Şimdi Ara

Araç Tavsiye (Corolla-Jetta-v.s.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2015 j kasa opel astra (dizel-hatchback-edition plus) kullanıcıyısım. Aracım 45 bin km'ye ulaştığı için değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda düşük kilometreli olmak şartıyla 2015 jetta dizel trendline ve 2016 corolla dizel touch var. İkisi arasında kararsız kaldım artılarıyla eksileriyle yardımcı olabilirmisiniz ? Bütçem 85-90 bin TL civarında başka araç tavsiyeniz varsa onuda almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slvn -- 31 Temmuz 2017; 20:17:54 >

• Octavia'ya da bir bakın derim bence. Ben memnunum.Genislik bagaj ve aile kullanimi icin ariyorsaniz bicilmis kaftan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainTeeemo kullanıcısına yanıt
    1.5 veya 2 yılda bir araç değiştiriyorum. Skoda tecrübem daha önce olmadı. Satışı kolay olur mu ve prim yapar mı acaba ?

• corolla nın piyasası jetta dan daha iyi .görüntü olarak kesinlikle corolla jetta dan iyi . yakıt konusun da corolla açık ara önde . güç ise jetta da 1.6 105 corolla ise 1.364 90 jetta da sanırım sis farları yok :) Şehir içi (100 km'de) corolla Şehir içi 4,9
    Şehir dışı 3,7 lt Ortalama 4,1 lt jetta Şehir içi 5,6 lt Şehir dışı 4,2 lt Ortalama 4,7 lt kara sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibon nobi -- 31 Temmuz 2017; 21:16:36 >
  • ibon nobi İ kullanıcısına yanıt
    Her ikisinde de sis farı mevcut. Ne yazık ki Hız sabitleyici yok :) ikinci elinin iyi olması önemli bir faktör. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slvn -- 31 Temmuz 2017; 21:33:21 >
  • Slvn S kullanıcısına yanıt
    jetta da yok hocam belki sonra da takan veya bayide taktıran vardır malum sitede bakınca ender bir şekilde görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slvn

1.5 veya 2 yılda bir araç değiştiriyorum. Skoda tecrübem daha önce olmadı. Satışı kolay olur mu ve prim yapar mı acaba ?

Valla şöyle diyeyim hocam biz 2016 da 1.6 tdi dsg style metalik+sunroof+jant ile 97.000'a almıştık.Şuan 2. el piyasası 105.000 civarı. Corolla tecrübem olmadı ancak jetta'dan kat kat daha kaliteli bir araç olduğunu söyliyebilirim.
  • 2014 1.6 tdı dsg 0kö den Beri kullanıyorum su an 148000 km de.Sıze tek soyleyecegım şey trendlıne almayın😀

• Slvn S kullanıcısına yanıt
    Jettayı trendline almayın, en azından comfortline alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainTeeemo kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, 90 bin TL'yi pek geçmeye niyetim yok ama tavsiyenize uyup bakınacağım. Teşekkür ederim.
  • Mevcut aracım 45 binde satılması kolayken elden çıkartmak istiyorum km arttıkça zorlanacağımı düşünüyorum.
    Corollanın yalıtımı konusunda tereddütlerim vardı teşekkür ederim bilgilendirme için. Bir önceki aracım 2014 auristi ve yalıtımı berbattı ve bu nedenle satmak zorunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slvn

Anladım hocam, 90 bin TL'yi pek geçmeye niyetim yok ama tavsiyenize uyup bakınacağım. Teşekkür ederim.

90 bin'e temiz bulabilirsin 2015 model hocam.Bence iyice bir arastirin ama jetta sadece gorunus olarak guzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 bin veripte cc olmaması ne kadar aci

• Jetta trendline(Bosline) 95bin vereceksiniz yani?Kameraya el sallıyalım mı?Kamera šakası herhalde.Paranıza yazık etmeyin.Suv önerilerine acıksanız Qq dCi bakmanızı tavsiye ederim.dCi az yakmasıyla biliniyor.Yada Captur a da bakabilirsiniz.Sedansa octivia da olabilir.

• 90 bin gibi bütçeye neredeyse sıfır megane hatchback corolla alabiliyorsunuz.

https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/TR/price-list/Renault-Binek-20170801.pdf

http://turkiye.toyota.com.tr/middle/fiyatl_aksesuar.html

yani 10 15k km lerde bence 90 tlye 2016 2017 bile bulabilirsiniz. Jetta konforlu araç fazla sürüş deneyimim oldu. Ancak DSG konusunda birşey diyemem çok şikayet ediliyor.

Ford focuslarada bakabilirsiniz.

• Aracım dizel Jetta Trandline DSG.

Güzel kaçıyor, vites geçişlerini hiç hissetmezsiniz, bagaj olsun arka taraf olsun oldukça geniş ve aile için ideal, üst paketlerini alabilirseniz daha iyi olur tabi ki ama paranız trendline' a yeterse kesinlikle söylenenlere bakmayın derim, eksik olarak hissedebileceğiniz en önemli şey park sensörü onu da dilediğiniz şekilde taktırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgürwilly

Aracım dizel Jetta Trandline DSG.

Güzel kaçıyor, vites geçişlerini hiç hissetmezsiniz, bagaj olsun arka taraf olsun oldukça geniş ve aile için ideal, üst paketlerini alabilirseniz daha iyi olur tabi ki ama paranız trendline' a yeterse kesinlikle söylenenlere bakmayın derim, eksik olarak hissedebileceğiniz en önemli şey park sensörü onu da dilediğiniz şekilde taktırabilirsiniz.

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Geniş ve aile için ideal olduğundan corolla ve jetta bakınıyordum. Octavia'da seçeneklerimin arasına girdi. Comfortline fiyatları biraz yüksek ama yinede bakınayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slvn -- 2 Ağustos 2017; 10:12:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Jetta trendline(Bosline) 95bin vereceksiniz yani?Kameraya el sallıyalım mı?Kamera šakası herhalde.Paranıza yazık etmeyin.Suv önerilerine acıksanız Qq dCi bakmanızı tavsiye ederim.dCi az yakmasıyla biliniyor.Yada Captur a da bakabilirsiniz.Sedansa octivia da olabilir.

Araç fiyatları ne yazık ki o bandda seyrediyor. dCi az yakıyor haklısınız ve Suv önerilerine açığım yalnız Qq biraz pahalı gibi. Captur ise tipi hoşuma gitmiyor.

Sportage fena değil ama oda benzinli işte lpg takmadan binmek biraz masraflı olacak gibi. Çünki yılda en az 20 bin km yapıyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-otomatik-takasli-sportage-464487203/detay Piyasası da var gibi.

• Jetta comfortline aracım var satmayı düşünüyorum 5 ay önce aldım dizel otomatik. Konuşabiliriz isterseniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.