Şimdi Ara

aracım titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar 2020 model passatım var aracım 54.000 km de 1.5 tsi aracımda bugün hissettim ama çok önemsemedim Biraz önce kullandıgımda aracımda kalkarken 0-10kmh arasında titreme mevcut sağ veya sola dönerkende titriyor ve vites atarken hafif bi ses geliyor ne yapmam gerekiyor kavrama ile alakalı mı teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 0-10 km dsg de 1-2 yarım debriyaj gittiği Aralık. Araç 50 km de giderken sağ sola döndürdüğü de bir şey olmuyorsa şanzıman kaynaklı olma olasılığı fazla.
    Bir de benzer km lerde buji pislendigi için arıza yaşadım ama araç gitmiyor ve sarsiyordu kendisini. 50 yi geçmiyor 50 de giderken de sanki yalpaliyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı bu yaz almıştım lastikleri yeniledim ilk önce lastiklerin basıncından kaynaklı sandım sonra ses de gelince tedirgin oldum kavramanın değişmesi mi gerekiyor bu durumda

• Öyle bir beyanda bulunamam. Olabilir diye düşünüyorum sadece. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.
    Bir de manuel e alın manuel 1 de 15-20 km 2 de 40 km gibi hizlanin elle vites artırın o zaman var mı1 2 de bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim yardımınız için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Titriyor
    15 yıl önce açıldı
    Arabam çalışmıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.