Şimdi Ara

Aracım Ne Kadar Eder _ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Aracımı Satmaya Karar Verdim Ama Piyasayı Bilmiyorum, Fiyat Belirleyemedim... Özelliklerini Yazsam Ne Kadar Eder, Kaça Satmalıyım Yardım Ederseniz Çok Mutlu olurum!

2005 Mazda 3, Sedan Dynamic 1.6 İtalyan Lpg'li Tiptronik Vites. Titanyum Gri, Orjinal Çelik Jantlı, 150 Bin Km'de, Servis Bakımlı, Silecek Suyuna Kadar Hep Serviste Değişti Ve Her Bakımda Eskiyen Yıpranan Ne Varsa Değişti, Aküsü Yeni... Bakım Dışında Servise Gitmedi, Yabancı Birinin Değil Anahtarı Eli Bile Değmedi. Mazda Egzosuna Kadar Orjinal Ve Serviste Takıldı, Mazda Servisten Sorgulandığında Araç Herşeyiyle Ortaya Çıkıyor, ... Sunroof Hariç Full. Donanımı Biliyorsunuz Diye Ayrıntılı Yazmıyorum. Gelelim Eksilerine, Tramerde 5000 Ve 3000 Olmak Üzere 2 Kaydı Var. İlki Şehirlerarası Giderken Domuza Çarptım Kaputta Çamurluklarda Bişey Yoktu Fakat Tampon Hizasında Hasar Aldı, Tampon Ve Farlar Değişti . Diğeri İse Şehir İçinde Olan.. Büyük Kazalar Değil... Sağ Arka Çamurlukta Boya Var, Çiziklerden Dolayı, Fotoğrafını Çektim Boyatmadan Önce... Sol Arka Çamurlukta da Avuç Kadar Lokal Boya Var, Sürtmeden Dolayı Onun da Resmi Var, Onarım Auto Kingte Yapıldı, Faturası Var... Diri Ve Temizdir Bakınca Anlarsınız...

Şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar...

• kasko değerine bak. piyasadaki fiyatına bak . kasko değeri ile piyasadaki araç fiyatını topla ikiye böl tahmini bir rakam çıkar.
  • Sattınız mı aracı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu ilgili alana taşınmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba ne zaman stop eder?
    8 yıl önce açıldı
    Bu araç kaç lira eder ?
    11 ay önce açıldı
    Bu araç ne kadar eder
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.