Şimdi Ara

aracım sürekli benzine geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlaşlar aracım 2000 model brava.benim sorunum aracım gazda giderken kendi kendine benzine geçiyor.sonra elle tekrar gaza geçiriyorum bi süre sonra tekrar yapıyo aynı şeyi.bazende benzine geçtikten sonra bi daha geçiremiyorum gaza.lpg basınç sensörü[map sensörü]bundan kaynaklanabilir dediler.sizlerden bi fikri olan böyle bi sorun yasamıs arkadasler varsa lütfen yazabilirmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 55brava2000

arkadaşlaşlar aracım 2000 model brava.benim sorunum aracım gazda giderken kendi kendine benzine geçiyor.sonra elle tekrar gaza geçiriyorum bi süre sonra tekrar yapıyo aynı şeyi.bazende benzine geçtikten sonra bi daha geçiremiyorum gaza.lpg basınç sensörü[map sensörü]bundan kaynaklanabilir dediler.sizlerden bi fikri olan böyle bi sorun yasamıs arkadasler varsa lütfen yazabilirmi.

Arkadaşım; aracınızda hangi lpg sistem takılı o sensörden olabileceği gibi ayarlarını değiştirerekte yapılabilir sanki basınç ayarları değişmiş olabilir bence Pc ye bağlattırıp baktır bir ayarları görürsün veya map araızalı ise orda hatayı gösterir tamamen basınçla alakalı ya ayarları kaçtı yada sensör hatalı... en güzel Pc de bakmak dışardan bişey yapamazsın

• arkada lpg deposunda multiventilde kücük bir vano var

aracım sürekli benzine geçiyor

onu hafiften acabilirsin depodan regulatöre olan basinc yükselicektir

sorunun arkadasin yazdigi gibi basincin az olmasi

bilgisayara baglandiginda da görülücektir bu durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinfo -- 25 Haziran 2013; 18:04:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.