Şimdi Ara

Aracım aniden yağ yakmaya başladı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 316i N13 aracı satın yağ değişimi yaptım Shell 5w30 koydum 1500 km de yarım litreye yakın eksiltme yaptı lakin 350 km daha gidince resmen bi yarım litre daha eksiltti araçta yağ kaçağı yok bu motorlar zaten sıfır taksak 10 binde 1 lt eksiltiyor km 200 binde subap lastikleri değişmiş bu km de 3-4 bin km 1 lt yağ istemesi normal diye tahmin ediyorum fakat enteresan bir şekilde hararet olmadı hiç bir şey olmadı arabanın aniden yağ yakımı 3-4 katına çıktı bu neden olur pcv valfiden şüpheleniyorum külbütör kapağı feci marka yan sanayi takılmış 30 bin önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• değiştirdiğiniz yağa bir katkı maddesi katılmış olabilir gibi gözüküyor.

• Geçmiş olsun ama neden bu civic kitlesi gibi aracın kodunu yazdınız sizin gibi kullanici kitlesi olmayan bizler bilmiyoruz model yılını km sini yazar misiniz ?

• Onyargisiz kullanıcısına yanıt

Bmw F30 2013 316i 200 binde araç

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt

Sahte yağ gibi bir şey mi olabilir diyorsunuz yani

• gregeros G kullanıcısına yanıt

sahte yağ değil.

boşalttığınız yağın içine silindir içi çizikleri vs dolduran dolayısı ile yağ yakmayı azaltan bir katkı maddesi katılmış olabilir. Piyasada çokca var bu tip katkılar hem de bilindik markaların...

200 binde n13'ün az yağ yakması biraz şüpheli zaten.

• gregeros G kullanıcısına yanıt
    Aracı yeni mi aldınız? 30 bin km öncesi alınan yan sanayi ürün var dediğinize göre sanırım yeni.

Lakin zaten 316i 3 silindirli sorunlu motor, sanırım siz satın almadan önce katkı maddesi ile idare edilmiş satış sonrası katkının işlevi bitince gerçekler gün yüzüne çıkmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİRDEN BİRE YAĞ LAMBASI YANDI
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim aracım ilk aldığımda 500 km de 1 litre eksiltiyordu. 2 lt 10-40 castrol magnatec normal yağ koyunca 2000 km 1 litre gibi bi değere ulaştı. Yani yağ çok etkiliyor. (Araç orjinali 5 30 ama lpg li 30 yaşında araç haliyle)

Motor silk katkı ekleyip test edebilirsiniz

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt
    3.16i 3 silindirli değil, 4 silindirli 3,20ied ile aynı motor. N13… Sabıkası çok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yağ tapası ve filtresini kontrol ettiniz mi? Yağ sızıntısı olabilir. Kaçak yoksa turboda yağ kaçağı olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zed Z kullanıcısına yanıt
    Çok özür dilerim, biran 3 silindirli sandım,o da problemli gerçi,3 silindire geçmeden önceki 4 silindirli olan bunlar doğru. Sabıka baya çok,ben her zaman derim insanlar 3 yaşında egeayı keyfinden almıyor, 10 yaşında BMW parasına bmwden feragat edip egaya biniyor,yaşı az garantisi olan.Yoksa kim istemez BMW,mercedese binmeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 15 Şubat 2025; 12:58:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt

Tertemiz gram kaçak yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.