fiyat piyasanın 4 - 5 bin altında 110 binde araç sırf hasarından guvenmedigim için almıyorum ve bu araçları satmak inan çok zor adam bi türlü satamiyor ve audi bu araba fordun 18 bin tl hasarlisini satmak inan zor olacaktir

Son olarak şaseleriyle oynanmis ve fabrika çıkışlı araçların çarpışma testleri felan var youtube de onları izlersen anlarsın ne demek istediğimi

• Fiesta'yı tercih et bence.
  • Fiesta da hasar fazla bence fiesta dan vaZgeçin

• Geçen 2011 model 1.4 TDCİ 120.000 de trend paket Fiestamı (kaza boya hiçbirşey yok) 28' e verdim. ama tercihlerin arasındaki fiestayı bence düşünme git trendini al ama kafan rahat olsun satacağında kimse gelip em küm demesin.
  • yorumlar için teşekkürler bu araba olayı uzadı malum piyasada yükseldi almaya giderken en az 3 tane i20 kaçırdım ben gitmeden satılmışlardı yani çok can sıkıldı alternatifler değişti ama en sonunda oldu bu 3 seçenek dışında 2010 1.3 corsa enjoy aldık km si biraz fazla 150 binde ama çok uygun fiyata aldık neyse bu iş zor işmiş sabır istiyo yorumlar için saolun iyi forumlar
  • otomatik vites değilse astrayı al. astra otomatik vitesse direk fiestayı al. o fiyat biraz daha iner hasarlı araç.

hayırlısı olsun.
  • Astra varken digerlerinin esamesi okunmaz

• Dr.cihanım kullanıcısına yanıt
    2009 dizel otomatık clıo kullanıcıyım sıddetle tavsıye ederım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.