Şimdi Ara

araç tavsiye yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi günler dilerim şimdiki arabama volvo v40 araçtan çok memnunum ama artık küçük geliyor 2 tane de çocuk olunca sıkıntı. 100-180 bin arası sıfır aile arabası almak istiyorum ama karar veremedim suv da olabilir aklıma yeni nissan xtrail yattı şimdilik. dolu konforlu geniş bir araba istiyorum önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

• siz önce 100 mü 180 mi ona karar verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 15 Ağustos 2014; 23:04:44 >
  • Aralığa bak. Audi'den başlayıp Jaguar'dan çıkarsın
  • A4 Avant 2.0 TDI 177 hp quattro S tronic gözüme çarptı şimdi s line pakete bi kaç eklenti ile güzel olabilir aslında . o kadar kararsız kaldım anlatamam arkadaşlar valla hani alınca baya binerim onun için hemen karar vermek istemiyorum.
  • bende bekleyip yeni kasa passatmı alsam yoksa 1,6 motorlu x-trail mi alsam diyorum. aracımı sattım yaya kaldım passatı bekleyemem gibi.
  • stornado S kullanıcısına yanıt
    xtrail bence o fiyata her yönden çok iyi doluluk olarakta xtrail sunduğu özellikler bmw mercedes audi de rahat 30-40 bin bulur beni düşündüren sadece motoru o arabaya 130 beygir çok az ya alıp çip taktırıcaz 150-160 beygir yapıcaz testinede çıktım o paraya kalitesi çok iyi bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.