< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIKIRMIZI 01 -- 22 Ocak 2024; 3:23:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Aracım perte çıkarmı?
-
-
Geçmiş olsun perte çıkar tabii ki. Sağlam bir sinir harbine dayanıklı olmanızı gerektirecek bir süreç yaşayabilirsiniz.
-
Teşekkür ederim.
Sağlam sinir harbi derken neyi kastediyorsunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun kızınıza bir şey olmamış ciddi bir kaza, araç perte çıkar.
Aracın kaskosu varsa sbm'de gözüken değere yakın alırsınız da sadece sigorta varsa işler uzuyor. Hata sizin kızdaysa bir şey alamazsınız artı karşı aracın masraflarını da ödersiniz sigortanın yetmediği durumda.
Hata karşıdaysa yine işler uzuyor dediklerim geçerli. 2 ay önce benzer kaza yaptım o yüzden duruma hakimim.
Kasko varsa işler çok kolay bu konuda bilgi verirseniz tüm süreci anlatayım. Tutanak var mı, araçlarda kamera var mı, karşılıklı alkol durumu ne vs. detaylar çok önemli oluyor.
-
Hocam merhaba.
Kızım da alkol yok.
Alkolsüz olduğuna dair kağıt almış trafik polisinden.
Tutanak tutulmuş polis gelince.
Başka araçla çarpışmamış.
Yoldan çıkıp direğe vuruyor.
Araç da kasko var.
En fulünü yaptırdım kasko da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIKIRMIZI 01 -- 22 Ocak 2024; 2:58:47 >
Öncelikle geçmiş olsun fotoğraflara bakınca airbag lerde açmış büyük ihtimalle pert e ayrılır bu araç tekrardan geçmiş olsun can a gelecegine mal a gelsin sağlık olsun...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kasko firması işleyişe göre bilgi verir size takipçisi olun aracın kasko bedeli ne ise sistem üzerinde gözüken büyük ihtimalle o meblalar yatirilabilir ancak bayağı sancılı süreci var suçumuz günahımız yok aracımız durduk yere pert ettiler 2 ay bekledik o da tam değerinde parası verilmedi aracımızın Türkiye de yaşadığınızı da unutmayın ne yazık ki böyle durumlar da bekle babam bekle ki firmalar size yardımcı olsun da paranızı alın uzun bir süreç sizi bekliyor tekrardan geçmiş olsun...
Dosyanin acilmasi eksper gelip bakmasi hasar listesi cikmasi 10 gun surer 2 3 gun şirketin karar sureci derken belli bir evrak istiyorlar o evraklari tamamlayinca sigorta sirketinin dandikligine gore 15 gin icinde odeme yapilir biz sompoda evraklar ulasip eksperin dosyayi kapattigi ertesi guni paramizi aldik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gece 24:00-06;00 arası olduysa sigorta şirketi ekstra araştırmak istiyebilir bölgedeki kameralardan vs.
Hangi kasko firmasiydi gecen ay 2010 citroen nemo otomatik 1.5 parca boyali aracim kasko degeri 267 bin olmasina ragmen rayic deger uzerinden hesaplama yapildigi icin 380 bin teklif edildi bizde ilk teklifi kabul ettik ve hic sorun yaşamadik para hemen yatti ayrica teklifte iyi sayilacak bi rakamdi cunku bizim aracin otomatigi pek tutulmuyor
Geçmiş olsun. Öngörülü davranıp full kasko yaptırmanız isabet olmuş.
60 70 ile olabilecek bir kaza değil kaçla girmiş direğe şehir içinde.
Edit : Gündoğdu kavşağı sanırım Ciğerci Ulaş tabelası görünüyor. Göbeği hızlı ve sert dönüp daha sonra toparlayamadı gibi duruyor. Gece eğlence mekanlarının önü refüjde yaya olmaması büyük şans.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 22 Ocak 2024; 10:15:55 >
birkaç ay sonra da direk,kaldırım,peyzaj vs masrafları da çarpan kişiye iletiliyor.. o da baya tutuyor. aklınızda olsun
-
Onu da kasko ölüyormuş neyseki
Evet Gökkuşağı kavşağı.
Bana dediği 70 km.
Şehir dışındayım.
Daha aracı görmedim bile.
Muhtemelen perte çıkar.Türkiyede Enflasyondan dolayı direk perte çıkarıyorlarmış zaten Yedek parça fiyatları çok pahalı olduğu için ve devamlı herşeye zam geldiği için Sigorta şirketleri direk teminat kadarını ödüyimde kurtuluyim derdinde onlar için daha az masraflı aracın komple kasasını değiştiricek falan ve öteki türlü işlem ve süreçler nekadar sürer bilinmiyir.Benim motorum kaza geçirdi 1 Ay oldu daha ses yok Bayideki çoucuk en az 3 Ay ve daha fazlada sürebilir dedi.Yani sıkıntılı işler geçmiş olsun hocam yapcak birşey yok malum Ülke böyle herşey yavaş ve sorunlu ilerliyor.Trafik Tutanağı için tam 2 hafta bekledim.Türkiyede biyere işin düştüğü zaman uğraş dur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 22 Ocak 2024; 12:2:16 >
Geçmiş olsun araç pert. Sürücüde bir şey yoktur umarım.
Edit: Aracı mutlaka yetkili servise götürün pert işini kolaylaştırırlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 22 Ocak 2024; 12:24:9 > -
Araba onden direge vurdu dediniz ama arac arkadan buyuk hasar almis sizde arkadan vuran olmamiş yazmissiniz anlamadim
Gecmis olsun
Yok hocam arabayı kaydırıp arkadan direğe vuruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Geçmiş olsun perte çıkar tabii ki. Sağlam bir sinir harbine dayanıklı olmanızı gerektirecek bir süreç yaşayabilirsiniz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X