Şimdi Ara

Araca Far Sensörü Takmak...???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Honda CR-Z aracımı geçenlerde bir dostuma sattım. Herşeyinden memnun fakat araca far sensörü taktırmak istiyor. bu işlem araç garantili olduğundan serviste yapılması gerekiyor ama servisler de tüm elektrik aksamının değişmesi gerektiğinden bahsediyor.

daha önce böyle bir işlem yaptıran var mı?

mümkün müdür?

fiyat gerçekten abartılı çıkar mı?

Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

• cr-z için nasıl bilmiyorum fakat ben bir ara poloya yapmayı düşünmüştüm. Modül alıyorsun onun içinden far açma kapama yeri sensör çıkıyordu bunları basitçe takabiliyordun. Komple sistem değişmesinden kasıtları neymiş merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben astra j ye yaptım aliexpresten sipariş ettim sadece sokete takıp gözü yukarı çektim o kadar aliexpresten araştırın isterseniz

• Servise kalsa arabayı değiştir diyecek.Bunun için adamlar modul satıyor servis komple tesisat değişiminden bahsediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer fabrika çıkışı kit yeri yoksa. Kiti takmak için tesisat değişmesi yetkili servis tarafından teklif edilebilir. Ama sanayi elektrikçisi deformasyonla modülü rahat takar. Hani bazen sis farı yüzünden araç alev alıyor ya işte bu deformasyon yüzünden. Emniyetli çalışan bir usta takmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi-xenon, xenon, Mercek far hak.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.