Şimdi Ara

Aracım Ne Kadar Eder ? (320d) (görüntü eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamın Aleyküm arkadaşlar.2011 320d sahibiyim model yükselteceğim için satmaya karar verdim.Daha ne bi yerle görüştüm ne de biryere ilan verdim.Herneyse araç donanım olarak 2.0 dizel 184 hp comfort paket 53.000de ,17 jant, navigasyon-dvd(idrive), ışık paket,sunroof, katlanır aynalar, xenon far ve far yıkama sistemi,yağmur sensörü,2 bölgeli dijital klima gibi aklıma gelen özellikleri.Hasar kaydı ve ciddi kazası yok ön tamponla sol çamurlukta boya var. Halihazırda ise ön tamponun sağ kısmında hafif çizikler var.Herşeyi belirtmeye çalıştım piyasayı takip edenler anlayanlar tahminen ne kadar eder bu araç ? Sağolun şimdiden.
    Fotoğraflarını ekledim görmek isteyenler için.
     Aracım Ne Kadar Eder ? (320d) (görüntü eklendi) Aracım Ne Kadar Eder ? (320d) (görüntü eklendi) Aracım Ne Kadar Eder ? (320d) (görüntü eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugr51 -- 26 Aralık 2015; 16:42:41 >

• 95 bin pazarlık var yazın en fazla 2 güne kadar satarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORTALDANCE

95 bin pazarlık var yazın en fazla 2 güne kadar satarsınız.
    102-103 bin yazın 100e verin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meeta

102-103 bin yazın 100e verin bence.

Alıntıları Göster
    95-100 arası hemen satılması lazım

110 yazılıp keklik aranır

95 e anahtarı atarsınız tutana satarsını
  • 100 ü zorlar bencede.

• 35 bin verim hemen

• Çoook benzer durumdaki hatta km si bile çok yakın bir 3.20d 98 anında nakite satıldı..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaza doğru 100 ü zorlar şimdi 97, 98 rahat girmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: educationist

yaza doğru 100 ü zorlar şimdi 97, 98 rahat girmesi lazım.
    :)) yorumlar çok iyi sağolun arkadaşlar bende 103 105 gibi birşey düşünüyordum km den dolayı sahibindene bakınca insan gaza geliyor birtanesi 125 yazmış :D demekki ederi 100 bin falan sanırım
  • 50 bin veririm kargo senden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

50 bin veririm kargo senden
    Tanıdığınız bir yer varsa elinizden daha çabuk çıkartmak amaçlı yada en azından fiyat yoklamak amaçlı bir kaç yerden fiyat almalısınız bence, daha sağlıklı olur.
  • Sahibinden piyasası %10 şişik.120 yazıyorsa sizin araç en fazla 105 e gider.mis gibi araç neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sungur16

Sahibinden piyasası %10 şişik.120 yazıyorsa sizin araç en fazla 105 e gider.mis gibi araç neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz ?
    temiz bmw bulmak hemde 320d cok zor , temizden kastım kazasız olması, km olayına girmiyorum bile
    aracın hakkı 100
  • 60.000 tiko veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: c3206

60.000 tiko veririm
    arttırıyorum 70 peşin nakit keşşş hepsi 200 lük kırmızı kırmızı

bu devirde böyle para vereni ararsın.

verdiğim parayı beğenmezsen umarım satacağında sana hepsi 5 tl olan banknotları veren müşterininin paralarını saymaya çalışırsın.
  • Araci satarsiniz sikinti olacagini sanmiyorum ama ne alacaginizi yazsaniz bu araci sattiktan sonra daha iyi olurdu cunku arac fena bir arac degil :)

• Araçta hava yastığı patlak yada ekransiz değil deri koltuk hariç full bi arac. Kaza yapmaya fırsat bile olmadı aracı kullanamadim pek :) 0 almıştım aracı ilk sahibiyim degistirmemin belli sebebi yok memnun olmadığından değil performans-ekonomi olarak çok iyi araç.aracın 5 yaşını doldurması ve yeni bi araç alma isteğim elimde 3 5 bisey varken kısaca nedenler.c200 lere bakiniyorum öyle 2015 2.ellere.sağolun yorumlariniz için.

• İlani actiniz mi peki?

• Zizu Z kullanıcısına yanıt
    Açmadım henüz.
  • 100-103 arasi gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.