Şimdi Ara

Aracım ne kadar eder? Takas da fiyat eşiği nasıl olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2014 model Citroen C-elysee 1.6 hdi exclusive aracım 19.700 km de. Hatasız ve sorunsuzdur. 26 mayıs 2014 te sıfır olarak kendim aldım.
    Yeni çocuk sahibi olmam ve arabanın 18000 civarı kredisi devam ettiği için maddiyat olarak zorlanmamak adına aracımı satacağım.
    Üzerine 18000-19000 TL alabileceğim hangi araçlarla takas yapabilirim yakıt olarak da fazla üzmeyecek bir araç aramaktayım konforda olursa çok iyi olur. Alabileceğim araçlar 100.000 km yi geçeceğinden dolayı dizel yerine tüplü araçlara daha fazla yöneliyorum.
    İlan linkimhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-hatasiz-sifir-ayarinda-215214806/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&hideSearchFilter=false
    Fiyat olarak 47250 yazdım (anladığım kadarıyla herkes 1000-1500 TL yükseltilmiş fiyat yazıyorlar.)
    Sizce fiyatı ne olarak belirlemeliyim ? Ayrıca satıp araç almak mı daha makbul yoksa takasa girebileceğim araçlar bulmalı ve ya galerilerden takas mı yapmalıyım? Takas fiyatım ne kadar olmalıdır?

• 1.3 Dizel Linea'lara bakabilirsin sana en uygun araba bu 2010 2011 model olur bagajı 500 LT, az yakıyor piyasası var var olmadı daha oturaklı dersen 2005 2006 D segment sunroof hariç ağzına kadar dolu 1.6 Primera Tekna var...
  • o paraya aynısının 21km sadece plaka takılmıs aracı satmaya calısıyor 2 aydır arkadasım sen 16.000 dekını 1senede satamazsın.hatta 45bine bıle 2-3 ay gitmez ben uyarıyım satmak ıstıyorsan o fıyatlara alıcı cıkmaz
  • Bu arabalarin sifiri kac ki 47 yazmissin ilana usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 41-42 1 kuruş fazla etmez
  • Sıfırı 56.800 liste fiyati var ama bayiler citroende cok iniyor tahmini 50-51 e sifirini verirler. Benim de dusuncem 45 gibi araci satabilmek. Ama dedikleriniz gibi satamayacaksam takasa girmem en mantiklisi herhalde.@eren15935

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stansah -- 3 Haziran 2015; 14:48:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stansah

Sıfırı 56.800 liste fiyati var ama bayiler citroende cok iniyor tahmini 50-51 e sifirini verirler. Benim de dusuncem 45 gibi araci satabilmek. Ama dedikleriniz gibi satamayacaksam takasa girmem en mantiklisi herhalde.@eren15935

Himm anladim. Takas olayi biraz sans isi gibi. Arac denk getirip bir de istedigin fiyattan bulmak mesele. Takas fiyati farkli oluyor milletin. Sanki karsisindaki adam normal fiyat yazacakta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takas Oranları Ne Kadar?
    19 yıl önce açıldı
    Bu araç kaç lira eder ?
    geçen yıl açıldı
    Bu araç ne kadar eder
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 43K-44K

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Sıfırı zaten 40 a satıyorlar, hatta ilanı vardı yetkili bayide.

Sıfırı 40 satamazlar bence yanlisiniz var. 1.6 dizel en full modeli icin mi o fiyat? Ben gecen sene alirken 5-6 yetkili bayiden fiyat aldim ve en ucuzu 47.000 tlye geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: stansah

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Sıfırı zaten 40 a satıyorlar, hatta ilanı vardı yetkili bayide.

Sıfırı 40 satamazlar bence yanlisiniz var. 1.6 dizel en full modeli icin mi o fiyat? Ben gecen sene alirken 5-6 yetkili bayiden fiyat aldim ve en ucuzu 47.000 tlye geldi

Pardon 47 idi aynısı 0 km 2014 model

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.