Şimdi Ara

Araç teslim alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
8
Favori
101.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deren05

Merhabalar,2010 C 180 K sahibiyim fakat son gelen benzin zamlarından sonra her nekadar konfor+prestij+güvenlik beni başka dünyalara götürsede benzin istasyonuna girip depoyu açınca o rüya orda son buluyor,benzin haricinde hiçbir şikayetim yok gel gelelim yakınlarım sat bunu S60 1.6 Dizel al diyorlar(benim araç şu an 75 civarı)düşününce çok mantıklı geliyor,sizce benim gibi bu kısırdöngüde kalan varmı,varsa hangi kararı aldılar(alternatifleride duymak isterim) ve iki araca binipte karşılaştıran arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum,öteki volvo forumlarınada yazıcam o yüzden kusura bakmayın.
    Teşekkürler!!

Artik yoruyorsa sizi dusunmeden, daha fazla deger yitirmeden S60 alim bence.
  • S60 da olur C180 kullanan arkadaşa ama S80 de olabilir. Bildiğim kadarıyla 1.6dizel+poweshift S80'de de gelecek. Yalnız tek eksiğiniz performans noktasında olur, keza o araçtaki motorun ilk kalkıştaki atikliği ile 1.6 dizel bir motorun sakin ruhu ve ilerleyen hızlarda başlayan atikliği sizi rahatsız edebilir.
  • Cihan hocam aracı teslim aldınız mı?
  • Hayırlı olsun, Güle güle kullan.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanin

Çok beğendiğim bir araç
  • CİHANAİR nerelerdesin

Bu adamın girmemesi hayra alamet değil
  • cihan bey aracınızı teslim aldınızmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

CİHANAİR nerelerdesin

Bu adamın girmemesi hayra alamet değil

dünde sordum ama cevap alamadım kimseden cihanair ismini forumda çok sık gördüm özellikle vw konularında kendisi kimdir neden ismi sık sık yazılıyor
  • Amma komedi adamlarsınız ya yok neymiş passat s60 ın yanında araba değilmiş, vwcilerden daha antivwcisiniz
  • yaklaşık 1 haftadır foruma girmiyorum yine girmeyecektim ama yaşadığım olayı anlatmak ve aracın son durumu hakkında bilgi vermek için girdim

normal şartlarda bugün aracı teslim almam gerekiyordu bayinin bana söylediği tarih bu idi

öğlen bayiden aradılar aracın üretimi ile ilgili bir gecikme olduğu aracın 16 mayısta teslim edileceğini söyledi satış temsilcisi

bende bunu bugünmü söylemeniz gerekiyordu sonuçta son dakikada öğrenmediniz bunu dedim kem küm ettiler

dahada bastırınca eğer istemiyorsanız kap oranızı iade edelim dediler sizden bunu değil daha mantıklı bir çözüm bekliyorum diyence yapacağımız bir şey yok mağduriyetiniz için genel merkezle görüşüp size haber vericeğiz dediler mağduriyetim nasıl giderilecek onuda anlamadım

şuana elim kolum bağlı ne yapı cam hiç bilmiyorum mayıs ayının ilk haftası beyaz bir 1.6 tdı dsg higline passat varmış bayide eğer yarın kesin ve net bir tarih alamazsam kendilerinden bu araca yönelicem

burada en çok zoruma giden ise İSTERSENİZ KAP ORANIZI İADE EDELİM LAFI OLDU

• Geçmiş olsun Cihan. Eğer Passat'ta gönlün varsa Kap Ora'nı geri al ve Passat'a yazıl. Nasılsa değer kaybetmeyecek ve aşina olduğun bir araç.
  • Alın kap oranızı kapın highline passat'ı derim cihan hocam
  • Foruma niye girmiyorsun ki cihan ? Gecmis olsun bu arada. Passat daha mantikli suan icin kacirma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Geçmiş olsun Cihan. Eğer Passat'ta gönlün varsa Kap Ora'nı geri al ve Passat'a yazıl. Nasılsa değer kaybetmeyecek ve aşina olduğun bir araç.

ARACIDA ÇOK beğenmiştim ne yapı cam hiç bilmiyorum adamlar daha ne zaman araba gelecek onu bilmiyorlar

vw en azından kesin ve net bir tarih veriyor buna uyuz oluyorum zaten 1 ay bekledik 1 ayda bekliycez bekleriz-de oda kesin değil gibi
  • Ben de bu "kap oranı" ne diye düşünüyordum.

Geçmiş olsun Cihan arkadaşım. DSG'yi güvenilir bulsam direkt Passat al, diyeceğim. Ama DSG işi karıştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Geçmiş olsun Cihan. Eğer Passat'ta gönlün varsa Kap Ora'nı geri al ve Passat'a yazıl. Nasılsa değer kaybetmeyecek ve aşina olduğun bir araç.

ARACIDA ÇOK beğenmiştim ne yapı cam hiç bilmiyorum adamlar daha ne zaman araba gelecek onu bilmiyorlar

vw en azından kesin ve net bir tarih veriyor buna uyuz oluyorum zaten 1 ay bekledik 1 ayda bekliycez bekleriz-de oda kesin değil gibi

al passatı gitsin o zaman.
  • Araç talep görünce Volvo'da Vw moduna girmiş, enteresan. Ama yine de 1 hafta için Volvo - Vw olayına girmeyin. Kararınızda sabit kalın bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENG_civ -- 24 Nisan 2012; 21:47:03 >
  • Cihan abi al passatı olsun bitsin tepkini koy ortaya ciddiyim. Highline passat belki biraz volvodan sonra beklentini karşılamayabilir ya da dsg nin arıza çıkarma potansiyeli yüksek olabilir ama olsun garantiyi uzatıp paşa paşa binersin.
  • Bence Volvo farklıdır. Onu beklemek daha çok şey katabilir. Kasası hoş ve güzel. Passat'a nazaran tabikii. Bu benim düşüncem. O adamın terbiyesizliği olmuş. Ya da çözüm bulamamaktan müşteri kaçırmaya kadar gider. Ben olsam .. diye başlardım fakat AntiVW'ci diye adımız çıkmasın yorum yapmıyım

D.N.: Ciddi şekilde DonanımHaber'deki kendine güvenen üyeler, "İleriyi Görenler" şeklinde grup açmalı , bu konuları da alın ispatları şeklinde yayınlamalılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENG_civ

Araç talep görünce Volvo'da Vw moduna girmiş, enteresan. Ama yine de 1 hafta için Volvo - Vw olayına girmeyin. Kararınızda sabit kalın bence...

+1903
    geç de gelse s60 alınır.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.