Şimdi Ara

Araç teslim alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.602
Cevap
8
Favori
101.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Passatla S60'ı aynı kefeye koyanlar var hala :)

İki aracı da detaylı inceledim ikisi de D segmenti araçlar tamam volvo çok daha premium bir marka fakat karşılaştırmayacak birşey yok yani iki araç da 1.6 dizel oldugundan karsilastirdim birde cihanair gibi vw ci bir adam neden bu aracı tercih etti diye merak ettim. Passat mı 320d mi konularını da gördük. Bana kalırsa bu karşılaştırma yanlış. 3 Serisi,C Serisi,A4 ile karşılaştırılmalıdır. Bu 3 aracın yanına Passat Mondeo gelmesi saçma fakat S60 gelebilir.

Vw daha dogrusu dogus beni vw soguttu

Kendimizi bir anda volvo bayinde bulduk test ettik kurcaladik begendik 1.6 dizel otomatik oluncada aldik

Anlıyorum, tekrar hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Passatla S60'ı aynı kefeye koyanlar var hala :)

İki aracı da detaylı inceledim ikisi de D segmenti araçlar tamam volvo çok daha premium bir marka fakat karşılaştırmayacak birşey yok yani iki araç da 1.6 dizel oldugundan karsilastirdim birde cihanair gibi vw ci bir adam neden bu aracı tercih etti diye merak ettim. Passat mı 320d mi konularını da gördük. Bana kalırsa bu karşılaştırma yanlış. 3 Serisi,C Serisi,A4 ile karşılaştırılmalıdır. Bu 3 aracın yanına Passat Mondeo gelmesi saçma fakat S60 gelebilir.

Vw daha dogrusu dogus beni vw soguttu

Kendimizi bir anda volvo bayinde bulduk test ettik kurcaladik begendik 1.6 dizel otomatik oluncada aldik

Anlıyorum, tekrar hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.

Cok tesekkur ederim hocam allah daha iyilerini size nasip eder insallah

• quote:

3 Serisi,C Serisi,Audi A4 D Premium segmentidir. Nerede yanlışlık var?

Haklısınız yanlış okumuşum sizin mesajınızı. Editliyorum mesajımı...
  • ben izmir'den s60 ve s 80 fiyatı aldım 2 gün önce. ikisi de full ve p. shift dizel 1,6. öncelikle şunu söyleyeyim. s 80 full paketi, s60 full paketinden daha az donanımlı. 1-2 donanın eksiği var. mesela 7 inch multimedya oynatıcısı yoktu. fiyatlar tam aklımda değil. yazılı olarak verdiler. tam fiyatları daha sonra yazabilirim. aklımda kaldığı kadarıyla s 60 için 93000 tl verdiler. s 80 için de 118 ve ya 120 bin dediler. fiyat fazla geldi. daha sonra Yeni Volkswagen C 1.4 lt TSI 160 PS Tiptr. DSG. full olana baktık. s 60 dan çok daha uygun bir fiyat verdiler. net fiyatları, eğer dökümanı kaybetmediysem daha sonra paylaşabilirim.
    uzun zamandır s 60 ve s80 otomatik, dizel 1,6 takibindeydim. fiyatların 15-20 bin tl fazla olduğunu düşünüyorum. gerçi 0 araçlarda, son yılda %20 civarı zam var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inch

ben izmir'den s60 ve s 80 fiyatı aldım 2 gün önce. ikisi de full ve p. shift dizel 1,6. öncelikle şunu söyleyeyim. s 80 full paketi, s60 full paketinden daha az donanımlı. 1-2 donanın eksiği var. mesela 7 inch multimedya oynatıcısı yoktu. fiyatlar tam aklımda değil. yazılı olarak verdiler. tam fiyatları daha sonra yazabilirim. aklımda kaldığı kadarıyla s 60 için 93000 tl verdiler. s 80 için de 118 ve ya 120 bin dediler. fiyat fazla geldi. daha sonra Yeni Volkswagen C 1.4 lt TSI 160 PS Tiptr. DSG. full olana baktık. s 60 dan çok daha uygun bir fiyat verdiler. net fiyatları, eğer dökümanı kaybetmediysem daha sonra paylaşabilirim.
    uzun zamandır s 60 ve s80 otomatik, dizel 1,6 takibindeydim. fiyatların 15-20 bin tl fazla olduğunu düşünüyorum. gerçi 0 araçlarda, son yılda %20 civarı zam var.

passat cc 1.4 litrelik lpg uyumu olmayan benzinli motor
    1.6 tdi olsa o fiyata +15.000 lira kadar eklemen gerekirdi

ha bu volvonun istese S60 ve S80 i en az 15.000 lira indirimle satabilecek olduğunu değiştirmiyor

daha 1.5 sene önce 80.000 lira civarındaydı S80 1.6 dizel

• quote:

ben izmir'den s60 ve s 80 fiyatı aldım 2 gün önce. ikisi de full ve p. shift dizel 1,6. öncelikle şunu söyleyeyim. s 80 full paketi, s60 full paketinden daha az donanımlı. 1-2 donanın eksiği var. mesela 7 inch multimedya oynatıcısı yoktu. fiyatlar tam aklımda değil. yazılı olarak verdiler. tam fiyatları daha sonra yazabilirim. aklımda kaldığı kadarıyla s 60 için 93000 tl verdiler. s 80 için de 118 ve ya 120 bin dediler. fiyat fazla geldi. daha sonra Yeni Volkswagen C 1.4 lt TSI 160 PS Tiptr. DSG. full olana baktık. s 60 dan çok daha uygun bir fiyat verdiler. net fiyatları, eğer dökümanı kaybetmediysem daha sonra paylaşabilirim.

vw nin benzinlisi ile volvo nun dizelini niçin kıyaslıyorsunuz

volvonun benzinlisi yok mu

benzinli araç almak istiyorsanız 180 hp 1.6 turbo benzinli s60 ı 85 e alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

benzinli araç almak istiyorsanız 180 hp 1.6 turbo benzinli s60 ı 85 e alabilirsiniz.

wv ve volvoyu kıyaslamıyorum. ayrıca vw i sevmem (türk tüketicilerini kazıkladığı için). sadece şunu vurgulamak istedim. tüketiciyi kazıklamayı görev haline getiren vw in bir modeli (haklısınız. 1,4, benzinli ve pahalı. ama çok donanımlı), volvo s60 dan daha ucuz. evet. volvo s60 ve özellikle s 80 çok güzel arabalar. ama dikkat edelim lütfen. s 80 de 1,6 motor. yani aynı vergi dilimindeler. en donanımlısı s60 dan daha az donanıma sahip. arada 30 bin tl civarı fark var. al böyle olunca, volvonun da vw leştiğini düşünüyorum. 1,6 dizel otomatik yaptık. biz satmayacağız da kim satar anlayışı hissetim. bu arada alan arkadaşa, hayırlı uğurlu olsun diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptanMirliva

o çayın yanına tek şeker olayı bardağı taşıran son damla oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

wv ve volvoyu kıyaslamıyorum. ayrıca vw i sevmem (türk tüketicilerini kazıkladığı için). sadece şunu vurgulamak istedim. tüketiciyi kazıklamayı görev haline getiren vw in bir modeli (haklısınız. 1,4, benzinli ve pahalı. ama çok donanımlı), volvo s60 dan daha ucuz. evet. volvo s60 ve özellikle s 80 çok güzel arabalar. ama dikkat edelim lütfen. s 80 de 1,6 motor. yani aynı vergi dilimindeler. en donanımlısı s60 dan daha az donanıma sahip. arada 30 bin tl civarı fark var. al böyle olunca, volvonun da vw leştiğini düşünüyorum. 1,6 dizel otomatik yaptık. biz satmayacağız da kim satar anlayışı hissetim. bu arada alan arkadaşa, hayırlı uğurlu olsun diyorum.

Birincisi s60 t4 powershift var, tam vw cc tsi'ın karşılığı. onu es geçip d2 ile karşılaştırmanın manası yok.

ikinci olarak Cc için çok donanımlı demişsiniz arabada xenon far dışında kayda değer donanım yok. S60'da olmayıp onda olan, fazladan tek bir donanımı yok. Diğer taraftan paraya şehiriçi güvenlik sisteminden, deri döşemeye, adaptif xenondan, kör nokta uyarı sistemine kadar cc'de olmayan donanımla sahip bir s60 alınabiliyor.

s80 ile s60 arasındaki fiyat farkından yola çıkarak "1,6 dizel otomatik yaptık. biz satmayacağız da kim satar anlayışı hissetim." demişsiniz. Biri 30 bin tl pahalıysa diğeri 30 bin tl ucuz demktir, ucuz olanı es geçip, pahalı olana odaklanmanızı anlayamadım.

Mantık olarak sizin söylediğiniz gibi bir anlayışa sahip bir distrübütör, eski-modası geçmiş ve zaten satmayan bir modelin fiyatını arttırıp donanımını kısacağına, yeni ve popüler ürününün fiyatını arttırıp-donanımından kısardı.

Demek ki s80'nin yüksek fiyatının arkasındaki neden bu anlayış değil.

• quote:

s80 1.6 dizel için daha fiyat belli değil dendi bana

• bi 30 sayfada araç gelince okuruz artık

araç pahalıymış ama 90 ederde fazlası biraz keyfe girer .aracı beğendikten sonra paranın önemi yok.fiyat performans açısından bakayım dedim.
  • quote:

Volvo Passatla mücadele edebilmek için fiyatları indirmeli diye düşünüyorum, bu donanımda bir S60 80 bin lira civarında olmalı sonuçta 1.6 dizel motor

Passatla mücadele edebilmek gibi bir amacı olsaydı bile indirmezdi, bu birincisi.
    İkinci nokta da mesajlarınızı okudum, hem Passat ile karşılaştırmak doğru değil, Premium segmentteki A4, Bmw ile kıyaslanmalı diyorsunuz, hem de Volvo yerine 90.000 TL'ye Passat alınırdı diyerek Volvo'da 80.000 olmalı yaklaşımında bulunuyorsunuz.
    Söylediğiniz 3 şeyden birbirini tutan yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medelhavet

quote:

Volvo Passatla mücadele edebilmek için fiyatları indirmeli diye düşünüyorum, bu donanımda bir S60 80 bin lira civarında olmalı sonuçta 1.6 dizel motor

Passatla mücadele edebilmek gibi bir amacı olsaydı bile indirmezdi, bu birincisi.
    İkinci nokta da mesajlarınızı okudum, hem Passat ile karşılaştırmak doğru değil, Premium segmentteki A4, Bmw ile kıyaslanmalı diyorsunuz, hem de Volvo yerine 90.000 TL'ye Passat alınırdı diyerek Volvo'da 80.000 olmalı yaklaşımında bulunuyorsunuz.
    Söylediğiniz 3 şeyden birbirini tutan yok maalesef.

Arkadaşım boşuna dil dökmene gerek yok

S60 gibi klas arabayı passat gibi sıradan arabayla kıyaslayıp üstelik s60 ın passat ile aynı fiyat olması gerektiğini söyleyen bir insan

arabanın a sndan anlamıyordur

zaten bayiye bile gitmemiş internetten ordan burdan duyduğu fiyatları buraya yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 1 Nisan 2012; 1:21:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

bi 30 sayfada araç gelince okuruz artık

araç pahalıymış ama 90 ederde fazlası biraz keyfe girer .aracı beğendikten sonra paranın önemi yok.fiyat performans açısından bakayım dedim.

ben o yönüyle bakmadım

düz mantık malum vergi durumları 1600 motor olsun dizel olsun mümkünse otomatik olsun

bunları hazırda araç olarak sunan firma VOLVO idi tercih ondan yana oldu

konuya gelirsek aracın VOLVO olması yeni bir araç olması sanırım forumda ilk biz aldık aracı birde vw den sonra bir araç alınca alanda ben olunca fazla yorum oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

bi 30 sayfada araç gelince okuruz artık

ben o yönüyle bakmadım

düz mantık malum vergi durumları 1600 motor olsun dizel olsun mümkünse otomatik olsun

bunları hazırda araç olarak sunan firma VOLVO idi tercih ondan yana oldu

konuya gelirsek aracın VOLVO olması yeni bir araç olması sanırım forumda ilk biz aldık aracı birde vw den sonra bir araç alınca alanda ben olunca fazla yorum oldu

Hocam zaten fiyata kafamızdaki olarak değil de karşılaştırmalı olarak bakınca gayet normal, 2010 yılında özellikle cazip fiyatları görünce insanlar oraya gidiyor ister istemez.
    O zaman 95.000 TL'ye alınan S60 D3 şu an 125.000 TL, yadırgamamak lazım bu fiyat seviyeleri, firmalar 1.6 seçeneğinde kar marjını artırdı mecburen büyük hacimli motorları satamayınca, bu da bütün markalar için geçerli.
    Üstüne Euro artışı da eklenince bu resim çıktı ortaya. Ben şahsen performans ta isterim aracımda ama çok büyük performans beklentisi olmayan insanlar için 1.6 Drive Powershift yerinde bir tercih, zaten belirtmişsiniz D3 tükenmiş kampanyadan dolayı diye.
    Kaldı ki S60 ağırlığına ve cüssesine rağmen 1.6 dizel motor çoğunluğun kullandığı 1.6 1200 kg lık araçlardan daha seri, yani kesinlile üzmez.
    Tekrardan hayırı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

quote:

passat cc 1.4 litrelik lpg uyumu olmayan benzinli motor
    1.6 tdi olsa o fiyata +15.000 lira kadar eklemen gerekirdi

ha bu volvonun istese S60 ve S80 i en az 15.000 lira indirimle satabilecek olduğunu değiştirmiyor

daha 1.5 sene önce 80.000 lira civarındaydı S80 1.6 dizel

hocam bunuda nerden çıkarıyorsunuz? 1.4 tsi 160 lık ile 1.6 tdi vw de genellikle aynı fiyatlara yada çok yakın fiyatlara satılır. 15000 fark olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Volvo'nun araçlarının segmentleri premium olarak algılanabilir. Örneğin S40 D segmenti değildir ama C'nin de üstündedir.
    Fiatın da aşağıya dönüktür segment anlayışı. Grande Punto ile Linea'nın aynı segment olduğunu düşünürsek ve Punto EVO'nun Grande Punto'nun devamı olduğunu düşünürsek Linea'nın segmentini çıkarmakta biraz zorluk çekebiliriz.

Fiat örneğini sadece markaların aşağıdan yukarıya dizilişlerinin segment sırası olmadığını göstermek için verdim. 3 serisine C segmenti derseniz i20 ile 1.16 yı aynı kefeye koymuş olursunuz ki bu da pek uygun olmaz.

Edit : Mesajın yanlış yorumlanması...

Fiat yetkilileri Linea için C segmentinde diretiyor ama o araba apaçık B segmentinde. Öyle son zamanlarda çıkarılan B+ falan değil, direkt B.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Volvo'nun araçlarının segmentleri premium olarak algılanabilir. Örneğin S40 D segmenti değildir ama C'nin de üstündedir.
    Fiatın da aşağıya dönüktür segment anlayışı. Grande Punto ile Linea'nın aynı segment olduğunu düşünürsek ve Punto EVO'nun Grande Punto'nun devamı olduğunu düşünürsek Linea'nın segmentini çıkarmakta biraz zorluk çekebiliriz.

Fiat örneğini sadece markaların aşağıdan yukarıya dizilişlerinin segment sırası olmadığını göstermek için verdim. 3 serisine C segmenti derseniz i20 ile 1.16 yı aynı kefeye koymuş olursunuz ki bu da pek uygun olmaz.

Fiat yetkilileri Linea için C segmentinde diretiyor ama o araba apaçık B segmentinde. Öyle son zamanlarda çıkarılan B+ falan değil, direkt B.

Öyle diyebiliyorlarsa yukarıda yazdığım üzere Punto EVO'ya da C segmenti demeleri lazım. Linea'nın eşdeğeri 206 Sedan da değil garip bir konumda...

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

b segmentinden biraz büyük desek daha doğru olur

ama kesinlikle c segmenti değil

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.