Şimdi Ara

araç tercihim için yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • an itibariyle ikinci el araç almaktan vazgeçmiş önden peşinat verip markaların sundukları kampanyalardan faydalanma kararı aldım birkaç markadan araç seçimim oldu ama bu araçlar hakkında hiç bilgim yok bir iki tanesini test ettim ancak bu yeterli değil o aracı ancak onun yol yapan kişiler bilirler bu yüzden her fikriniz düşünceniz deneyiminiz benim için çok önemli

honda civic - 1,6 sohc i-vtec - 125ps - elegance - sedan - benzin/lpg - otomatik vites - 73,650
    honda civic - 1,4 i-vtec - 100ps - elegance - hbkasa - benzin - manuel - 68,800

hyundai elantra - 1,6 cvvt - 128ps - elite - sedan - benzin - otomatik - 73,800
    hyundai ix35 - 1,6 gdi - - elite - suv - benzin - otomatik 82,300 / manuel 78,800

ford focus - 1,0 ecoboost - 125ps - titanyum - sedan/hb - benzin - manuel - 70,275

opel astra - 1,4 turboecotec - 140ps - sport - hb kasa - benzin - otomatik 63,700 / manuel 61,600
    opel astra - 1,4 turboecotec - 140ps - sport - sedan - benzin - otomatik 66,000 / manuel 64,100

opel mokka - 1,4 turboecotec - 140ps - business - suv - benzin - otomatik - 73,200

• Her nekadar kasa değiştirecek olsada astra daha alınası duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • APPY038 kullanıcısına yanıt
    evet bu kasa değişikliğinin olumsuz tarafı ne olur sizce? her ikiside mi değişecek sedan ve hatchback ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmaz-1

evet bu kasa değişikliğinin olumsuz tarafı ne olur sizce? her ikiside mi değişecek sedan ve hatchback ?
    Iihs konusunda civic daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Iihs konusunda civic daha iyidir.

Alıntıları Göster
    sedansa focus hb ise astra ama yeni kasayı bekleyip onu alın astra olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.oguz

sedansa focus hb ise astra ama yeni kasayı bekleyip onu alın astra olarak

Alıntıları Göster
    ix35 ve mokka hakkında ne düşünüyosunuz?
  • onun tam olarak ne olduğu konusunda bi fikrim yok ayrıntı verebilir misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

onun tam olarak ne olduğu konusunda bi fikrim yok ayrıntı verebilir misiniz ?
    1.0 motor ve 70 bin tl
  • quote:

onun tam olarak ne olduğu konusunda bi fikrim yok ayrıntı verebilir misiniz ?

• Astra güzel tercih olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota16

Astra güzel tercih olabilir.
    Sportage ı da ekleyebilirsiniz...
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    consept plus otomatik 77,500 lira sizce, gerçekten bu listeye girmeyi hakeder mi ? şahsen hiç ihtimal bile vermedim ben ama ?
  • kesinlikle astra
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respectformuslims -- 18 Haziran 2015; 2:14:24 >
  • quote:

consept plus otomatik 77,500 lira sizce, gerçekten bu listeye girmeyi hakeder mi ? şahsen hiç ihtimal bile vermedim ben ama ?

İX35 giriyorsa Sportage'da girer çünkü aynı alt yapıya sahip sadece içerisinde kullanılan malzeme değişik.

anladım peki bu suv araçlar için ne düşünüyosunuz yani mokka sportage ix35 ve bunların haricinde eklemek istediğiniz suv modeller nelerdir benim bunları yazma nedenim galeride detaylı incelememden kaynaklanıyor
  • quote:

anladım peki bu suv araçlar için ne düşünüyosunuz yani mokka sportage ix35 ve bunların haricinde eklemek istediğiniz suv modeller nelerdir benim bunları yazma nedenim galeride detaylı incelememden kaynaklanıyor
    Subaru xv

quote:

mokka sportage ix35 ve bunların haricinde eklemek istediğiniz suv modeller nelerdir

• Respectformuslims kullanıcısına yanıt
    kasada yapılacak değişiklik nasıl sonuçlanır sizce? yani bu eski kasayı aldıktan sonra yeni kasanın piyasaya sürülmesi? şimdi bekleme gibi bir durumum yok sonuçta araç dediğiniz yazın kullanılır ve bu iki ay geçtikten sonra araç almamın bir faydası olmayacak öyle bir durumda seneye ocak ayından itibaren yeniden gözlem yapmayı tercih ederim
  • quote:

Mokka B sınıfı SUV.İX35 kasa değiştiyor bu Yüzden Sportage derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YozgatLee0666 -- 18 Haziran 2015; 13:07:17 >
    şehir içi kia 11,6lt - ix35 11,6lt - mokka 6,6lt yakıt tüketimi bunlar kendi sitelerinde verilen teknik özellikler ama test edilirken bu rakamlar 2-3 litre kadar artıyor
  • quote:

kasada yapılacak değişiklik nasıl sonuçlanır sizce? yani bu eski kasayı aldıktan sonra yeni kasanın piyasaya sürülmesi? şimdi bekleme gibi bir durumum yok sonuçta araç dediğiniz yazın kullanılır ve bu iki ay geçtikten sonra araç almamın bir faydası olmayacak öyle bir durumda seneye ocak ayından itibaren yeniden gözlem yapmayı tercih ederim

Yeni kasa astra gelince tahminen bu kasa astra classic diye satılacak. Yazın kullanacaksanız aracı bence piyasası iyi bir 2.el araç alın.(astra nın yeni kasası gelene kadar). Yazın kullanın sonbahar-kış aylarında satarsınız. Dediğim sadece astra için değil. Kasa değiştirecek olan diğer araçları beğeniyorsanız onlar içinde geçerli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.