Şimdi Ara

Aracım Ne Kadar Eder ? (320d) (görüntü eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cok iyi ya hakikaten 2011 3.20D

Turkiye sartlarinda en makul motor kasa kombini bence hem performans hem ekonomi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 105 ten assagi ilana koyma bence en kotu 102-103 e satarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ugr51

:)) yorumlar çok iyi sağolun arkadaşlar bende 103 105 gibi birşey düşünüyordum km den dolayı sahibindene bakınca insan gaza geliyor birtanesi 125 yazmış :D demekki ederi 100 bin falan sanırım

bence siz aklınızdaki rakamı yazın 110 geçiyorsa gönlünüzden 110 yazın.
    3-5 bin zarar etmek küçük rakamlar değil
  • Hiç km yapmamış araç iyi para eder diye düşünüyorum.
  • Florya Mezde bir tanıdığım var takasa versem ne sayarlar diye konuştum bugün saçmalama 80 falan verirler dedi.110 biraz abartı olabilir diye düşündüm ilk etapta ,4 sene önce 118 bine almıştım borusandan tabi o dönemle bu dönemi kıyaslamıyorum.Aklımdan geçen 105 bin onun altına pek bırakasımda gelmiyor açıkçası.Sağolun yardımlarınız ve değerli yorumlarınız için..
  • 6 vites miydi hocam bunlar? kaç yapıyor 6. vites 2bin devir?

• 79

• 110 eder , kilometresi ve hasar kaydı düşük olduğu,navigasyon ekranı ve xenon paket olduğu için ,,,, 100 dersen 1-2 günde satarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 26 Aralık 2015; 17:48:04 >
  • 0 alacaksaniz bayiye verin ugrasmayin ikinci elle emin olun değişik tipler gelirse hem siniriz bozulur hem çaldırırsiniz

• 105-110 bin arasina 80.000 60.000 km yapmis f30 kasalar var artik. Biraz zor 100 bine bu araci satmanz

• quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

6 vites miydi hocam bunlar? kaç yapıyor 6. vites 2bin devir?

Hocam 2 bin devir 110-120 arası bir hızda gidiyor.Evet 6 ileri.

• Opel astra + 1 tane böbrek verebilirim usta kargo da benden
  • Slm bende ayni kasanin 316i 2006 model özel sipariş m performance idrive paket olani var.memnunum arabada herşey var isitmali koltuğuna kadar.satsam ne alacam diye düşünüyorum.zevkin lüksün sınırı yok paran varsa tabi ama sizin aracınızda tam ideal bir araba bıktıysaniz bilemem.sahibinden.com da aracinizin özelliklerini modelini işaretleyin diğer saticilardan ortalama bir fiyat bulursunuz.

• Aleyküm selam teşekkür ederim cevabın için.Araçtan hiç bir memnuniyetsizliğim yok bıkma durumuda söz konusu değil aslında.5 yaşına geldi aşağı yukarı, hem model yenilemek istiyorum hemde vergi durumu söz konusu birazda 1.6 dizele geçmeyi düşünüyorum.3 seçenek bıraktım kendime karar vericem honda cr-v 1.6 dizel otomatik-mercedes c200-veya yeni tiguani beklicem. Bakalım hayırlısı olur inşallah Allah herkese gönlüne göre versin.
  • ugr51 kullanıcısına yanıt
    Hayirlisi olsun iyice araştırmadan karar vermeyin...

• Guzel arabaymis...duses denk gelsede alsak :)

• E90 320d hastası olarak söylüyorum araç tam istenilen donanım ve km de.Yalnız 100 binin üstü fiyat tüm cazibeyi siliyor.Sonuçta üstüne bir kasa birde makyaj yedi
  • ugr51 kullanıcısına yanıt
    bir tanıdıgım kasım ayında 90 bin kmde olanı 87,5 a sattı
    piyasa nisan mayıs ayından sonra hareketlenir
    aceleniz yoksa nisan mayısı bekleyin
  • Akhilleus kullanıcısına yanıt
    Haklısınız tabi kasa konusunda ama km leri yüksek ve boş arabalara 93-94 istiyorlarken 100 binin altınada bırakmak aptallık olur gibi kanaatimce. Vermeyende vermez tabi başka seçeneklere yönelir eski kasa olduğu için onada saygım var.
  • mrvolkan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.. Fakat bunun yerinede araç almayı düşünüyorum alacağım araba bu sefer daha tuzluya gelcek yani pek birşey farketmemiş oluyor :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.