Şimdi Ara

Araca kamera koymak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracıma çok fazla zarar geliyor kapının önünde, otoparka bıraksam evimin yakınında otopark yok hadi diyelim uzaktakine bıraktım ona da yetecek maddi imkanım yok.Araca kamera koymak istiyorum ama şimdi hırlı hırsız kamerayı alayım derken araca zarar verir diye de çekiniyorum.Gerçi camlar filmli pek belli olmaz ancak gece karanlığında nasıl gösterir gösterir mi harcadığım paraya değer mi bilmiyorum.Bu konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar.

• Park kayıt için obd portundan kamera montajı yapanlar var. Akü bu porttan güç alınca bitmeden kendisi enerjiyi keser. (Sigortada sürekli çalışan bir hattan kablo çekersen akü bitene kadar kullanır) Forumda olguerhan adlı üyenin kapsamlı bir araç kamerası konusu var, park kameraları hakkında konuları var diye hatırlıyorum...
  • Türkiyede satılmadığı için, yurtdışı sitelerine de güvenemediğimden uzun süredir alma işini ertelediğim kamere işini, HB den viao a119s alarak çözdüm 3 gün oldu araca takalı gündğz ve gece görüşü gerçekten güzel plakalar net okunuyor. Fiyatı biraz pahalı 629 tl 128 gb hafıza kartını teknosa da 299 tl ye aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

Türkiyede satılmadığı için, yurtdışı sitelerine de güvenemediğimden uzun süredir alma işini ertelediğim kamere işini, HB den viao a119s alarak çözdüm 3 gün oldu araca takalı gündğz ve gece görüşü gerçekten güzel plakalar net okunuyor. Fiyatı biraz pahalı 629 tl 128 gb hafıza kartını teknosa da 299 tl ye aldım
    Park halinde de kayıt alıyor mu peki ? benim için önemli olan gece veya gündüz farketmez araç park halindeyken araca zarar veren kişilerin yüzleri ve araçların plakaları görünecek şekilde kayıt almak çünkü artık bıktım.Üç kere aracıma vurup kaçtılar bir kere camını kırdılar bir kere plakasını kırıp kaçtılar gerçekten çok namussuz var bu istanbul da.Bunlar yüzünden kenarda birikmiş üç beş kuruşumuda arabaya harcamak zorunda kaldım.Arabaya modifiye bir kaç uygulama yapacaktım sırf bu şerefsizler yüzünden arabaya 5bin tl harcadım ama ortada hiç bir şey yok.Kaportasıydı camıydı bilmemneyiydi boyasıyı cartıydı curtuydu derken para bitti.Şimdi kapının önünden başka yere bırakmıyorum ama yinede bazen çıktığımda aracın sağında solunda çizikler oluştuğunu görüyorum belli ki garezi olan bir şerefsiz yapıyor.Onu bulmam lazım hocam.

• İyi de bu kamera opsiyonu aracınızın 4 bir tarafını gösterebilip caydırıcı nitelikte olacak mı?Sen önden beklersin yandan zarar verir,ya da arka taraftan zarar verir.
  • Kamera Forumlarında 24 saat kayıt özellikli bir uygulama vardı. Kameraları ve gerekli malzemeleri ali Expressten alabilirsiniz. Türkiyede kaliteli ürün bulmak zor. bulsanizda pahalı olur. Asıl sorun 24saat enerji sağlamak. Akü ile zor olur. Aküyü bitirirsiniz. Arka cam önüne güneş Enerjili ve çok yüksek kapasiteli bir kaç powerbank ile sorunu cozersiniz. Güneş enerjisi panelleri powerbanları bitince dolduracak. Powerbankta kameraları çalıştıracak.
  • Park modu g sensörü modu var ancak sanırım park modu içinbsürekli güç kaynağı lazım ben aküye bağlamadım 12v adaptörle bağlı ancak 24 saat kayıt için bazı yöntemlerden forumda bahsediliyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 24 saat kayıt zaten olmaz yani olur da 24 saat kaydı 1080p olarak kaydedecek hafıza bulamazsınız. Yine de yanılıyor olabilirim ama microSD 32Gb 1080p'de 6-7 saat kaydediyor anca sonra baştan silmeye başlıyor. G sensörlü kamera olacak hareket algılayınca tak açacak kaydı hemen.

Kaliteyi düşürürseniz de gece görüntü kalitesi düşebilir.

En güzeli OlguErhan'ın konusunu okumak aklınıza gelmeyecek bilgiler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 6 Ağustos 2018; 14:45:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.