Şimdi Ara

Araç teslim alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
8
Favori
101.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun gerçekten hakkkını verev bir araba kazasız belasız sürüşler diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Bu alana reklam verebilirsiniz, değerli olacak buralar.

şimdi daha iyi anlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

şimdi daha iyi anlıyorum

Adam ilk sayfa,ilk mesajdan anladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

quote:

şimdi daha iyi anlıyorum

bende şaşırdım şimdi jeton yeni düştü gibi oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Volvo'nun araçlarının segmentleri premium olarak algılanabilir. Örneğin S40 D segmenti değildir ama C'nin de üstündedir.
    Fiatın da aşağıya dönüktür segment anlayışı. Grande Punto ile Linea'nın aynı segment olduğunu düşünürsek ve Punto EVO'nun Grande Punto'nun devamı olduğunu düşünürsek Linea'nın segmentini çıkarmakta biraz zorluk çekebiliriz.

Fiat örneğini sadece markaların aşağıdan yukarıya dizilişlerinin segment sırası olmadığını göstermek için verdim. 3 serisine C segmenti derseniz i20 ile 1.16 yı aynı kefeye koymuş olursunuz ki bu da pek uygun olmaz.

Edit : Mesajın yanlış yorumlanması...

Fiat yetkilileri Linea için C segmentinde diretiyor ama o araba apaçık B segmentinde. Öyle son zamanlarda çıkarılan B+ falan değil, direkt B.

b segmentinden biraz büyük desek daha doğru olur

ama kesinlikle c segmenti değil

O boyuta göre kıyaslama gerilerde kaldı. Doğru, eskiden boyuta bakıp varılan tahmin genelde tutuyordu, ama artık yetmiyor. Şöyle ki, adam uygun fiyata aile için araba üretiyor. İçini büyütüyor ama kalitesi bulunduğunu iddia ettiği sınıfla alakasız.

Linea'yı yakından inceleme fırsatım oldu. Kesinlikle C segmenti değil. Bir Golf'ün, Astra'nın falan havası yok kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: Medelhavet

quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

Volvo Passatla mücadele edebilmek için fiyatları indirmeli diye düşünüyorum, bu donanımda bir S60 80 bin lira civarında olmalı sonuçta 1.6 dizel motor

Passatla mücadele edebilmek gibi bir amacı olsaydı bile indirmezdi, bu birincisi.
    İkinci nokta da mesajlarınızı okudum, hem Passat ile karşılaştırmak doğru değil, Premium segmentteki A4, Bmw ile kıyaslanmalı diyorsunuz, hem de Volvo yerine 90.000 TL'ye Passat alınırdı diyerek Volvo'da 80.000 olmalı yaklaşımında bulunuyorsunuz.
    Söylediğiniz 3 şeyden birbirini tutan yok maalesef.

Arkadaşım boşuna dil dökmene gerek yok

S60 gibi klas arabayı passat gibi sıradan arabayla kıyaslayıp üstelik s60 ın passat ile aynı fiyat olması gerektiğini söyleyen bir insan

arabanın a sndan anlamıyordur

zaten bayiye bile gitmemiş internetten ordan burdan duyduğu fiyatları buraya yazmış

80.000 olmalı derken baz fiyattan bahsediyorum bu 1.cisi,
    Arabayı satın alan cihanair olduğu için neden Passat değil diyorum tüm forum cihanair nickli arkadaşı tanımakta bundan dolayı Passat mevzusu açıyorum kendisi 1.6 TDI DSG passat en mantıklı araba almayı düşünüyorum diye konu açan biriydi,
    Volvo Volkswagen gibi halk arabası değil premium segmenttir bu nedenle kendi karşılaştırmamı da yanlış bulduğumu belirttim mesajda "bana kalırsa bu karşılaştırma yanlış" şeklinde-belki yazıdan ötürü yanlış anlaşılmış olabilirim.

Arabanın heryerinden anlıyorum senden daha iyi anlıyorum tüm dostlarımda d segmenti e segmenti araçlar var yakından inceleme imkanı buluyorum fazlasıyla.

Bu forumda 320d ile Passat-insignia bile karşılaştırıldı insignia öneren adamların olduğu bir yer burası fazla kasmanıza gerek yok bu açıdan, "fiyatı paralel olan her araç kıyaslanır" mantığına göre yorum yapar hale geldik bizler yoksa Volvo'yu sizden öğrenecek değilim, S60 için bayiye gitmeye de gerek duymadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: Medelhavet

quote:

Volvo Passatla mücadele edebilmek için fiyatları indirmeli diye düşünüyorum, bu donanımda bir S60 80 bin lira civarında olmalı sonuçta 1.6 dizel motor

Passatla mücadele edebilmek gibi bir amacı olsaydı bile indirmezdi, bu birincisi.
    İkinci nokta da mesajlarınızı okudum, hem Passat ile karşılaştırmak doğru değil, Premium segmentteki A4, Bmw ile kıyaslanmalı diyorsunuz, hem de Volvo yerine 90.000 TL'ye Passat alınırdı diyerek Volvo'da 80.000 olmalı yaklaşımında bulunuyorsunuz.
    Söylediğiniz 3 şeyden birbirini tutan yok maalesef.

Arkadaşım boşuna dil dökmene gerek yok

S60 gibi klas arabayı passat gibi sıradan arabayla kıyaslayıp üstelik s60 ın passat ile aynı fiyat olması gerektiğini söyleyen bir insan

arabanın a sndan anlamıyordur

zaten bayiye bile gitmemiş internetten ordan burdan duyduğu fiyatları buraya yazmış

80.000 olmalı derken baz fiyattan bahsediyorum bu 1.cisi,
    Arabayı satın alan cihanair olduğu için neden Passat değil diyorum tüm forum cihanair nickli arkadaşı tanımakta bundan dolayı Passat mevzusu açıyorum kendisi 1.6 TDI DSG passat en mantıklı araba almayı düşünüyorum diye konu açan biriydi,
    Volvo Volkswagen gibi halk arabası değil premium segmenttir bu nedenle kendi karşılaştırmamı da yanlış bulduğumu belirttim mesajda "bana kalırsa bu karşılaştırma yanlış" şeklinde-belki yazıdan ötürü yanlış anlaşılmış olabilirim.

Arabanın heryerinden anlıyorum senden daha iyi anlıyorum tüm dostlarımda d segmenti e segmenti araçlar var yakından inceleme imkanı buluyorum fazlasıyla.

Bu forumda 320d ile Passat-insignia bile karşılaştırıldı insignia öneren adamların olduğu bir yer burası fazla kasmanıza gerek yok bu açıdan, "fiyatı paralel olan her araç kıyaslanır" mantığına göre yorum yapar hale geldik bizler yoksa Volvo'yu sizden öğrenecek değilim, S60 için bayiye gitmeye de gerek duymadım

ben vw yine beğeniyorum benim derdim doğuş ile

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptanMirliva

o çayın yanına tek şeker olayı bardağı taşıran son damla oldu

2 .şeker opsiyonel kaşık ise iklim paketi ile geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Boşline'ın özeti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurzweil

quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Boşline'ın özeti.

diyabet line'da tatlındırıcı yanında ekstra çıbık kraker de veriliyomuş.

• 110 Bin bana da biraz fazla geldi Volvo s60 çok güzel ama yeni kasa 3.20 D verirler o paraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sLevin

110 Bin bana da biraz fazla geldi Volvo s60 çok güzel ama yeni kasa 3.20 D verirler o paraya

tercih meselesi hocam

bende bmw almam
  • quote:

quote:

110 Bin bana da biraz fazla geldi Volvo s60 çok güzel ama yeni kasa 3.20 D verirler o paraya

tercih meselesi hocam

bende bmw almam

Zevkler renkler tartışılmaz ama o zaman forum olmaz :)

Bu arada araba çok güzel güle güle kullan bende test sürüşü yaptım ancak 2. elini bekliyeceğim

• quote:

quote:

tercih meselesi hocam

bende bmw almam

Hayırlı olsun Cihan abi ( tanımazsın B'eni ama benim kanım ısındı sana abi diyorum )

Güle güle kullan

S60 i bilmem ama cocuğunuz varsa hele biraz ailecek kalipliysaniz BMW 3.20 D ye zor sigarsiniz biz zor sığdık zaten 3 hafta durmadı satmıştık şimdi 5.20 D var cidden 3 oda 1 salon araba

Volvo hem sağlam hem güzel BMW olmazsa onuda önermiştim babama alacaktık son anda BMW ilanı görünce ona yöneldik

Neyse hayırlı olsun ins kazasiZ belasiz kullanırsın

• Merhabalar,2010 C 180 K sahibiyim fakat son gelen benzin zamlarından sonra her nekadar konfor+prestij+güvenlik beni başka dünyalara götürsede benzin istasyonuna girip depoyu açınca o rüya orda son buluyor,benzin haricinde hiçbir şikayetim yok gel gelelim yakınlarım sat bunu S60 1.6 Dizel al diyorlar(benim araç şu an 75 civarı)düşününce çok mantıklı geliyor,sizce benim gibi bu kısırdöngüde kalan varmı,varsa hangi kararı aldılar(alternatifleride duymak isterim) ve iki araca binipte karşılaştıran arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum,öteki volvo forumlarınada yazıcam o yüzden kusura bakmayın.
    Teşekkürler!!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

quote:

şimdi daha iyi anlıyorum

bende şaşırdım şimdi jeton yeni düştü gibi oldu

• quote:

bende bmw almam

Bu cümlenizin altını nasıl doldurabilirsiniz merak ettim :)
    Mantığınız nedir?

PS: Bu arada dahi anlamındaki "de" ayrı yazılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteriner69 -- 5 Nisan 2012; 19:01:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

quote:

bende bmw almam

Bu cümlenizin altını nasıl doldurabilirsiniz merak ettim :)
    Mantığınız nedir?

PS: Bu arada dahi anlamındaki "de" ayrı yazılır.

Sevmiyorum ::)))

X6 x1 haric alacagim bir bmw araci yok birde markayi sevmiyorum on yargilarim var

Bmw diyince eve dusen yildirim dizisi aklima geliyor hep

• Bu arada bilen bilir TOP GEAR diye bir ingiliz otomobil programı vardır, 2002'den beri BBC de yayınlanan.
    Sıkı takipçesiyimdir programın ve 10 yıldır yüzlerce araba denediler.
    3 sunucunun da otomobil zevkleri ve tercihleri farklıdır,
    Ama Mart'daki programlarında 3'ü birden ortak bir fikir bildirdiler:
    -Şimdiye kadar bir dolu otomobil kullandık, test ettik vs,
    ama şimdiye kadarki herşeyiyle en mükemmel araba BMW 5 Series M550d xDrive oldu dediler.
  • abi hayırlı olsun çok sevindim, çok güzel bir seçim olmuş... kazasız belasız güle güle kullan
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.