Şimdi Ara

araç tavsiyesi (bütçe 23000)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23bine az yakan şekil güçlü ve çok eski olmayan hangi araba modelleri var dh yardım

• linea
  • Grande Punto.
  • Punto ilaç gelir size
  • forumda daha çok fıat araba öneriliyor anladığım kadarıyla ama ben size opel astra g - wolsvagen golf 99-2003 arası toyota corolla 2003-2006 arası bunları öneririm hem şık hem 2.eli olan hemde güçlü
  • Bu devirde araç almayı boşvereceksin. 23 bin eğer nakit birikmişiniz ise 13 bin daha krediyle 2012 model 0 km golf alınırdı... hem reno hem fiyatın senelerce konfor güvenlik olarak yanına yaklaşamayacağı, tüm testlerde 1. sırada olan alman mucizesi.. 20 bin tl üzeri ikinci el araç alınmaz!!!!!!!! not bmw, mercedes,audi hariç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imzama bakabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani bende ogrenciyim aile araba alicam dedi arkadaslar yani oyle kredi falan cekemem daha cok spor bi araba ariyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba annem için araba bakıyoruz ikinci el. kriterler şöyle: hatchback, otomatik vites, 2002-2006 model arası, en fazla 130.000 km, az yakan bir araç olsun istiyoruz. adaylar arsında opel corsa 1.2 twinport easytronik, opel corsa 1.0 eco, kia picanto 1.1 ex, fiat panda 1.2, fiat punto 1.2, citroen c3 1.4, renault clio 1.2, honda jazz 1.4, chery kimo 1.3, fiat palio 1.2 16v...

2003-2004 model opel corsa 1.2 twinport yakıtı nasıldır? opel corsa 1.0 eco yokuşlarda yeterli olur mu? yakıt durumu nasıldır? teşekkürler.
    diğer araçlar için bilgilerini paylaşan arkadaşlara da şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.